ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν θες με το αυτι,πρεπει να εχεις εμπειρια.κοιτα,αν δεν εχεις εμπειρια βλεπε την ταλαντωση που κανει η χορδη οταν την κουνας.εαν κουνιεται πολυ ωρα,σφιξ'την.αν ειναι πολυ σκληρη,χαλαρωσε την.γενικα βρες μια ισορροπια.
Αν καταφερει να κουρδιζει ετσι πρεπει να εχει οραση 10000φορες καλυτερη απ' το κανονικο
Γνωμη μου, παρε ενα κουρδιστηρι και μαθε να κουρδιζεις με αυτο..
Το να μαθεις να κουρδιζεις δεν αποτελει σε καμια περιπτωση προτεραιοτητα, σχεδον ολοι (ακομα και ατομα που ξερουν πολυ καλη κιθαρα, αν εξαιρεσεις ξερω γω κατα τη διαρκεια κανενος live) με κουρδιστηρι κουρδιζουν.. κουρδιζεις με περισσοτερη ακριβεια απ' οτι με το αυτι.. ποσο μαλλον στην περιπτωση σου, που ακομα δεν ξερεις να χτυπας καλα καλα με την πενα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
audirs6
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hydra
Εκκολαπτόμενο μέλος
IQfreak
Νεοφερμένος
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα, θέλω πάρα πολύ να μάθω, αλλά είμαι εντελώς άσχετη επί του θέματος!!!
Λέω να αγοράσω ακουστική κιθάρα από τις πολύ φθηνές(των 80) και για οικονομικούς λόγους θέλω να μάθω μόνη μου.
Τι μου προτείνετε να κάνω? Έχετε υπόψιν σας κάτι που να τα εξηγεί αναλυτικά για εντελώς αρχάριους?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia.94
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Κατι πολυ βασικο ομως που ειναι δυσκολο να το μαθεις μονος η απο το internet ειναι να τοποθετεις σωστα τα χερια, ν απιανεις σωστα την πενα κλπ. Ο καθενας βεβαια παιζει οπως τον βολευει, αλλα αμα μαθεις την σωστη, μετα ασυναισθητα θα εχεις καλητερη τοποθετιση, πραγμα που βολευει και για συγκεκριμενες τεχνικες αλλα κυριος για να μην υπαρχει τραυματισμος, ο οποιος θα ερθει αργα η γρηγορα αν δεν παιζεις σωστα
Αίτνα
Νεοφερμένος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Βασικά αγόρι+κιθάρα=
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρήκα ένα καλό λογαριασμό σε youtube για εκμάθηση ακόρντων όποιος θέλει ας πει να του το στείλω....
Μήπως μπορείς να μου το στείλεις? Σε ποια γλώσσα είναι?
marakiiilove
Νεοφερμένος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δεν εχεις ξανααγγιξει κιθαρα πριν πρεπει να ξεκινησεις με κλασσικη που ειναι πιο...μαλακη υποτιθεται..
Τωρα αυτο με τα δαχτυλα..Δεν ξερω τι να πω...
Οσον αφορα ακορντα ξεκινα με το Εm ,το Αm,το G κλπ...Ειναι οι πιο απλες...
Μην πας να κανεις καμοια F κατευθειαν
marakiiilove
Νεοφερμένος
Oι ακουστικες εχουν μεταλλικες χορδες που σημαινει πως ειναι πολυ λεπτες και υπερβολικα σκληρες για αρχαριο.
Αν δεν εχεις ξανααγγιξει κιθαρα πριν πρεπει να ξεκινησεις με κλασσικη που ειναι πιο...μαλακη υποτιθεται..
Τωρα αυτο με τα δαχτυλα..Δεν ξερω τι να πω...
Οσον αφορα ακορντα ξεκινα με το Εm ,το Αm,το G κλπ...Ειναι οι πιο απλες...
Μην πας να κανεις καμοια F κατευθειαν
μονο το λα μινορε και μι ματζορε εχω μαθει!! θα ανοιξουν με τον καιρο δηλαδη τα δαχτυλα μου ? γινεται να βαλω στην ακουσικη ναυλον χορδες ,τουλαχιστον τωρα στην αρχη??
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Αν πραγματικα θες να μαθεις θα τα καταφερεις, το τι κιθαρα εχεις δεν παιζει κανεναν ρολο! Και οχι, να μην παρεις 3/4! Ακομα και παιδακια 7 ετων πολλες φορες οι δασκαλοι τα βαζουν να παρουν 4/4 για να αρχισουν να μαθενουν εξαρχης στο σωστο μεγεθος, γιατι αν μαθεις σε μικρη μετα η μεταβαση σε μεγαλη θα σε δυσκολεψει καπως, ασε που ειναι πεταμενα λευτα, για πιον λογο να χρειαστει να αλλαξεις ενα σορο κιθαρες;
Τωρα στο γιατι σε πονανε και δεν εχουν ανοιξει, μαλλον δεν το εχεις δουλεψει σωστα και αρκετα το θεμα! Βρες στο youtube μερικα μαθηματα για αρχαριους και να μην παιζεις υπερβολικα πολυ στην αρχη, αλλα οχι και ελαχιστα. μιση με μια ωρα την ημερα ειναι καλα νομιζω!
Αρχισε με τις κλασικες ασκησης και καποια στιγμη θα ανοιξουν σιγουρα τα δαχτυλα σου!
Με ενδιαφερει να ειαι αναλυτικο και οχι να ποιανει προχορημενα πραγματα . Δηλαδη για αρχη θελω να ξεκινησω σωστα!
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ψαχνω βιβλιο για αρχαριους. Εχετε να προτεινεται καποιο;
Με ενδιαφερει να ειαι αναλυτικο και οχι να ποιανει προχορημενα πραγματα . Δηλαδη για αρχη θελω να ξεκινησω σωστα!
Κατά την γνώμη μου τα παρακάτω είναι εξαιρετικά βιβλία για να ξεκινήσει καποιος απο το μηδέν! Είναι πολύ αναλυτικά!
1) classical guitar for dummies
2) the complete idiod's guitar guide
3) guitar chords for dummies
4) acoustic guitar for dummies
5)guitar all in all for dummies
Αλλά ακόμα καλύτερα είναι και τα dvd:
1)learning guitar for dummies (για ακουστική)
2)learn to play classical guitar-the rock house method
Όπως επίσης και η σειρά βίντεο στα ελληνικά:
https://www.youtube.com/user/gtompazis?feature=watch
Όποιος θέλει μπορώ να του στείλω σε email τα βιβλία, αλλά για τα dvd μπορώ να δώσω μόνο τις διευθύνσεις για κατέβασμα σε torrents.
Ευχαριστω
προσπαθω να παιξω το τραγουδι Ο βυθος σου του Χατζιγιαννη και βρηκα αυτο https://https://kithara.vu/ss.php?id=MzE4OTIwODU3
Μπορει να μου πει καποιος αν το κατω κομματι της ταμπλατουρας ειναι η εισαγωγη ή το υπολοιπο τραγουδι;
Γενικα δεν ξερω να διαβαζω ταμπλατουρες και πολυ καλα . Οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκανε σε δευτερη γραμμη αν προκειται για την εισαγωγη .
Ευχαριστω για καθε βοηθεια
https://https://kithara.vu/ss.php?id=MzE4OTIwODU3
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.