fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis
Δραστήριο μέλος
εκανα μερικες και εγω σαν παιδι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι τις λίγες κοπάνες που έκανα, τις έκανα την τελευταία χρονιά του σχολείου, κάτι που όπως κατάλαβα αργότερα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, αφού οι όμορφες αναμνήσεις μου από το σχολείο προέρχονται από εκείνες τις κοπανίτσες που έκανα με τον κολλητό μου για να πάμε να αγοράσουμε μπλοκ και μολύβια και να καθόμαστε να ζωγραφίζουμε. Γι' αυτό και το μόνο που μου έχει λείψει από το σχολείο είναι κάποιες ωραίες στιγμές με τους συμμαθητές μου και η κουβεντούλα την ώρα της Ιστορίας που βαριόμουν απίστευτα.
Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο σίγουρα θα έκανα περισσότερες κοπάνες (πάντα σε λογικά πλαίσια). Σίγουρα πιο χρήσιμο θα ήταν να ξεκουραστώ ή να εκμεταλλευτώ τον χρόνο για κάτι πιο ωφέλιμο από το να αγωνίζομαι να παρακολουθήσω έναν καθηγητή από τον οποίο δεν μπορώ να κερδίσω ούτε δείγμα γνώσης!!
Μια συμβουλή: ΖΗΣΤΕ κιόλας, όχι ΜΟΝΟ διάβασμα. Όταν τελειώσετε το σχολείο δεν θα θυμάστε ούτε τα 20άρια στ' Αρχαία, ούτε το μάθημα του τάδε καθηγητή...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Παιδια και εγω αυτης της αποψης ειμαι,αφου εχετε δικαιωμα να τις κανετε,να τις κανετεένα έχω να πω..απλά ΚΑΝΤΕ..έπρεπε να φτάσω πανεπιστήμιο για να καταλάβω τι εστί ζωή..
Εξαιρειται η Γ' λυκειου οπου οι απουσιες χρησιμοποιοιυνται για αλλο λογο
SOFIA19
Νεοφερμένος
Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο θα έκανα σίγουρα πιο πολλές.
Gate4
Επιφανές μέλος
(Με μέτρο ε; )
Το έχω μετανιώσει που δεν έκανα, μόνο τέτοιες στιγμές θα θυμάστε μετά από χρόνια.
Superhuman
Δραστήριο μέλος
lostie
Νεοφερμένος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Gaspar
Περιβόητο μέλος
εγώ στο γυμνάσιο δέν έκανα καθόλου. μετά στο λύκειο, λίγο η βαρεμάρα λίγο οι καλές παρέες, και οι κοπάνες ήταν πολύ συχνές. (τις παρασκευές κυρίως).
Dias
Επιφανές μέλος
Αρκετα συχνα! οταν εχουμε κενα και μετα μαθημα
Στο σχολείο μου όποιος είναι παρών και φύγει, η ταρίφα είναι 1 μέρα αποβολή, αν το ξανακάνει 2 κλπ και δεν γίνεται δεκτός αν δεν έρθει με τον κηδεμόνα του.Σήμερα 6 ώρα κενό ποιος περίμενε για εβδομη;(κοπάνα!)
- - - - - - - - - - - -
Τώρα μπορούμε να κάνουμε κοπάνες και χωρίς καθόλου απουσίες. Αρκεί να βρούμε έναν γιατρό που θα μας δώσει χαρτί ότι έχουμε Η1Ν1
https://www.alfavita.gr/artro.php?id=25667
οι απουσίες που σημειώνουν οι μαθητές στις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω του ιού της γρίπης Α (Η1Ν1), δε κα λαμβάνονται υπόψη για το χαρακτηρισμό της φοίτησης, εφόσον προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
φέτος τίποτα τις κρατάω όλες
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Και σε εμάς έτσι έλεγε ο διευθυντής ότι θα γινόταν,αλλά από Απρίλη και μετά,η φυγή όλων των μαθητών της Γ'λυκείου ήταν τόσο μαζική, που αν εφαρμοζόταν κάτι αντίστοιχο,θα ήμασταν με αποβολές ολόκληρη η Γ΄.Στο σχολείο μου όποιος είναι παρών και φύγει, η ταρίφα είναι 1 μέρα αποβολή, αν το ξανακάνει 2 κλπ και δεν γίνεται δεκτός αν δεν έρθει με τον κηδεμόνα του.
Ωστόσο απ'ότι θυμάμαι,στις αρχές επειδή φοβόμασταν μην τυχόν και γίνει τίποτα τέτοιο,απλά κάναμε κοπάνες τις πρώτες ώρες, και πηγαίναμε μετά,no prob.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι όπως τα λες εσύ δεν πηγαίνεις σε σχολείο, σε σωφρονιστήριο πας!Στο σχολείο μου όποιος είναι παρών και φύγει, η ταρίφα είναι 1 μέρα αποβολή, αν το ξανακάνει 2 κλπ και δεν γίνεται δεκτός αν δεν έρθει με τον κηδεμόνα του.
Καλά και εγώ εδώ που τα λέμε φέτος ξεκίνησα να κάνω και μάλιστα όταν τυχαίνει να έχουμε κενό 5-6 και να περιμένουμε μέχρι την 7η για θρησκευτικά ή αγγλικά!!Σύνολο τρίτη φορά που κάνω "κοπάνα"! Και γενικά είμαι ήρεμο "παδάκι"...Λέτε να ρει αύριο ο διευθυντής που δεν με πολυσυμπαθεί να μας κράξει εμένα, τη φίλη μου και τον κολλητό μας που φύγαμε;;;(αν και δεν νομίζω,εδώ δεν το κάνει σε άλλους....ταραξίες κυριολεκτικά του σχολείου)...
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα δεν ειναι σωφρονηστηριο οπως ειπωθηκε νμζ καλο ειναι να υπαρχει αυστηρη τιμωρια γτ ετσι δεν κανουμε πολλες κοπανες
lostie
Νεοφερμένος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
μην τις πυροβολούμε
εκτός από:
- το "διάβασμα" και καλά των μαθητών της Γ' Λυκείου
- την πιθανή εφηβική βαρεμάρα
προκύπτει και το θέμα της πρακτικής σεξουαλικής επιμόρφωσης (με μέτρο πάντα...)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.