panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ασχετο βεβαια το οτι εσυ δν την ακους με το οτι καποιοι την ακουν για να το παιξουν.... βσκ εγω δν αντεχω την υποκρισια γενικοτερα...δλδ δε μπορω τους ανθρωπους που προσποιουνται οτι τους αρεσει κατι κ το κανουν για να'ναι σαν τους αλλους.δν εχουν προσωπικοτητα.ειναι ετεροκαθοριζομενοι κ μαζοποιημενοι.στην κλασσικη δε νομιζω να υπαρχουν πολλα κρουσματα τετοια.ε, κ η κουλτουρα δε φαινεται απ'το αν ακους κλασσικη.βεβαια καταλαβα πως το εννοεις, αλλα ξαναλεω οτι ειναι λιγα τα κρουσματαΔεν μπορώ να την ακούσω...επίσης πολλοί την ακούνε για να το παίζουν κουλτουριάρηδες κ μ τη σπάνε πολύ...
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι εγώ ακούω Μότσαρτ και στην τρελή Μαστούρα Μπαχ
:p
Τώρα πέρα από την πλάκα όχι δεν ακούω και δεν νομίζω ότι ακούει πολύς κόσμος, είναι ένα πολύ καλό είδος μουσικής αλλά όχι σύγχρονο, μπράβο που ακούς πάντως. Η ειρωνεία είναι όμως ότι θυμάμαι όταν ήμουν μικρός 6-7 χρονών που είχε ένα show με παιδιά στο mega και όλα λέγανε ότι ακούνε κλασσική μουσική, όλα όμως
Η κλασικη μουσική είναι διαχρονική, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον.
Δεν βάζω ποτέ να ακούσω μόνη μου, αλλά αν τύχει να είμαι κάπου και να παίζει κλασική δεν με χαλάει καθόλου
Tempora
Νεοφερμένος
tolisman
Δραστήριο μέλος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακούω κλασική κυρίως τσαικόφσκι, και σε όπερα προτιμώ emma shaplin και lucciano pavarotti
:no1:
artemaki
Διάσημο μέλος
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω προσωπικα δν την προτιμω οχι ομως οτι αν την ακουσω δν θα αντεξω.απλα προτιμω κατι διαφορετικο και δν συνηθιζω να ακουω τετοιου ειδους μουσικη.
Ντάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ
mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος
κυριως vivaldi (φθινοπωρο:no1
artemaki
Διάσημο μέλος
οπως ειπα θα αντεξω οποιαδηποτε μουσικη αν ειναι αναγκαιο να την ακουσω επειδη αρεσει σε καποιο γνωστο μ.δ θα σηκωθω να φυγω απλα θα μαρεσει η δ θα μαρεσει.και συνεχιζω να ακουω τις δικες μ προτιμησεις.αλλα παντα συνηθιζω να ακουω το τραγουδι ωστε να βγαλω συμπερασμα.γτ μου αρεσαν τραγουδια τα οποια δν θα ακουγα ποτεΝτάξει και εγώ θα την αντέξω, αυτή που δεν αντέχω είναι τα σκυλάδικα, μαρέσει αντί να μου λένε οι γονεί μου να χαμηλώσω τη μουσική που ακούω μέσω Mp3 anyway τους λέω να το κλείσουν δεν μπορώ
!sunny!
Εκκολαπτόμενο μέλος
NatasaMyk
Νεοφερμένος
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια...
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι κομματάρα,θεέ μου!
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαγικό κομμάτι, πραγματικά...
NatasaMyk
Νεοφερμένος
Εντάξει... Moonlight Sonata- Beethoven... Δεν υπάρχουν λόγια...
Θα συμφωνησω.. Το presto μερος ειναι πραγματικα απιστευτo. Οσο περισσοτερο το ακουω τοσο περισσοτερο μ'αρεσει. Απευθυνεται τοσο αμεσα στο συναισθημα σου που δεν γινεται να μην σε παρασυρει. Beethoven ειναι αυτος..
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά , δεν μπορώ να την ακούσω τόσο άνετα όπως θα άκουγα πχ Έντεχνο , Rock - Metal... Bryan Adams , Metallica , Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Scorpions..
Ίσως δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιους ήχους .. Πάντως αν πήγαινα σε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής , δεν θα με χαλούσε καθόλου... Απλά όταν είμαι μόνος μου και θέλω να ακούσω κάτι είτε χαλαρωτικό είτε δυνατό - ξεσηκωτικό - σκληρό δεν θα ακούσω πχ Bach ή Beethoven ή Tchaikovsky ή Strauss... Θα προτιμήσω πχ Scorpions...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.