nefertiti
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
220volt
Νεοφερμένος
Παντως αν δε περασει καποιος μπορει και να μη σπουδασει, δε ζει μονο οποιος σπουδασει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
Scandal
Διαχειριστής
(Αυτοματιστής;; Τι είναι πάλι αυτό;;; )
-petros
HearTEyeD
Εκκολαπτόμενο μέλος
elenak
Νεοφερμένος
dal_kos
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
Odanila
Νεοφερμένος
JeyTsav
Νεοφερμένος
Πιστεύω πως χάνεις μια ολόκληρη χρονιά ξαναυποβάλοντας τον εαυτό σου στη διαδικασία των πανελλενίων!! (Έχω μια γνωστή που δίνει φέτος για τρίτη φορά)
Το να θέλεις μια σχολή πολύ, τόσο πολύ που να πιστεύεις ότι δε θα έχει "νόημα" η ζωή σου αν δε τη πετύχεις, είναι ο μόνος λόγος που πρέπει να σε οδηγεί στο να ξαναδώσεις...
Προς θεού, δε θέλω να προσβάλλω όσους έχουν πάρει τέτοιες αποφάσεις..απλά λέω τι ισχύει για μένα!!
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
tasos_manager
Νεοφερμένος
Το εχω σκυλομετανιωσει.... Δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου...
Τζαμπα φθορα και χασιμο χρονου...
Μονο αν περασω στην ΣΣΑΣ θα κριθει σωστη η επιλογη μου, αλλιως......... αποτυχια
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
μην το λες αυτο εδωσες μια δευτερη ευκαιρια στον εαυτο σουΦετος δινω για 2η φορα ενω την 1η φορα(2006) περασα (εφαρμοσμενη πληροφορικη ΠΑ.ΜΑΚ)..
Το εχω σκυλομετανιωσει.... Δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου...
Τζαμπα φθορα και χασιμο χρονου...
Μονο αν περασω στην ΣΣΑΣ θα κριθει σωστη η επιλογη μου, αλλιως......... αποτυχια
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά με την ασφάλεια της μονιμότητας! Αν περάσετε σε κάποια καλή σχολή και ασχοληθείτε σοβαρά με αυτή ο ιδιωτικός τομέας θα σας ανταμείψει σε σημείο που ΔΕΝ θα θέλετε μονιμότητα. Νέοι άνθρωποι είστε, αν φοβάστε από τώρα, δυστυχώς το έχετε χάσει το παιχνίδι.Μονο αν περασω στην ΣΣΑΣ θα κριθει σωστη η επιλογη μου, αλλιως......... αποτυχια
isnogood
Εκκολαπτόμενο μέλος
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
συμφωνω απολυτα. Πολλοι επιλεγουν ή αστυνομια ή στρατο και τα τελευται χρονια και παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης, για 1000 και χωρις προοπτικες μια ζωη δασκαλος.ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά με την ασφάλεια της μονιμότητας! Αν περάσετε σε κάποια καλή σχολή και ασχοληθείτε σοβαρά με αυτή ο ιδιωτικός τομέας θα σας ανταμείψει σε σημείο που ΔΕΝ θα θέλετε μονιμότητα. Νέοι άνθρωποι είστε, αν φοβάστε από τώρα, δυστυχώς το έχετε χάσει το παιχνίδι.
Odanila
Νεοφερμένος
Εγώ δεν θα ξαναέδινα με τίποτα!! Έτσι κι αλλιώς το θεωρώ σχεδόν αδύνατο να μη περάσω τουλάχιστον σε μία απο τις ΑΠΕΙΡΕΣ σχολές που με ενδιαφέρουν!!(Καμιά 15αρια)
Πιστεύω πως χάνεις μια ολόκληρη χρονιά ξαναυποβάλοντας τον εαυτό σου στη διαδικασία των πανελλενίων!! (Έχω μια γνωστή που δίνει φέτος για τρίτη φορά)
Το να θέλεις μια σχολή πολύ, τόσο πολύ που να πιστεύεις ότι δε θα έχει "νόημα" η ζωή σου αν δε τη πετύχεις, είναι ο μόνος λόγος που πρέπει να σε οδηγεί στο να ξαναδώσεις...
Προς θεού, δε θέλω να προσβάλλω όσους έχουν πάρει τέτοιες αποφάσεις..απλά λέω τι ισχύει για μένα!!
Συμφωνώ απλά κάποιοι δεν έχουν τόσες πολλές επιλόγες για το τι θα κάνουν στο μέλλον.. απλά βάζουν ένα στόχο και αν δεν τον πετύχουν ξαναπροσπαθούν η συνεχίζουν με κάτι άλλο!:no1:
piper_h
Νεοφερμένος
dmoud
Νεοφερμένος
Βεβαίως και γίνεται με απολυτήριο λυκείου. Π.χ για Αμερική αν έχεις προνοήσει δίνεις SAT και εφόσον έχεις καλούς βαθμούς στο Λύκειο και μια-δυο καλές συστατικές επιστολές από καθηγητές του σχολείου, μπορείς να χτυπήσεις πολύ καλή σχολή. Αλλά και για Αγγλία αν έχεις καλούς βαθμούς και δώσεις και κάποιες επιπλέον εξετάσεις μπορείς να πας σε καλή σχολή.Ποιο εξωτερικό καλέ; Με απολυτήριο Λυκείου; Εκτός κι αν έχεις τη δυνατότητα να τα σκάσεις για να σε πάρουν σε μία απο τις χιλιάδες χαμηλής ποιότητας σχολές της Αγγλίας των οποίων τα πτυχία νομίζει ο κόσμος οτι είναι τίποτα...Οξφόρδης, επειδή είναι στην Αγγλία.
elenalex
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.