^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ θα ξυπνήσω κατά τις 7.15...τραγικό
Ποπο..εχω ξεχασει πια να ξυπναω τοσο νωρις..το νωριτερο ειναι κατα τις 8!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε εμάς το πιο πρωινό μάθημα αρχίζει στις 9, αλλα για να προλάβουμε το λεωφορείο θα πρέπει να έχουμε ξυπνήσει νωρίτερα.
Το άλλο κλιμάκιο τις Τετάρτες έχει μάθημα από τις 8 το πρωί-πράγμα που σημαίνει ότι ξυπνάνε στις 7.
Υγ. Εγώ αύριο δεν έχω καθόλου μάθημα, αλλά ίσως έρθω στην εγκληματολογία από περιέργεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπέροχα! Εγώ που αύριο έχω μάθημα στις 7 το απόγευμα να θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό ή άτυχο;
Τυχερή! Εδώ χάνουμε τα λεωφορεία επειδή γεμίζουν και περιμένουμε με τις ώρες το επόμενο.
Α σε μας εδω δεν εχουμε πολλα παρα δωσε με λεωφορεια...
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Το άλλο κλιμάκιο τις Τετάρτες έχει μάθημα από τις 8 το πρωί-πράγμα που σημαίνει ότι ξυπνάνε στις 7.
Υγ. Εγώ αύριο δεν έχω καθόλου μάθημα, αλλά ίσως έρθω στην εγκληματολογία από περιέργεια!
Τι μάθημα έχουν στις 8 το πρωί; Εγώ στις 7 ξυπνάω και όταν έχουμε μάθημα στις 9.
Θα περάσεις όλον αυτό το μπελά με το λεωφορείο για να ικανοποιήσεις την περιέργειά σου;
Έλα εδώ να νιώσεις τι εστί συνωστισμός.Α σε μας εδω δεν εχουμε πολλα παρα δωσε με λεωφορεια...
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι μάθημα έχουν στις 8 το πρωί; Εγώ στις 7 ξυπνάω και όταν έχουμε μάθημα στις 9.
Θα περάσεις όλον αυτό το μπελά με το λεωφορείο για να ικανοποιήσεις την περιέργειά σου;
Έχουν Συνταγματικό, αν δεν κάνω λάθος.
Εννοείται! Δεν έχω να χάσω κάτι!!! Πάλι μπάχαλο θα είναι, βέβαια, με τόοοοοσα άτομα, αλλά θα έρθω, για να δω τι κέρδισα που πήρα Διπλωματική και δεν πήρα Eγκληματολογία.
Έλα εδώ να νιώσεις τι εστί συνωστισμός.
True_
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Χαχααα πήγαινε εσύ, κράτα σημειώσεις, να μην πάω εγώ.Έχουν Συνταγματικό, αν δεν κάνω λάθος.
Εννοείται! Δεν έχω να χάσω κάτι!!! Πάλι μπάχαλο θα είναι, βέβαια, με τόοοοοσα άτομα, αλλά θα έρθω, για να δω τι κέρδισα που πήρα Διπλωματική και δεν πήρα εγκληματολογία.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Έλα εδώ να νιώσεις τι εστί συνωστισμός.
καλά εμείς εδώ από συνωστισμό πάμε περίφημα σήμερα είχε τόσο μα τόσο πολύ κόσμο μέσα..από τη μία ακουμπούσα στην κοιλιά ενός παππού και από την άλλη στην πόρτα του αστικού,που κάθε φορά που άνοιγε μου χτυπούσε το χέρι
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχααα πήγαινε εσύ, κράτα σημειώσεις, να μην πάω εγώ.
Μμμμ. Να μου Λείπει το βύσσινο!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που βιώνουν την ίδια κατάσταση. Σήμερα το βράδυ στο λεωφορείο με ανακάλυψε και μία ξαδέρφη μου που σπουδάζει εδώ πάνω.καλά εμείς εδώ από συνωστισμό πάμε περίφημα σήμερα είχε τόσο μα τόσο πολύ κόσμο μέσα..από τη μία ακουμπούσα στην κοιλιά ενός παππού και από την άλλη στην πόρτα του αστικού,που κάθε φορά που άνοιγε μου χτυπούσε το χέρι
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που βιώνουν την ίδια κατάσταση. Σήμερα το βράδυ στο λεωφορείο με ανακάλυψε και μία ξαδέρφη μου που σπουδάζει εδώ πάνω.
