Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος
ισχυει ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikicr7
Νεοφερμένος
έτσι λένε...Το ανέφερε και στην προσωπική του ιστοσελίδα και ένας καθηγητής του ΕΚΠΑ, ο Αριστείδης Χατζής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
pantelis512
Νεοφερμένος
Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών
Λόγω απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων του Παν/μιου δεν διενεργούνται οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών
Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, της 18/10/2013, των Διοικητικών Υπαλλήλων του Παν/μιου η απεργία του Διοικητικού Προσωπικού συνεχίζεται και δεν διενεργούνται εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την από 1/10/2013 απόφαση της Συγκλήτου του Παν/μιου παρατείνεται η προθεσμία εγγραφής των νεοεισαχθέντων φοιτητών έως και την 15η Νοεμβρίου 2013.
Guest 712911
Επισκέπτης
https://www.uoa.gr/anakoinoseis-kai-ekdhloseis/proboli-newn/eggrafes-prwtoeton-foithton.html
Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών
Λόγω απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων του Παν/μιου δεν διενεργούνται οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών
Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, της 18/10/2013, των Διοικητικών Υπαλλήλων του Παν/μιου η απεργία του Διοικητικού Προσωπικού συνεχίζεται και δεν διενεργούνται εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την από 1/10/2013 απόφαση της Συγκλήτου του Παν/μιου παρατείνεται η προθεσμία εγγραφής των νεοεισαχθέντων φοιτητών έως και την 15η Νοεμβρίου 2013.
Καλά έτσι όπως το πάνε τα Χριστούγεννα θα γίνουν.
fockos
Επιφανές μέλος
Εγω θα κανω Χριστουγεννα και εσεις μαθημα
pantelis512
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω θα κανω Χριστουγεννα και εσεις μαθημα
Εδω απολυοναι κοσμο απο τα πανεπιστημια και ενα σημαντικο μερος των φοιτητων αντι να συμπαρασταθουνε τους νοιαζει να γραψουν εξεταστικη και να αρχισουν μαθηματα....
κι αλλους οι διακοπες
fockos
Επιφανές μέλος
Εχω αρχισει απο 10 του Σεπτεμβρη παραλληλα ειχα εξεταστικη και γενικα μετραω πανω μηνα μαθηματος δικαιουμε τα Χριστουγεννα να θελω να κανω διακοπες σε αντιθεση με εσας.κι αλλους οι διακοπες
Οσο αφορα την σταση του Πανεπιστημιου Πατρων να γινονται κανονικα τα μαθηματα συμφωνω αλλα αν μας κλεινανε και εμας τις σχολες μας δε θα καθομουνα να λεω ανοιξτε την σχολη αλλα θα σεβομουνα τον αγωνα τον διοικητικων υπαλληλων του πανεπιστημιου μου.
Γιαννης Κοβ
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://anoixtessxoles.gr/
https://www.prismanews.gr/index.php/ellada/paideia/item/60912-foitites-kseskepazoun-onned
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
focko χρυσε μουΕχω αρχισει απο 10 του Σεπτεμβρη παραλληλα ειχα εξεταστικη και γενικα μετραω πανω μηνα μαθηματος δικαιουμε τα Χριστουγεννα να θελω να κανω διακοπες σε αντιθεση με εσας.
αδιαφορω για το τι δικαιουσαι really now
απλως τονισα το οξυμωρο των σχολιων σου
αν το παμε με βαση τι δικαιουται ο καθενας και οι πρωτοετεις δικαιουνται εγγραφη
αλλα μολις τους κατηγορησες για αναισθησια
την οποια επεδειξες εσυ ο ιδιος.
αφου απο εσας δεν απολυουνΟσο αφορα την σταση του Πανεπιστημιου Πατρων να γινονται κανονικα τα μαθηματα συμφωνω αλλα αν μας κλεινανε και εμας τις σχολες μας δε θα καθομουνα να λεω ανοιξτε την σχολη αλλα θα σεβομουνα τον αγωνα τον διοικητικων υπαλληλων του πανεπιστημιου μου.
Αφου ο καθενας παντα και παντου κοιταει τον κολαρακο του (φυσιολογικο), πες οτι χανεται το εξαμηνο(ή αλλα πραγματα που εχουν να κανουν με γραμματεια), πρεπει να κατηγορησουμε οποιονδηποτε δεν πει "χαλαλι οτι χασαμε, εδω γινετε αγωνας των διοικητικων" ?
fockos
Επιφανές μέλος
δε το ξερα οτι δεν απολυουν απο μαςfocko χρυσε μου
αδιαφορω για το τι δικαιουσαι really now
απλως τονισα το οξυμωρο των σχολιων σου
αν το παμε με βαση τι δικαιουται ο καθενας και οι πρωτοετεις δικαιουνται εγγραφη
αλλα μολις τους κατηγορησες για αναισθησια
την οποια επεδειξες εσυ ο ιδιος.
