Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
synchronicity
Νεοφερμένος
Α, οκ. Καλά που είπα μέση περίπου.Εχει 70 επεισοδια και 1 ταινια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Green 13
Δραστήριο μέλος
Οσο αναφορα το θεμα της ωριμοτητας, ακομα και ο Beep Beep εχει να αποδειξει μηνυματα και πολλες φορες οτι ειναι ζωγραφισμενο σε χαρτι δεν ειναι παιδικο (Σιμπσονς)... Απο την αλλη εχω πιασει πολλες φορες τον πατερα μου που 50ριζει να βλεπει Σιλβεστερ και Τουιτι...
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι κανενας απο τους φιλους μου δεν τους εβλεπε...
και να μην ξεχασουμε και τους power rαngers μπορει να μην ηταν παιδικο αλλα...
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
tinamamagi
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορεί να είναι αρρωστημένα αλλα είμαι φαν
+στρουμφάκια
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
τρελαινομαι σια σκουμπι ντου(εστω κι αν τωρα εχω μαθει απεξω τα επεισοδια οποτε δε λεει τοσο)και the road runner show!!!ξερω απεξω το τραγουδι,εχω μπλουζα με σταμπα,και δε χανω με τιποτα επεισοδιο!!θυμαμαι το εβλεπα απο 3-4 χρονων και πωρωνομουν!
If you're on a highway and Road Runner goes beep-beep!
Just step aside, or you might end up in heap!
Road Runner, Road Runner runs on the road all day.
Even the Coyote can't make him change his ways.
Road Runner, that Coyote's after you!
Road Runner, if he catches you, you're through!
Road Runner, that Coyote's after you!
Road Runner, if he catches you, you're through!
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=xUL5VviR-IU[/ame]
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=ih_b2ktEXpk[/ame]
Και δεν ακούω κουβέντα!
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Εντωμεταξυ νιωθω πολυ τυχερος που πετυχα την εποχη Σαινη, Σονικ, Τιμον και Πουμπα... Πλεον ο 9χρονος αδερφος μου μεγαλωνει με βλακειες... Το επιπεδο των κινουμενων προ του 2000 ηταν σαφως καλυτερο και πιο αστειο απο των σημερινών...
Οσο αναφορα το θεμα της ωριμοτητας, ακομα και ο Beep Beep εχει να αποδειξει μηνυματα και πολλες φορες οτι ειναι ζωγραφισμενο σε χαρτι δεν ειναι παιδικο (Σιμπσονς)... Απο την αλλη εχω πιασει πολλες φορες τον πατερα μου που 50ριζει να βλεπει Σιλβεστερ και Τουιτι...
Hmm... Κι όμως, το πρώτο τουλάχιστον και το τελευταίο τα έχω πετύχει και τα δύο... Το πρώτο στον ΑΝΤ1 (βέβαια, πάνε μερικά χρονάκια, δε νομίζω να το δείχνει πλέον, και να σου πω την αλήθεια, δεν τρελαινόμουν κιόλας), το τελευταίο (μαζί σου!) πριν από μερικές μέρες στη ΝΕΤ.
Όποτε τα πετυχαίνω,κολλάω:
https://www.youtube.com/watch?v=xUL5VviR-IU
https://www.youtube.com/watch?v=ih_b2ktEXpk
Και δεν ακούω κουβέντα!
Μαζί σου!!! Λάζλο, Τιμών και Πούμπα, 101 σκυλιά της Δαλματίας (αγαπημένος χαρακτήρας: η Κρουέλα). Και ο Τουτενστάιν καλός ήτανε.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα αγαπημένα μου είναι ο spongebob ο gay και οι simpsons!
Φυσικά και δεν είναι αυτό κριτήριο ωριμότητας.. έλα τώρααααα..!
lak100
Νεοφερμένος
Rea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το απογευμα θα δω Τουτ και anime ! Τετοια πωροση με τιποτα αλλο στον κοσμο!!
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Στην nova ξέρω ότι έχει πόκεμον. Σε ποιόν κύκλο είναι? Ξέρει κανείς?
Στο jetix,νομιζω diamond & pearl ειναι :/
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Ή αυτό ή στο battle dimension. Κάθε μέρα δείχνει και από ένα έτσι? δεν πιστεύω να δείχνει κάθε ώρα και διαφορετικό επεισόδιο?Στο jetix,νομιζω diamond & pearl ειναι :/
Daisy
Δραστήριο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.