Alma Libre
Επιφανές μέλος
τώρα,στο τέλος της χρονιάς αν κάνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Επειδή έχω πρώτη ώρα φυσική και δεύτερη Λατινικά τις Παρασκευές, αρκετές φορές πάω στη βιβλιοθήκη και διαβάζω ένα μισαωράκι παραπάνω.
Γενικά, όλοι απορούν πώς γίνεται να την κοπανάω στάνταρ 3-4 ώρες τη βδομάδα και να έχω ακόμα 25 αδικαιολόγητες.
Α, και 2-3 φορές έχω παρακάμψει ολάκερη μέρα για να πάω να βρω κοπέλα. Μία φορά πριν τα χριστούγεννα, μια φορά πριν φύγω για Ιρλανδία (πριν το πάσχα) και μία φορά που δεν είχε η άλλη μάθημα και πήγα και την επισκέφθηκα, κάπου το μάρτη ( ; ).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sunday(atlie)
Νεοφερμένος
ampalea4
Εκκολαπτόμενο μέλος
από τρίτη γυμνασίου και μετά αρκετές, κυρίως πρώτες ώρες για ύπνο ή για καφέ.
πολύ πιο σπάνια, μια φορά το τρίμηνο και αν, μια ολοήμερη με τους φίλους για βόλτα στο κέντρο-το καθιερώσαμε από πρώτη λυκείου-!
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, κοπάνες πάντα έκανα, με την έννοια οτι καθόμουν σπίτι και κοιμόμουν...
Βέβαια δεν είναι και λίγες οι φορές που έφυγα απ'το σχολείο γιατί δεν άντεχα άλλο...
Ωραία ήταν... :Ρ
cha0s
Περιβόητο μέλος
Οταν βλέπεις στο πρόγραμμα οτι έχεις πρώτη ώρα κοινωνιολογία, σε τραβάει το μαγαζί να πας για κανένα ταβλάκι να πιεις και ενα καφέ
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Και καμια φορα στη γυμναστικη.
A.A
Νεοφερμένος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Απουσιες τις περισσοτερες φορες ετρωγα
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
...ειτε για να παω να παρακολουθησω μαθημα σε κανα πανεπιστημιο,θυμαμαι ετρωγα και στο κυλικειο της σχολης.Τα καλυτερα γευματα τα ειχα κανει στο κυλικειο ιατρικης του ΑΠΘ,αλλα ηταν και γεματο σασσιτες (μην ρωτατε τι εκανα στην ιατρικη )...
Dr House τι συμβαινει με την περιπτωση σου;
Τις περισσοτερες κοπανες τις εκανα φετος για να διαβασω
DrHouse
Διάσημο μέλος
Dr House τι συμβαινει με την περιπτωση σου;
Τις περισσοτερες κοπανες τις εκανα φετος για να διαβασω
Αίτνα
Νεοφερμένος
Guest 892943
Επισκέπτης
Στις υπόλοιπες τάξεις του γυμνασίου έκανα κοπάνες αλλά κυρίως ομάδικές. Μου άρεσαν για πάντα μετλα πήγαινα με τους φίλους μου και πέρναμε τυρόπιτες από ένα φούρνο και μετά κάναμε βόλτα
Στην πρώτη λυκείου το είχα βγάλει τα μάτια. Θυμάμαι πως πρέπει να είχα κάνει τουλάχιστον 10 κοπάνες στην ίδια καθηγήτρια(ήταν και τελευταία ώρα ήταν και βαρετό το μάθημα ήταν και η καθηγήτρια που μου έσπαζε τα νεύρα). Στο τελευταίο τετράμηνο παίζει να με είχε δει το πολύ 2 φορές
Στην τ΄ριτη λυκείου είχα κάνει ότι έκαναν ότι οι άλλοι, έσωζα απουσίες για το τέλος της χρονιάς έτσι ώστε να διαβάσω για τις πανελλήνιες.
Γενικά τις γουστάρω πολύ τις κοπάνες άμα είναι να κάνω βόλτες μετά!!!
Niki K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι είπες τώρα;;;;....υποκλίνομαι....αν όντως πήγαινες γιατί σε ενδίεφερε να μάθεις...!Κοπανες εκανα ειτε για να κατεβω σε κανα βιβλιοπωλειο το πρωι,επειδη θα ειχα το απογευμα φροντιστηρια,ειτε για να παω να παρακολουθησω μαθημα σε κανα πανεπιστημιο,θυμαμαι ετρωγα και στο κυλικειο της σχολης.Τα καλυτερα γευματα τα ειχα κανει στο κυλικειο ιατρικης του ΑΠΘ,αλλα ηταν και γεματο σασσιτες (μην ρωτατε τι εκανα στην ιατρικη )
Απουσιες τις περισσοτερες φορες ετρωγα
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Εγω κοπανες κανω ΟΠΟΤΕ μου την βιδωσει!!!!Μπορει στα καλα του καθουμενου να πω "Καθομαι εξω...ετσι γιατι γουσταρω..."...Και αλλες να με παρακαλας και να μην κουναω ρουπι.....Καλα αν ειναι ομαδικες δεν κανω χαλαστρες!!!Στην τριρη φετος......ημουν ο μονος που ερχοταν στο σχολειο για να παρακολουθησει μαθημα...(απο αυτους που δεν φοβοταν μη μεινει και απο φοβο ερχοταν για να μην παρει απουσιες).....με μονο 7 απουσιες τελειωσα την Γ' Λυκειου!!!! 3 ωριαιες στην Ιστορια Γενικης....και 2 κοπανουλες...και 2 ωρες εφυγα νωριτερα γιατι εψαχνα κατι Χημικα στην Αθηνα!!!!
Υπάρχουν και άλλα σημεία στίξης εκτός απ'το θαυμαστικό και τα αποσιωποιητικά.
Ίσως βέβαια να είχες κάνει κοπάνα στο μάθημα που τα δίδασκε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.