Roxim
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
να λυθουν και τα οικονοκμικα μας μηπως και πεσει η τιμη του καφε αληθεια εσυ τι θελεις να σπουδασεις?
σωστη! Βλεπε τι γραφω εσυ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
εχει πεσει νεκρα
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
ελατε στο τσατ μπας και αναστηθει
εχει πεσει νεκρα
χριστος ανεστηηηη
Roxim
Δραστήριο μέλος
απο εκει βγενεις Κοινωνικος Λειτουργος αμα θες να κοιταξεις μερικα επαγγελματα πηγενε εδω:epagelmata.oaed.gr και πηγενε στον Αλφαβιτικο Καταλογο εχει μιλαμε ολα τα επαγγελματα και καποιες χρησιμες πληροφοριες για αυτα
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
τελεικα δεν θα γινεις καθηγιτρια γερμανικων ε...?Εγω σκεφτομε να σπουδασω στο Τμημα Κοινωνικης Εργασιας του ΑΤΕΙ Πατρας ή Ηρακλιου
απο εκει βγενεις Κοινωνικος Λειτουργος αμα θες να κοιταξεις μερικα επαγγελματα πηγενε εδω:epagelmata.oaed.gr και πηγενε στον Αλφαβιτικο Καταλογο εχει μιλαμε ολα τα επαγγελματα και καποιες χρησιμες πληροφοριες για αυτα
σε ευχαριστω την γερμανικη την εχω στο μυαλο μου... αλλα κοιτα. Χανω μορια απο την θετικη που σκοπευω να παω. Οποτε θα κανω τα παντα για να παω γερμανια, θα παρω πολλλα πτυχια και ολα οκ!
Roxim
Δραστήριο μέλος
σε ευχαριστω την γερμανικη την εχω στο μυαλο μου... αλλα κοιτα. Χανω μορια απο την θετικη που σκοπευω να παω. Οποτε θα κανω τα παντα για να παω γερμανια, θα παρω πολλλα πτυχια και ολα οκ!
γιατι για να πας γερμανια θες πολλα πτυχεια?και προς τι η μανια με την γερμανια αν επιτρεπετε?
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
γιατι για να πας γερμανια θες πολλα πτυχεια?και προς τι η μανια με την γερμανια αν επιτρεπετε?
δεν ειπα αυτο. Στην Γερμανια μπορεις να πας και χωρις κανεναν. Απλα εγω θελω τα πτυχια. Εχμ.. ολα ξεκινησαν οταν αρχισα να κανω γερμανικα. Αρχικα τα λατρεψα ΜΟΝΟ ως γλωσσα στην α γυμν γνωρισα μια γερμανιδα καθηγητρια η οποια ηταν η νεα καθηγητρια των γερμανικων μου... Αφηερωσε πολλα μαθηματα για την κουλτουρα και τον πολιτισμο της Γερμανιας και μου αρεσε πολυ νοιωθω σαν να ''ταιριαζω'' εκει
Roxim
Δραστήριο μέλος
δεν ειπα αυτο. Στην Γερμανια μπορεις να πας και χωρις κανεναν. Απλα εγω θελω τα πτυχια. Εχμ.. ολα ξεκινησαν οταν αρχισα να κανω γερμανικα. Αρχικα τα λατρεψα ΜΟΝΟ ως γλωσσα στην α γυμν γνωρισα μια γερμανιδα καθηγητρια η οποια ηταν η νεα καθηγητρια των γερμανικων μου... Αφηερωσε πολλα μαθηματα για την κουλτουρα και τον πολιτισμο της Γερμανιας και μου αρεσε πολυ νοιωθω σαν να ''ταιριαζω'' εκει
καταλαβενω λοιπων σου ευχομαι να τα καταφερεις και να πας στην Γερμανια και να σου ερθουν ολα οπως θες
εμενα θα μου αρεσε παρα πολυ να παω ειτε Νεα Υορκη ή στη Δανια
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Μπα όχι δεν είναι.Μάλιστα, πακέτοοο Πρόσεχε τις ερωτήσεις κρίσεως ειδικά αν είναι για Βενιζέλους , ΕΑΜ , Ρώσικη επανάσταση , Πολυτεχνείο... Εκτός αν είναι ανοιχτός σε διαφορετικές γνώμες (hope so)...
A btw έχετε την καλύτερη Ιστορία από κάθε τάξη , όχι σαν εμάς
Τι Ιστορία κάνετε;
Μεσαίωνας κλπ κλπ;
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπα όχι δεν είναι.
Τι Ιστορία κάνετε;
Μεσαίωνας κλπ κλπ;
Ναι γαμώ τις αυτοκρατορικές οικογένειες του Βυζαντίου
Εσένα ποια Ιστορία σ'αρέσει, αν όχι της τάξης σου;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Μ'αρεσει η φετινή διότι ήταν κάτι που δεν ήξερα και που στην ουσία βγάζεις συμπεράσματα γιατί θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε μία ηλίκια όπου μπορούμε με τον καθηγητή να κάνουμε συγκρίσεις τότε και σήμερα και δε μένεις μόνο στο επιφανειακό κομμάτι του να παπαγαλίσεις.Ναι γαμώ τις αυτοκρατορικές οικογένειες του Βυζαντίου
Εσένα ποια Ιστορία σ'αρέσει, αν όχι της τάξης σου;
Πάντως,τη Βυζαντινή την απεχθάνομαιιιιιιιιιιιι.
Μετά επίσης μεγάλη λατρεία έχω και σε αυτής της Α' Λυκείου από όσα έχω ακούσει τουλάχιστον.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
καλημερα παιδακια μουπως τα πηγατε?
