xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
να τις ακους τις φιμες χριστινιω χαχαχα εμεις ειχαμε εναν αλλο θεολογο ασε ολα τα λεφτα! δεν ξερω τι να πρωτοθυμηθω! αυτος το επαιζε γενικα οτι εχει γνωριμιες με προθυπουργους πυρινικους φυσικους και δεν συμαζευεται! και του αρεζε να υπερβαλει για τον εαυτο του! μας λεει μια μερα η γυναικα μου ειναι σκυλου! και ειχε πολυ περιεργη προφορα σαν να τσιβδιζε καπως και λεει ακουστε τι εγινε.. τη γυναικα μου ολοι οι μαθητες της τη βριζανε σκυλου πουτανα μαλακισμενη και αλλα τετοια!(ολα αυτα μας τα ελεγε στην ταξη) τους εβαζε λεει πολυ διαβασμα τους φωναζε κτλ ωσπου οταν εδωσαν πανελληνιες εγραψαν στα φιλολογικα ολοι 20 χαρη στη σκυλου μου! και μας επερναν τηλεφωνο 12, 1, 2, 3 η ωρα το βραδυ για να της δωσουν συγχαρητηρια χαχαχαχαχα απιστευτο γελιο με αυτον τον ανθρωπο
χαχαχαχαχαχαχχ μ αρεσει που ειναι καταβαθωσ περηφανοσ που λεγαν τη γυναικα του πουτανα.αχχααχαχχαχχαχαααχχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχααχχααχαχχααχ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε βεβαια χαχα! ελπιζω να μη μας βγουν ξινα τα γελιαχαχαχαχαχαχαχχ μ αρεσει που ειναι καταβαθωσ περηφανοσ που λεγαν τη γυναικα του πουτανα.αχχααχαχχαχχαχαααχχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχααχχααχαχχααχ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Το είχα πάθει πέρυσι στην φιλοσοφία. Γύρισα πλευρό, έβαλα το χέρι μου στο πρόσωπό μου για καμουφλάζ και έκλεισα τα μάτια μου.
εμασ γαμωτο δεν μασ αφηναν να κοιμηθουμε...μολισ μασ εβλεπαν να κλεινουμε λιγο το βλεφαρο μασ αμεσωσ παρατηρηση...λεσ και τουσ θιγουμε..ο ενασ πιο προβληματικοσ απο τον αλλον και εχουν και λογο...αν ειναι δυνατον...αν μπει μια αξιολογηση στα σχολεια που θα πανε ολα αυτα τα παρατραγουδα?????????χαχαχαχαχα
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Μας έλεγε "Ξέρω ότι με αγαπάτε και θα λέτε τι ωραίο μάθημα σας κάνω. Προσπαθώ να προσαρμοστώ με την ηλικία σας" γεμάτος καμάρι, αλλά ΜΑΛΛΙΑ... Το μάθημα ήταν άχρηστο Σε εξέταζε και απαιτούσε από εσένα να πεις παπαγαλία το μάθημα
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Το είχα πάθει πέρυσι στην φιλοσοφία. Γύρισα πλευρό, έβαλα το χέρι μου στο πρόσωπό μου για καμουφλάζ και έκλεισα τα μάτια μου.
Στην Φιλοσοφία, κάθε φορά είχα μπέικ ρολς και τα έτρωγα, και με άκουγε όλη η τάξη που έβαζα το χέρι στο σακουλάκι και γελούσαμε. Αυτή ερχόταν στο θρανίο να δει τι κάνει έτσι, και εγώ τα έκρυβα.
Το τι δούλεμα είχε φάει παιδιά... Αφήστε το. Ήταν η πρώτη φιλόλογος που είχα, η οποία έκανε ορθογραφικά. Της είχα ρίξει χοντρό κράξιμο. Το ίδιο και σε αυτή των λατινικών φέτος.
Η της φιλοσοφίας, είχε γράψει την Ακαδημία «Ακαδημεία», και είχε κάνει πολλά άλλα.
