Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Σε δευτερη γραμη ισως το εκανε λογο χορου, ισως γιατι και ο ιδιος δεν ξερει καλα απο ταμπλατουρες, ισως, ισως, ισως. Γενικα οι ταμπλατουρες δεν ειναι κατι αρκετα επισημο, διεπετε απο αγραφους κανονες επομενος σε site οπως το kithara.vu ειναι λιγο οτι να ναι οι ταμπλατουρες τους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
οταν μάθαινα στην αρχή, με βοήθησε ο συγκεκριμένος τρόπος με τα νούμερα
ειναι πανεύκολο,
με το guitar pro(προγραμμα), μπορεις να κατεβάσεις οτι τραγούδι θέλεις και να μάθεις με αυτον τον τροπο να παίζεις ενα κομμάτι σε οτι όργανο θέλεις,
το αλλο που τα σπαει, ειναι οτι μπορεις πχ αν παίζεις ηλεκτρική κιθάρα να κλείσεις τον ηχο απο την ηλεκτρικη στο προγραμμα, και να παιχτεί το τραγούδι μονο απο τα υπόλοιπα όργανα ώστε να παίξεις εσυ την κιθάρα.
εγω πχ που παίζω ηλ κιθαρα μπασο, κλείνω το μπασο και ο υπολογιστής τρέχει ολα τα υπόλοιπα όργανα απο το κομμάτι, ειναι σαν να παίζεις Live με αλλους κ μαθαίνεις πανεύκολα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος
τεσπα η αληθεια ειναι οτι το ιντερνετ εχει πρακτικα τα παντα...οποτε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pantelis_P
Νεοφερμένος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
shadowstep00
Νεοφερμένος
Είμαι αυτοδίδακτος 4 χρόνια και παίζω Metal όχι αστεία! Εγώ έτσι έμαθα πάντως...
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
παιδια εχει ιδεα κανεις ποσο θα κοστισει να παρω ενα στηριγμα για την τοποθετηση για τη κιθαρα + 6 μεταλλικες για ακουστικη ;
Το στηριγμα μπορεις να το βρεις γυρω στα 10-15 ενω τις χορδες στα 6-9 ευρω
Οσο για το ωδειο.... Italian dream εγω το σταματησα στη β γυμνασιου...πηγαινα συνολικα 2 χρονια στην Κυπρο και 2 χρονια εδω ... Στην Κυπρο ειχαν βγαλει μεσα σε 2 χρονια την 5πλασια υλη...εδινα σοβαρες εξετασεις που το πτυχιο μου ηταν διεθνες αναγνωρισμενο...εδω παλι τιποτα απογοητευση
Gareth
Δραστήριο μέλος
Εγώ παίζω κάτι λίγα(συγχορδίες,κλίμακες,ακόρντα...) και λέω να το κοιτάξω πιο σοβαρά.. βιβλίο εκμάθησης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.