Καλησπερα
Loreley
Περιβόητο μέλος
Μετά επίσης μεγάλη λατρεία έχω και σε αυτής της Α' Λυκείου από όσα έχω ακούσει τουλάχιστον.
Μην ελπίζεις, σκατά είναι.
Καλό μεσημέρι σε όλους.
Πάω να κάψω ακόμη λίγα εγκεφαλικά κύτταρα διαβάζοντας τα μισητά μου αρχαία.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Μην ελπίζεις, σκατά είναι.
Καλό μεσημέρι σε όλους.
Αρχαια; καλη υπομονη κοπελια μου
παρε για καλη ενεργεια:
Alma Libre
Επιφανές μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Η Σοφία άλλα μου έλεγε.Μην ελπίζεις, σκατά είναι.
Καλό μεσημέρι σε όλους.
Επίσης,εγώ του χρόνου λέω μακάρι να μας πάρει ένας Φυσικούλης που ήταν και στο γυμνάσιό μας παλιότερα και ο οποίος τώρα είναι στο Λύκειο.
Γενικά,θα πάθει την πλάκα του όποιος με πάρει στη Φυσική. Είμαι μαθήτρια για γερά νεύρα.
Κακημέρα μπέιμπυ.Καλημέρα. ^^
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 348 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bboys
- aekaraR21.
- Reader
- angela_k
- xristina elen
- nearos
- Jbb
- DetectiveAgg
- akis_95
- Anonymous1
- Κλειώ Μ.
- Lydia555
- dkwstas
- thekwarxitektonikh
- pannnos1992
- aririn
- spring day
- Unicorn30
- Joji
- Antonius
- Arvacon
- Scandal
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- sophiaa
- oups
- Paragontas7000
- Georgekk
- the.m024
- charmander
- louminis
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- tsiobieman
- Unboxholics
- brizoulis
- Wonderkid
- Chemwizard
- KingPoul
- bruh_234
- estrela
- augustine
- nobody8
- Annu
- kost28
- dimitris-R9
- giannhs2001
- George_dr
- the purge
- Sherlockina
- theodoraooo
- Euge.loukia
- Panagiotis849
- eukleidhs1821
- SlimShady
- Meow
- χημεια4λαιφ
- Kostas568
- Marple
- ioanna06
- mechanicarts
- antonis97
- Ioanna98
- alexd99
- katia.m
- Τρελας123
- parrot/παπαγάλος
- Magigi
- Miranda32
- Vickyoustgl
- alpha.kappa
- George.S
- angel27_
- Nala
- Αναστασία197
- J.Cameron
- Εριφύλη
- constansn
- angies
- Pharmacist01
- Χάρις
- kiyoshi
- NikoBellic
- Pink Panther
- rempelos42
- Citylights
- Evelynne
- Athens2002
- Lia 2006
- Kitana
- ggl
- maria20
- ΘανάσοςG4
- Billokos1
- elena16
- Maynard
- Απροσάρμοστη
- Nikoletaant
- katerinavld
- fairyelly
- Schlimazel
- M.Dog
- Mammy Nun
- george777
- snowy
- Fanimaid123
- Than003
- Pen_addict
- jj!
- Paraskevoula_5
- Johnman97
- Memetchi
- Giii
- Nikoleta_Giann
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- barkos
- Νομάρχης
- nimbus
- xrisamikol
- nikosdeme
- το κοριτσι του μαη
- alsatus
- KingOfPop
- Dreamer_SW
- xakounaamatata
- Stanword
- Dimitris9
- Theodora03
- Αννα1
- Τάσος97
- alexandrahere
- Nikos05
- neurogirl
- nucomer
- MariaPnk
- calliope
- harry akritas
- T C
- pacheiko
- sweater weather
- StudyFreak04
- Stelios725
- Viedo
- MarcoReus
- Κλημεντίνη
- Kleanth
- Αλκης Κ.
- iminspain
- Manolo165
- thecrazycretan
- marianna04
- Έμμα
- .:aLeX:.
- Xristosdimitra
- Scott
- Μάρκος Βασίλης
- fmarulezkd
- Bgpanos
- Mary Jane
- hirasawayui
- Λαμπρινηη
- Xristinaqui
- TonyMontanaEse
- American Economist
- Kaz
- Greg1900
- Slytherin
- uni77
- Ryuzaki
- Rene2004
- iManosX13
- lnesb
- stefan
- Fanimaid
- cynzp
- Ggpg
- Kostakis45
- DiCafrio
- Ststst02
- valantis21
- victor 21
- cel123
- notis_19
- MarilynSt
- Marianna35
- tymvorixos
- Griff
- Άρτεμις Α.
- tasost
- Stroka
- Mukumbura
- Dimitris2001
- panagiotis23
- tslef8
- fockos
- Thanos_D
- Konstantinos_m
- civilian
- ros
- Φινεύς
- roud
- manos1234567
- don_vito
- Libertus
- Alma Libre
- stamoul1s
- Papachrist
- PanosCh002
- jimis2001
- mitsos14
- suaimhneas
- aposliagkeka
- Panselinololes
- EiriniS20
- Power-13
- Ace of Spades
- Steffie88
- Panos_02
- Tommy_civil
- Jocaste
- Evaki_555
- Nikos 7
- nicole1982
- toolooboom
- Makis7
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- tonyler
- Elenii01
- ioannaion
- CoolCowboy
- Stathis2001a
- Yiorgosk
- Γατόπαρδος.
- kostas83
- Kozi
- Serotonin
- NikosGer
- Unseen skygge
- Johnny15
- Idontknoww
- elenia
- jimmrk
- Trolling Stones
- SweetGirl
- ouifou
- Εχέμυθη
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.