Τραγικό.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Ή με χτύπαγε στον ώμο, αλλά στην αντίθετη κατεύθυνση απ' αυτή που ήταν, και εγώ γύριζα να δω τι ήθελε και έκανε την πάπια. Γαμώτο, ακόμα μου το κάνει αυτό και την πατάω.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην Φιλοσοφία, κάθε φορά είχα μπέικ ρολς και τα έτρωγα, και με άκουγε όλη η τάξη που έβαζα το χέρι στο σακουλάκι και γελούσαμε. Αυτή ερχόταν στο θρανίο να δει τι κάνει έτσι, και εγώ τα έκρυβα.
Το τι δούλεμα είχε φάει παιδιά... Αφήστε το. Ήταν η πρώτη φιλόλογος που είχα, η οποία έκανε ορθογραφικά. Της είχα ρίξει χοντρό κράξιμο. Το ίδιο και σε αυτή των λατινικών φέτος.
Η της φιλοσοφίας, είχε γράψει την Ακαδημία «Ακαδημεία», και είχε κάνει πολλά άλλα.
Τραγικό.
χαχαχαχχχαχαχααχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ελιωσα με τα μπεικ ρολσ...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχααχχαχαχχχααχχαχα ΠΡΟΣΚΥΝΩ
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Τους γέμισες ψυχολογικάΣτην Φιλοσοφία, κάθε φορά είχα μπέικ ρολς και τα έτρωγα, και με άκουγε όλη η τάξη που έβαζα το χέρι στο σακουλάκι και γελούσαμε. Αυτή ερχόταν στο θρανίο να δει τι κάνει έτσι, και εγώ τα έκρυβα.
Τραγικό.
Τα μπέικ ρολς δεν έπρεπε να τα αναφέρεις βραδυάτικα
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Να με βλέπει ο καθηγητής και εγώ να τον γράφω και να τρώω
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Καλά μας αποτελέσματαααααααααααααααααααααααααα!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Edit: Μανταρίνια;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Διάβασε τις αναλύσεις με την Μοσχούλα και μετά θα σε βάλει η Χριστίνα να γράψεις διαγωνισμα.Προς το παρόν πάω να ξαπλώσω. Θα σας διαβάζω από το κινητό μου, όμως, μέχρι να με πάρει ο ύπνος, για να γελάω. Κανονίστε να συνεχίσετε στους ίδιους τόνους για κανένα μισάωρο ακόμη, μέχρι να έχω κοιμηθεί.
Καλά μας αποτελέσματαααααααααααααααααααααααααα!
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Διάβασε τις αναλύσεις με την Μοσχούλα και μετά θα σε βάλει η Χριστίνα να γράψεις διαγωνισμα.
χαχαχχαχααχαχαχαχχαααχαχαχαχχαχα μην μου βαζετε ιδεεσ!!!ααχααχαχχααχ
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Το πλέον χειμωνιάτικο κολατσιόEdit: Μανταρίνια;
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Στο μάθημα είμαι στην τσίτα
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο εμένα με πιάνει υπνηλία στο διάλειμμα;
Στο μάθημα είμαι στην τσίτα
A, εμένα και στα 2 με πιάνει, δεν έχω τέτοια προβλήματα.
Ειδικά φέτος, που μου ήταν πραγματικό μαρτύριο να σηκωθώ απ' το κρεβάτι...
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Αλλο περυσι,αλλο φετος ομωςΕιδικά φέτος, που μου ήταν πραγματικό μαρτύριο να σηκωθώ απ' το κρεβάτι...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 348 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bboys
- aekaraR21.
- Reader
- angela_k
- xristina elen
- nearos
- Jbb
- DetectiveAgg
- akis_95
- Anonymous1
- Κλειώ Μ.
