DimX
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimX
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
anna-what if??
Νεοφερμένος
aggelikicr7
Νεοφερμένος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Η εκδήλωση αυτή γίνεται κάθε χρόνο ή απλά θέλουν να μας ενημερώσουν για την εξέλιξη των απεργιακών κινητοποιήσεων;;
Κανονικα το καθε τμημα κανει δικο του event για τους πρωτοετεις , οποτε υποθετω οτι θα ειναι κυριως ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατει
aggelikicr7
Νεοφερμένος
pantelis512
Νεοφερμένος
Alan
Δραστήριο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Αξίζει από Αγρίνιο να πάω Αθήνα γι αυτό το event????
Λολ οχι ουτε καν
ManiaY
Νεοφερμένος
Την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013, ώρα 12.00,
στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου
(Προπύλαια, Πανεπιστημίου 30)
πραγματοποιείται εκδήλωση υποδοχής και ενημέρωσης
των πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών
του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Sorry που ρωταω αλλα δεν γνωριζω! Εγω τωρα πρεπει να παω σε αυτη την εκδηλωση;Ξερω θα μου πειτε οτι θα μπορεσω να ενημερωθω για περαιτερω θεματα της σχολης και για τις εγγραφες αλλα αφου δεν ειναι εκεινη την ημερα οι εγγραφες, πρεπει να παω;Γιατι δεν αναφερει πουθενα οτι εκεινη την ημερα θα εγγραφουμε απλως οτι θα μας υποδεχτουν και θα μας ενημερωσουν... Οχι τιποτα αλλο ρε παιδια αλλα ειναι και αυτη η αρρωστια που που δεν με αφηνει να το κουνησω καθολου απο το σπιτι! Αψου! Γειτσες σε εμενα! Ευχαριστω σε οποιον μου απαντησει προκαταβολικα!
MusEditor
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013, ώρα 12.00,
στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου
(Προπύλαια, Πανεπιστημίου 30)
πραγματοποιείται εκδήλωση υποδοχής και ενημέρωσης
των πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών
του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Sorry που ρωταω αλλα δεν γνωριζω! Εγω τωρα πρεπει να παω σε αυτη την εκδηλωση;Ξερω θα μου πειτε οτι θα μπορεσω να ενημερωθω για περαιτερω θεματα της σχολης και για τις εγγραφες αλλα αφου δεν ειναι εκεινη την ημερα οι εγγραφες, πρεπει να παω;Γιατι δεν αναφερει πουθενα οτι εκεινη την ημερα θα εγγραφουμε απλως οτι θα μας υποδεχτουν και θα μας ενημερωσουν... Οχι τιποτα αλλο ρε παιδια αλλα ειναι και αυτη η αρρωστια που που δεν με αφηνει να το κουνησω καθολου απο το σπιτι! Αψου! Γειτσες σε εμενα! Ευχαριστω σε οποιον μου απαντησει προκαταβολικα!
Δε νομίζω ότι είναι υποχρεωτικό. Ούτως ή άλλως αν δεν κάνω λάθος αντίστοιχο... event θα κάνει το κάθε τμήμα ξεχωριστά. Άσε που όπως βλέπω δε θα έχει και πολύ κόσμο. Ειδικά αν αρχίσουν να μιλούν για την απεργία.
skleanthi
Νεοφερμένος
Αξίζει από Αγρίνιο να πάω Αθήνα γι αυτό το event????
Μπαα συντοπίτισα! Κι εγώ από Αγρίνιο είμαι και δε θα πάω!
Βρήκα το σάιτ αυτού του καθηγητή πανεπιστημίου που λέει ότι δε χρειάζεται να πάμε!
https://www.aristideshatzis.net/
aggelikicr7
Νεοφερμένος
asimeniasfika
Νεοφερμένος
Η ανακοίνωση όμως αφορά στους φοιτητές όλων των τμημάτων ή μόνο αυτών που αναφέρονται; Μήπως θα γίνει και δεύτερη εκδήλωση για τους υπόλοιπους;
Αφορά φοιτητές όλων των τμημάτων του ΕΚΠΑ.
Δεν είναι υποχρεωτικό να πάει κάποιος. Όταν λήξει η απεργία θα διοργανωθούν ημέρες εγγραφών από κάθε τμήμα ξεχωριστά.
ManiaY
Νεοφερμένος
pantelis512
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
Αντε να δουμε τι θα γινει πια με τα πανεπιστημια... Μονο απο εξω το εχω δει αυτο καποδιστριακο! Σε λιγο σκεφτομαι να παρω την οικογενεια μου να παω να τους το δειξω λες και ειναι εικαστικο δρωμενο και να τους πω... Οριστε αυτο ειναι το πανεπιστημιο στο οποιο περασα και ενας θεος ξερει ποτε θα μπω μεσα!
Μάνια, καλή αρχή κατ' αρχάς. Μην αγχώνεσαι. Σκέψου ότι είσαι ακόμη στην αρχή και κάνεις έτσι. Το Ελληνικό Πανεπιστήμιο "ζει" μέσα σε αυτό το μπάχαλο εδώ και χρόνια. Δεν είναι η πρώτη φορά. Μέχρι να τελειώσεις τις σπουδές σου, θα δεις πολλά. Αν δεν το πάρεις απόφαση, σε βλέπω πολύ άσχημα ψυχολογικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.