αφου απο εσας δεν απολυουν
δεν ειπα οτι εγω δεν ειμαι αναισθητος εξαλλου και εγω φοιτητης ειμαι με τις ιδιες αδυναμιες συνεπως βαζω και τον εαυτο μου μεσα σε αυτους που κατηγορω.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω αρχισει απο 10 του Σεπτεμβρη παραλληλα ειχα εξεταστικη και γενικα μετραω πανω μηνα μαθηματος δικαιουμε τα Χριστουγεννα να θελω να κανω διακοπες σε αντιθεση με εσας.
Οσο αφορα την σταση του Πανεπιστημιου Πατρων να γινονται κανονικα τα μαθηματα συμφωνω αλλα αν μας κλεινανε και εμας τις σχολες μας δε θα καθομουνα να λεω ανοιξτε την σχολη αλλα θα σεβομουνα τον αγωνα τον διοικητικων υπαλληλων του πανεπιστημιου μου.
Συμφωνώ και εγώ τον σέβομαι ...αλλά δεν πιστεύεις ότι παραπάει .... έχει καταντήσει αηδία...από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να βγει κάτι από αυτή την ιστορία!! Είναι φυσικό να αγχωνόμαστε όλοι μας ...αφορά το μέλλον μας!!
Η ''συνταγή'' αυτή δεν βγάζει πουθενά!!!
redikolo
Νεοφερμένος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Mην αγχωνεσαι το εξαμηνο δεν χανεται...η εξεταστικη πιο πιθανο για μας που ειμαστε πανω απο 1ο ετος...Επειδη ακουω απο πολλους οτι υπαρχει πιθανοτητα να χαθει το εξαμηνο, αναρωτιεμαι τι επιπτωσεις θα εχει αυτο για τους πρωτοετεις (και για τους υπολοιπους φοιτητες φυσικα). Δεν θα διδαχθουμε αυτα τα μαθηματα του πρωτου εξαμηνου, αραλικι μεχρι ιανουαριο-φεβρουαριο και παμε κατευθιαν στο δευτερο εξαμηνο? Το διδασκομαστε εν ταχει? Αρχιζουμε κανονικα το πρωτο εξαμηνο οταν ληξουν οι απεργιες, οποτε την σχολη ουσιαστικα θα (ελπιζουμε) να την τελειωσουμε σε 5μιση χρονια? (για εμενα που ειμαι φαρμακευτικη)
Btw την (δηθεν ανεξαρτητη) πρωτοβουλια "ανοιχτες σχολες" απλα την αφηνω ασχολιαστη...
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Συμφωνώ και εγώ τον σέβομαι ...αλλά δεν πιστεύεις ότι παραπάει .... έχει καταντήσει αηδία...από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να βγει κάτι από αυτή την ιστορία!! Είναι φυσικό να αγχωνόμαστε όλοι μας ...αφορά το μέλλον μας!!
Η ''συνταγή'' αυτή δεν βγάζει πουθενά!!!
Και οι διοικητικοί για το μέλλον τους μάχονται όμως. Δεν έχουν αυτοί παιδιά να θρέψουν νομίζεις? (Και να χαρείτε μην αρχίσετε πάλι ότι ήταν οι Νο.1 βολεψάκηδες δημόσιοι υπάλληλοι, το εμπεδώσαμε το επιχείρημα).
Ή μήπως επειδή αυτοί είναι...σιτεμένοι, πρέπει να κάνουν υποχώρηση για να βγούμε εμείς η νέα γενιά μπροστά (που ως γνωστόν με το αραλίκι/κοιτάμε-μόνο-τον-κώλο-μας δεν εχουμε καμίίίίία σχέση)?
Δεν επιτίθεμαι σε σένα προσωπικά, και θεωρώ απόλυτα σεβαστή και λογική αυτήν την κούραση και "αγανάκτηση" με τις συνεχείς μετατοπίσεις στις εγγραφές/άνοιγμα πανεπιστημίων κλπ. Απλά δεν νομίζω ότι το να τα ρίχνουμε στους διοικητικούς θα αλλάξει κάτι. Η οργή αλλού πρέπει να διοχετευτεί...
https://anoixtessxoles.gr/
Έλα φτάνει ΔΑΠιτοπατέρες, τούμπανο μας τα κάνατε.
pantelis512
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.