- Lydia555
- dkwstas
- thekwarxitektonikh
- pannnos1992
- aririn
- spring day
- Unicorn30
- Joji
- Antonius
- Arvacon
- Scandal
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- sophiaa
- oups
- Paragontas7000
- Georgekk
- the.m024
- charmander
- louminis
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- tsiobieman
- Unboxholics
- User2350
- Wonderkid
- Chemwizard
- KingPoul
- bruh_234
- estrela
- augustine
- nobody8
- Annu
- kost28
- dimitris-R9
- giannhs2001
- George_dr
- the purge
- Sherlockina
- theodoraooo
- Euge.loukia
- Panagiotis849
- eukleidhs1821
- SlimShady
- Meow
- χημεια4λαιφ
- Kostas568
- Marple
- ioanna06
- mechanicarts
- antonis97
- Ioanna98
- alexd99
- katia.m
- Τρελας123
- parrot/παπαγάλος
- Magigi
- Miranda32
- Vickyoustgl
- alpha.kappa
- George.S
- angel27_
- Nala
- Αναστασία197
- J.Cameron
- Εριφύλη
- constansn
- angies
- Pharmacist01
- Χάρις
- kiyoshi
- NikoBellic
- Pink Panther
- rempelos42
- Citylights
- Evelynne
- Athens2002
- Lia 2006
- Kitana
- ggl
- maria20
- ΘανάσοςG4
- Billokos1
- elena16
- Maynard
- Απροσάρμοστη
- Nikoletaant
- katerinavld
- fairyelly
- Schlimazel
- M.Dog
- Mammy Nun
- george777
- snowy
- Fanimaid123
- Than003
- Pen_addict
- jj!
- Paraskevoula_5
- Johnman97
- Memetchi
- Giii
- Nikoleta_Giann
- Αντικειμενικός
- barkos
- Νομάρχης
- nimbus
- xrisamikol
- nikosdeme
- το κοριτσι του μαη
- alsatus
- KingOfPop
- Dreamer_SW
- xakounaamatata
- Stanword
- Dimitris9
- Theodora03
- Αννα1
- Τάσος97
- alexandrahere
- Nikos05
- neurogirl
- nucomer
- MariaPnk
- calliope
- harry akritas
- T C
- pacheiko
- sweater weather
- StudyFreak04
- Stelios725
- Viedo
- MarcoReus
- Κλημεντίνη
- Kleanth
- Αλκης Κ.
- iminspain
- Manolo165
- thecrazycretan
- marianna04
- Έμμα
- .:aLeX:.
- Xristosdimitra
- Scott
- Μάρκος Βασίλης
- fmarulezkd
- Bgpanos
- Mary Jane
- hirasawayui
- Λαμπρινηη
- Xristinaqui
- TonyMontanaEse
- American Economist
- Kaz
- Greg1900
- Slytherin
- uni77
- Ryuzaki
- Rene2004
- iManosX13
- lnesb
- stefan
- Fanimaid
- cynzp
- Ggpg
- Kostakis45
- DiCafrio
- Ststst02
- valantis21
- victor 21
- cel123
- notis_19
- MarilynSt
- Marianna35
- tymvorixos
- Griff
- Άρτεμις Α.
- tasost
- Stroka
- Mukumbura
- Dimitris2001
- panagiotis23
- tslef8
- fockos
- Thanos_D
- Konstantinos_m
- civilian
- ros
- Φινεύς
- roud
- manos1234567
- don_vito
- Libertus
- Alma Libre
- stamoul1s
- Papachrist
- PanosCh002
- jimis2001
- mitsos14
- suaimhneas
- aposliagkeka
- Panselinololes
- EiriniS20
- Power-13
- Ace of Spades
- Steffie88
- Panos_02
- Tommy_civil
- Jocaste
- Evaki_555
- Nikos 7
- nicole1982
- toolooboom
- Makis7
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- tonyler
- Elenii01
- ioannaion
- CoolCowboy
- Stathis2001a
- Yiorgosk
- Γατόπαρδος.
- kostas83
- Kozi
- Serotonin
- NikosGer
- Unseen skygge
- Johnny15
- Idontknoww
- elenia
- jimmrk
- Trolling Stones
- SweetGirl
- ouifou
- Εχέμυθη
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.