αφού μπόρεσε να σε διακρίνει μέσα στο πλήθος,πάλι καλά
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Ήμασταν κολλητά, μπήκα και τελευταία, πιάστηκε και η τσάντα μου, περίφημα. Τόσο χάλια τα λεωφορεία και σε εσάς; Πληρώνετε;αφού μπόρεσε να σε διακρίνει μέσα στο πλήθος,πάλι καλά
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Ήμασταν κολλητά, μπήκα και τελευταία, πιάστηκε και η τσάντα μου, περίφημα. Τόσο χάλια τα λεωφορεία και σε εσάς; Πληρώνετε;
κανονικά πρέπει..είναι 80 λεπτά το κανονικό και 40 το φοιτητικό..βασικά όλοι ανεβαίνουν έτσι,σχεδόν κανείς δε χτυπάει εισιτήριο, ελεγκτή δεν έχω πετύχει ούτε μία φορά όσο είμαι εδώ...οπότε καταλαβαίνεις
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλά εμείς εδώ από συνωστισμό πάμε περίφημα σήμερα είχε τόσο μα τόσο πολύ κόσμο μέσα..από τη μία ακουμπούσα στην κοιλιά ενός παππού και από την άλλη στην πόρτα του αστικού,που κάθε φορά που άνοιγε μου χτυπούσε το χέρι
Εγω δεν εχω τετοιες εμπειριες...προς αυτη την αποψη ειμαι τυχερη που δεν ειμαθ σαλλονικη...εμεις εδω τα λεωφορεια τα.χρησιμοποιουμε σε απολυτες αναγκες...εξαλλου οι περισσοτεροι μετακινουνται με τα ποδηλατα!!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Σε εμάς είναι δωρεαν, τουλάχιστον είναι μία παρηγοριά ότι δεν πληρώνουμε γι'αυτό το πράμα.κανονικά πρέπει..είναι 80 λεπτά το κανονικό και 40 το φοιτητικό..βασικά όλοι ανεβαίνουν έτσι,σχεδόν κανείς δε χτυπάει εισιτήριο, ελεγκτή δεν έχω πετύχει ούτε μία φορά όσο είμαι εδώ...οπότε καταλαβαίνεις
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Σε εμάς είναι δωρεαν, τουλάχιστον είναι μία παρηγοριά ότι δεν πληρώνουμε γι'αυτό το πράμα.
δωρέαν μόνο για τη μεταφορά στο πανεπιστήμιο ή γενικά και για την πόλη ??
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε εμάς είναι δωρεαν, τουλάχιστον είναι μία παρηγοριά ότι δεν πληρώνουμε γι'αυτό το πράμα.
Nα υποθέσω ότι δεν έχεις ακούσει πως μπήκε τρίτο λεωφορείο, με εισιτήριο 0,60 λεπτά;
Μην αρχίσω τώρα και με αυτό... Ειλικρινά, κατά διαόλου πάμε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Για το Πανεπιστήμιο, ωστόσο κάνει στάσεις και αλλού.δωρέαν μόνο για τη μεταφορά στο πανεπιστήμιο ή γενικά και για την πόλη ??
Το έχω ακούσει , αλλα δεν είναι υποχρεωτικό. Ο γυρισμός είναι το ζόρι, για το πήγαινε έχω βρεί κόλπο.Nα υποθέσω ότι δεν έχεις ακούσει πως μπήκε τρίτο λεωφορείο, με εισιτήριο 0,60 λεπτά;
Μην αρχίσω τώρα και με αυτό... Ειλικρινά, κατά διαόλου πάμε.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Για το Πανεπιστήμιο, ωστόσο κάνει στάσεις και αλλού.
σ'εμάς τα πανεπιστήμια είναι στο κέντρο και χρησιμοποιούμε το λεωφορείο της γραμμής που κάνει στάσεις παντού και το χρησιμοποιούν και οι πολίτες..οπότε δωρεάν γιόκ
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Αχα κρίμα. Σε εμάς μπαίνουν και άκυροι για να κατέβουν στο εμπορικό κέντρο ή σε κάποιο άλλο σημείο όπου κάνει στάση.σ'εμάς τα πανεπιστήμια είναι στο κέντρο και χρησιμοποιούμε το λεωφορείο της γραμμής που κάνει στάσεις παντού και το χρησιμοποιούν και οι πολίτες..οπότε δωρεάν γιόκ
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Αχα κρίμα. Σε εμάς μπαίνουν και άκυροι για να κατέβουν στο εμπορικό κέντρο ή σε κάποιο άλλο σημείο όπου κάνει στάση.
