Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Πολλα κιλα ομως...τουλαχιστον δεν βαφομαι με make up και δεν βαζω σκια κατω απο τα ματια μου για να βγαλω φωτογραφια! αυτους που μου εθεσες ως παραδειγμα μονο να τους χλευασω μπορω τιποτα παραπανω.Αν μου εβαζες ενα παλικαρι απο real life φωτο και να μου πεις αυτο αυτο και αυτο βλακα ΝΙΚΟ τοτε οκ δεν θα σχολιαζα καν!
που την ειδες τη σκια και κατω απο τα ματια κιολας ?
γιατι να τους χλευασεις ? ξερω αρκετα παλικαρια real life που ειναι ομορφοι, γνωστοι και φιλοι μου, αλλα δεν εχω το δικαιωμα να ανεβασω τη φωτογραφια τους στο διαδικτυο χωρις την εγκριση τους για να σου κανω εσενα τη χαρη οποτε εβαλα αυτους τους ηθοποιους, τους οποιους θεωρω γοητευτικους και μ'αρεσουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Αααα ναι ξερω τι λετε.''πωωω αυτος βαφεται βαζει make-up για να δειξει οτι ειναι ομορφος σε εμενα αρα ενδιαφερεται αρα μου αρεσει'' χμμμμμ...
Εμένα αυτό το πράγμα δεν μου έχει τύχει Δεν έχω βγει με αγόρι που να βάφεται πριν με δει. Μιλάς για εξαιρετικές περιπτώσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα γραψω κατι αλλο και δεν σου απανταω ξανα.Οπως λεμε και εμεις εδω κατω στην Ροδο.Πηγαινε να τους δεις την μερα πριν βαφτουν και μετα ελα πες μου για γοητεια.Αντε καλυνηχτααααααααααααααααααααααααααπου την ειδες τη σκια και κατω απο τα ματια κιολας ?
γιατι να τους χλευασεις ? ξερω αρκετα παλικαρια real life που ειναι ομορφοι, γνωστοι και φιλοι μου, αλλα δεν εχω το δικαιωμα να ανεβασω τη φωτογραφια τους στο διαδικτυο χωρις την εγκριση τους για να σου κανω εσενα τη χαρη οποτε εβαλα αυτους τους ηθοποιους, τους οποιους θεωρω γοητευτικους και μ'αρεσουν
Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη!Εμένα αυτό το πράγμα δεν μου έχει τύχει Δεν έχω βγει με αγόρι που να βάφεται πριν με δει. Μιλάς για εξαιρετικές περιπτώσεις
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Θα γραψω κατι αλλο και δεν σου απανταω ξανα.Οπως λεμε και εμεις εδω κατω στην Ροδο.Πηγαινε να τους δεις την μερα πριν βαφτουν και μετα ελα πες μου για γοητεια.Αντε καλυνηχταααααααααααααααααααααααααα
μην αγχωνεσαι και αν τους δω ποτε απο κοντα, σε σενα θα πω πρωτα τις εντυπωσεις !
Guest 781029
Επισκέπτης
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοβαρά τώρα έχετε δει αγόρια που βάφονται?
Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια.
Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ).
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Guest 781029
Επισκέπτης
Έχω συμφοιτητή που έρχεται κάθε πρωί στη σχολή παστωμένος με στόκο, προφανώς επειδή έχει κάποια σπυράκια.
Το θέμα είναι ότι το έχει καταλάβει όλο το αμφιθέατρο, και γίνεται αντικείμενο χλευασμού (και όχι αδικαιολόγητα, κατ' εμέ).
χαχαχα δεν μου φαίνεται ότι έχουν άδικο
metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα;εμενα μ'αρεσουν οι ξανθωποι με ανοιχτα ματια και με λιγο μουσι
View attachment 50317 View attachment 50318
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Ρωτας αν αυτοι αρεσουν εσενα;
οπως ειπα και παραπανω, αν τους δω ποτε θα τους ρωτησω και θα σε ενημερωσω αφου σε ενδιαφερει!
τι προβλημα εχεις ? εμενα μ'αρεσουν σαν αντρες γι'αυτο εβαλα και τις φωτογραφιες τους!
nPb
Επιφανές μέλος
μην λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις λίστες-ραντεβού στα τυφλά..
Dre@m-0n-me
Νεοφερμένος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια.
Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;"
Φαντάζομαι σκηνή: "Αχ Γιώργο, έχεις πολύ ωραία παρέα, θες να τα φτιάξουμε;"
δε το εννοούσα ακριβώς έτσι
Guest 781029
Επισκέπτης
χαρακτήρας,παρέες,χαμόγελο,μάτια.
Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ?
Να υποθέσω πως είσαι του ρητού “δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι“ ?
ναι.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Οχι δεν μιλαω για εξαιρετικες περιπτωσεις.Μιλαω για την λογικη με την οποια απαντησες παραπανω αγαπητη!
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα;
elinaki97
Νεοφερμένος
_Silence_
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Andante
- xristina elen
- Arianara S3
- jorgpa
- Eirinakiii8
- burningfire
- petrosln
- Kzaro
- MarcoReus
- blissele
- Hased Babis
- George_dr
- ΠόπηΤς
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- GeoCommand
- Paraskevoula_5
- Joji
- Nikos05
- marakiloveee
- stav.mdp
- SlimShady
- giannhs2001
- sarahmara
- Devid
- Demlogic
- Libertus
- barkos
- Σωτηρία
- imyrcarn
- Paragontas7000
- Jimmy20
- papa2g
- Greg1900
- T C
- KingOfPop
- stefan
- Tommy_civil
- Dimitris2001
- Bl@ck sw@n
- BioChemical
- DeWiN
- globglogabgalab
- harry akritas
- Αλκης Κ.
- paulkin94
- Georgekk
- Unboxholics
- calliope
- Xristinaqui
- Θανασης Α.
- ggl
- spring day
- Manolo165
- iminspain
- tsiobieman
- Meow
- Memetchi
- Athens2002
- Mary Jane
- jimis2001
- το κοριτσι του μαη
- Scott
- Viedo
- Satan Claus
- Dunedain10
- charmander
- igeorgeoikonomo
- anastasia papa
- Leukosrinokeros
- eukleidhs1821
- Slytherin
- Scandal
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Superhuman
- uni77
- luisnazariodelima
- jen_dream
- GeorgePAOKara
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.