Civilara
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης
Απ' ότι βλέπω περισσότερο τα αγόρια απαντάνε παρά τα κορίτσια.
E αφού:
- αν πούμε ότι μας ενδιαφέρει κυρίως η εξωτερική εμφάνιση, μας λέτε ρηχές
- αν πούμε ότι ΔΕ μας ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση (αλλά η προσωπικότητα του άλλου), μας λέτε ψεύτρες
- αν πούμε ότι δίνουμε λίγο - πολύ σε όλο το πακέτο σημασία, μας λέτε υποκρίτριες
Και μετά καταλήγετε στο συμπέρασμα: Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας.
όχι ότι δεν ισχύει, αλλά εντάξει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Ρε Ναταλάκι άσε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μπες στο ψητό...
χαχαχαχαχα!
Το ψητό για εμένα το έχω γράψει 2 φορές νομίζω σε αυτό το θέμα.
nPb
Επιφανές μέλος
χαχαχαχαχα!
Το ψητό για εμένα το έχω γράψει 2 φορές νομίζω σε αυτό το θέμα.
Μας αρέσει να το ξαναδιαβάζουμε... Πάντως, όσες κοπέλες ξέρουν να σέβονται πρώτα από όλα τον εαυτό τους, έχουν πιο προσγειωμένες "απαιτήσεις" από ένα αγόρι. Αλλά και πάλι, έχει να κάνει με τον άνθρωπο, τι βιώματα έχει, τι παιδεία έχει. Συνήθως μια "υπερφορτωμένη" εμφάνιση, συνοδεύεται από ένα ανασφαλές άτομο με χαμηλή νοημοσύνη. Μια έξυπνη κοπέλα, δεν στέκεται σ' αυτά.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Και μετά καταλήγετε στο συμπέρασμα: Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας.E αφού:
- αν πούμε ότι μας ενδιαφέρει κυρίως η εξωτερική εμφάνιση, μας λέτε ρηχές
- αν πούμε ότι ΔΕ μας ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση (αλλά η προσωπικότητα του άλλου), μας λέτε ψεύτρες
- αν πούμε ότι δίνουμε λίγο - πολύ σε όλο το πακέτο σημασία, μας λέτε υποκρίτριες
Να λέτε αυτό που σκέφτεστε και που αισθάνεστε Ναταλάκι και αφήστε τους άλλους να λένε.
Μεγάλωσε το λίγο. Να, κάπως έτσι:
Guest 712911
Επισκέπτης
Μας αρέσει να το ξαναδιαβάζουμε... Πάντως, όσες κοπέλες ξέρουν να σέβονται πρώτα από όλα τον εαυτό τους, έχουν πιο προσγειωμένες "απαιτήσεις" από ένα αγόρι. Αλλά και πάλι, έχει να κάνει με τον άνθρωπο, τι βιώματα έχει, τι παιδεία έχει. Συνήθως μια "υπερφορτωμένη" εμφάνιση, συνοδεύεται από ένα ανασφαλές άτομο με χαμηλή νοημοσύνη. Μια έξυπνη κοπέλα, δεν στέκεται σ' αυτά.
Νομίζω πως έχεις μελετήσει αρκετά καλά το θέμα... Συνέχισε έτσι και ίσως κάποτε μας αποκωδικοποιήσεις.
nPb
Επιφανές μέλος
Νομίζω πως έχεις μελετήσει αρκετά καλά το θέμα... Συνέχισε έτσι και ίσως κάποτε μας αποκωδικοποιήσεις.
Βασικά έχω απομυθοποιήσει τον όρο "γυναίκα". Συμπεριφέρομαι και αντιμετωπίζω μια γυναίκα, όπως έναν άντρα. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι τρομερό που να θέλει ειδική μεταχείριση.
alonel
Νεοφερμένος
Βασικά έχω απομυθοποιήσει τον όρο "γυναίκα". Συμπεριφέρομαι και αντιμετωπίζω μια γυναίκα, όπως έναν άντρα. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι τρομερό που να θέλει ειδική μεταχείριση.
εισαι θεος φιλε,προσκυνω.
Guest 712911
Επισκέπτης
Να λέτε αυτό που σκέφτεστε και που αισθάνεστε Ναταλάκι και αφήστε τους άλλους να λένε.
Μεγάλωσε το λίγο. Να, κάπως έτσι:
Nαι μερικές φορές όταν λέμε τι σκεφτόμαστε μας φωνάζετε.