έχει τακτικά δρομολόγια ??
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 348 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bboys
- aekaraR21.
- Reader
- angela_k
- xristina elen
- nearos
- Jbb
- DetectiveAgg
- akis_95
- Anonymous1
- Κλειώ Μ.
- Lydia555
- dkwstas
- thekwarxitektonikh
- pannnos1992
- aririn
- spring day
- Unicorn30
- Joji
- Antonius
- Arvacon
- Scandal
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- sophiaa
- oups
- Paragontas7000
- Georgekk
- the.m024
- charmander
- louminis
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- tsiobieman
- Unboxholics
- brizoulis
- Wonderkid
- Chemwizard
- KingPoul
- bruh_234
- estrela
- augustine
- nobody8
- Annu
- kost28
- dimitris-R9
- giannhs2001
- George_dr
- the purge
- Sherlockina
- theodoraooo
- Euge.loukia
- Panagiotis849
- eukleidhs1821
- SlimShady
- Meow
- χημεια4λαιφ
- Kostas568
- Marple
- ioanna06
- mechanicarts
- antonis97
- Ioanna98
- alexd99
- katia.m
- Τρελας123
- parrot/παπαγάλος
- Magigi
- Miranda32
- Vickyoustgl
- alpha.kappa
- George.S
- angel27_
- Nala
- Αναστασία197
- J.Cameron
- Εριφύλη
- constansn
- angies
- Pharmacist01
- Χάρις
- kiyoshi
- NikoBellic
- Pink Panther
- rempelos42
- Citylights
- Evelynne
- Athens2002
- Lia 2006
- Kitana
- ggl
- maria20
- ΘανάσοςG4
- Billokos1
- elena16
- Maynard
- Απροσάρμοστη
- Nikoletaant
- katerinavld
- fairyelly
- Schlimazel
- M.Dog
- Mammy Nun
- george777
- snowy
- Fanimaid123
- Than003
- Pen_addict
- jj!
- Paraskevoula_5
- Johnman97
- Memetchi
- Giii
- Nikoleta_Giann
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- barkos
- Νομάρχης
- nimbus
- xrisamikol
- nikosdeme
- το κοριτσι του μαη
- alsatus
- KingOfPop
- Dreamer_SW
- xakounaamatata
- Stanword
- Dimitris9
- Theodora03
- Αννα1
- Τάσος97
- alexandrahere
- Nikos05
- neurogirl
- nucomer
- MariaPnk
- calliope
- harry akritas
- T C
- pacheiko
- sweater weather
- StudyFreak04
- Stelios725
- Viedo
- MarcoReus
- Κλημεντίνη
- Kleanth
- Αλκης Κ.
- iminspain
- Manolo165
- thecrazycretan
- marianna04
- Έμμα
- .:aLeX:.
- Xristosdimitra
- Scott
- Μάρκος Βασίλης
- fmarulezkd
- Bgpanos
- Mary Jane
- hirasawayui
- Λαμπρινηη
- Xristinaqui
- TonyMontanaEse
- American Economist
- Kaz
- Greg1900
- Slytherin
- uni77
- Ryuzaki
- Rene2004
- iManosX13
- lnesb
- stefan
- Fanimaid
- cynzp
- Ggpg
- Kostakis45
- DiCafrio
- Ststst02
- valantis21
- victor 21
- cel123
- notis_19
- MarilynSt
- Marianna35
- tymvorixos
- Griff
- Άρτεμις Α.
- tasost
- Stroka
- Mukumbura
- Dimitris2001
- panagiotis23
- tslef8
- fockos
- Thanos_D
- Konstantinos_m
- civilian
- ros
- Φινεύς
- roud
- manos1234567
- don_vito
- Libertus
- Alma Libre
- stamoul1s
- Papachrist
- PanosCh002
- jimis2001
- mitsos14
- suaimhneas
- aposliagkeka
- Panselinololes
- EiriniS20
- Power-13
- Ace of Spades
- Steffie88
- Panos_02
- Tommy_civil
- Jocaste
- Evaki_555
- Nikos 7
- nicole1982
- toolooboom
- Makis7
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- tonyler
- Elenii01
- ioannaion
- CoolCowboy
- Stathis2001a
- Yiorgosk
- Γατόπαρδος.
- kostas83
- Kozi
- Serotonin
- NikosGer
- Unseen skygge
- Johnny15
- Idontknoww
- elenia
- jimmrk
- Trolling Stones
- SweetGirl
- ouifou
- Εχέμυθη
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.