Σιγά... Και εσείς δεν είστε ανοιχτά βιβλία! Aπλά εσείς το έχετε εκ φύσεως να εξηγείστε έξω από τα δόντια.
anwnymos
Δραστήριο μέλος
Συνήθως μια "υπερφορτωμένη" εμφάνιση, συνοδεύεται από ένα ανασφαλές άτομο με χαμηλή νοημοσύνη. Μια έξυπνη κοπέλα, δεν στέκεται σ' αυτά.
dont think so
Guest 712911
Επισκέπτης
Με την ίδια λογική, να σας αντιμετωπίσουμε και εμείς ως γυναίκες, διότι δεν είστε το κάτι τρομερό που να θέλει ειδική μεταχείριση.
Διαφωνώ nPb. Τα φύλα είναι διαφορετικά όπως και να το κάνουμε... Καλύτερα ας μην γενικεύουμε.
nPb
Επιφανές μέλος
Nαι μερικές φορές όταν λέμε τι σκεφτόμαστε μας φωνάζετε.
Σιγά... Και εσείς δεν είστε ανοιχτά βιβλία! Aπλά εσείς το έχετε εκ φύσεως να εξηγείστε έξω από τα δόντια.
Φωνάζουμε όταν δεν μας λέτε τι σκέφτεστε ακριβώς. Η γυναικεία "κουτοπονηριά" βασίζεται στο δόγμα: άλλα σκέφτομαι, άλλα λέω και άλλα αισθάνομαι. Η ευθύτητα σε έναν ειλικρινή άνθρωπο φαίνεται στο πόσο ώριμα εξηγείται. Αυτό γιατί δεν εκτιμάται;
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
μοιραζει πονο πρωι βραδυ....συνεχισε npbΦωνάζουμε όταν δεν μας λέτε τι σκέφτεστε ακριβώς. Η γυναικεία "κουτοπονηριά" βασίζεται στο δόγμα: άλλα σκέφτομαι, άλλα λέω και άλλα αισθάνομαι. Η ευθύτητα σε έναν ειλικρινή άνθρωπο φαίνεται στο πόσο ώριμα εξηγείται. Αυτό γιατί δεν εκτιμάται;
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμπεριφέρομαι και αντιμετωπίζω μια γυναίκα, όπως έναν άντρα.
Έχεις ταξιδέψει πρόσφατα στην Κίνα; Γιατί μόνο μετά από αυτό μπορείς να γραψεις κάτι τέτοιο μπαχαχ.
nPb
Επιφανές μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Φωνάζουμε όταν δεν μας λέτε τι σκέφτεστε ακριβώς. Η γυναικεία "κουτοπονηριά" βασίζεται στο δόγμα: άλλα σκέφτομαι, άλλα λέω και άλλα αισθάνομαι. Η ευθύτητα σε έναν ειλικρινή άνθρωπο φαίνεται στο πόσο ώριμα εξηγείται. Αυτό γιατί δεν εκτιμάται;
Δεν είναι κουτοπονηριά. Μην το λέτε έτσι! Προσωπικά, δεν σκέφτομαι άλλα, δεν εννοώ άλλα και δεν αισθάνομαι άλλα. Απλά κάθε άνθρωπος έχει τις ιδιαιτερότητες του... Πχ εγώ όταν έχω κάτι με τον άλλον, κλείνομαι στον εαυτό μου, δε μιλάω, γιατί δεν έχω όρεξη να μιλήσω, δεν ξέρω τι να πω και απλά θέλω να μείνω για λίγο μόνη μου, να έχω τον χρόνο μου - πώς το λένε; - για να μπορώ μετά να συζητήσω ήρεμα και ωραία. Ε αν εκείνη την στιγμή, ο άλλος μου λέει βλακείες, φταίω εγώ που θα τα πάρω άσχημα;
Οι άνθρωποι δεν θέλουν ειδική μεταχείριση ανάλογα το φύλο, ειδάλλως να μην πλησιάζουμε κανέναν. Ή να καταστρώνουμε ειδικό σχέδιο προσέγγισης. Δηλ., γελοία πράγματα. Ο αυθορμητισμός είναι το παν..
Τότε τι έλεγες πριν για τις γυναίκες;
Itach1
Διάσημο μέλος
Τι να την κάνεις την έξυπνη αν δεν έχει το τρίπτυχο; ε; ε; ε;Μας αρέσει να το ξαναδιαβάζουμε... Πάντως, όσες κοπέλες ξέρουν να σέβονται πρώτα από όλα τον εαυτό τους, έχουν πιο προσγειωμένες "απαιτήσεις" από ένα αγόρι. Αλλά και πάλι, έχει να κάνει με τον άνθρωπο, τι βιώματα έχει, τι παιδεία έχει. Συνήθως μια "υπερφορτωμένη" εμφάνιση, συνοδεύεται από ένα ανασφαλές άτομο με χαμηλή νοημοσύνη. Μια έξυπνη κοπέλα, δεν στέκεται σ' αυτά.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να την κάνεις την έξυπνη αν δεν έχει το τρίπτυχο; ε; ε; ε;
Κώλος,βυζιά and..?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- giannhs2001
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.