Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
...πριν διοριστει ηταν ντεντεκτιβ και παρακολουθουσε παρανομα ζευγαρια χαχα!!!
Τέλειο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έβαζε. Δίδυμα έκανε ο παίκτης
ατσα αληθεια???????η γυναικα του πιο πολυ θα πονεσε στην σεξουαλικη πραξη τοτε παρα στην γεννα αχααχαχαχαχχ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Τέλειο
Αν δυσκολευτείς μετά το πτυχίο, να η εύκολη και καλή λύση.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Xaxaxaxaxaxa! Ξέχασα να πώ το πιο πικάντικο, έβαζε αυτά τα τσαντάκια μπροστά!!!!!ατσα αληθεια???????η γυναικα του πιο πολυ θα πονεσε στην σεξουαλικη πραξη τοτε παρα στην γεννα αχααχαχαχαχχ
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμάς ο καθηγητής των Θρησκευτικών δεν μας άφηνε να διαβάζουμε στην ώρα του. Εγώ έγραφα στο βιβλίο των θρησκευτικών διάφορες φράσεις απο το άγνωστο κείμενο που με δυσκόλευαν για να τις επεξεργαστώ.
Εγώ γενικά γελάω. Με έπιαναν κάτι γέλια με ορισμένα πράγματα που έλεγε ο καθηγητής των θρησκευτικών που πέθαινα στα γέλια. Μια μέρα το είχα παρακάνει κι εγώ-δάκρυσα απο τα γέλια, με αντλήφθηκε αυτός και τότε πήρα ένα χαρτομάντυλο και έκανα πως κάτι με πείραξε στο μάτι. Γενικότερα χρησιμοποιούσα το κασκόλ ως καμουφλάζ
αααχχαχαχαα αυτο με το κασκολ το εκανα και εγω η εκανα οτι βηχω οταν με επιανε νευρικο γελιο
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Έτσι!!! Μα να μην μας αφήνουν να γελάσουμε κι εμείςαααχχαχαχαα αυτο με το κασκολ το εκανα και εγω η εκανα οτι βηχω οταν με επιανε νευρικο γελιο
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Xaxaxaxaxaxa! Ξέχασα να πώ το πιο πικάντικο, έβαζε αυτά τα τσαντάκια μπροστά!!!!!
χαχαχαχ το τσαντακι του εισπρακτορα εννοεισ?το μεσατο??χαααχχαχαχαχαχ ε τοτεςε το θεαμα θα ηταν ακομα πιο γελοιο...
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ναι! πολυ γελιο ασε! και τον ειχαμε επισης επιτηρη και την ωρα που γραφαμε ετρωγε τυροπιτα! λεμε κυριε ωραια η τυροπιτα νοστιμη; οχι λεει χαλια ειναι! τον στελνουμε να φωναξει εναν καθηγητη και μολις μπαινει στην ταξη μετα απο λιγα δευτερολεπτα η τυροπιτα ειχε εξαφανιστει και ηταν γεματος φυλλα χαχαχαχα!!Γκαντ ντέμΝιτ.
Άρ γιου σίριους;
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δυσκολευτείς μετά το πτυχίο, να η εύκολη και καλή λύση.
Θα την προσθέσω ως την δεύτερη εναλλακτική μου
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Ναι ρε αυτό. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα!χαχαχαχ το τσαντακι του εισπρακτορα εννοεισ?το μεσατο??χαααχχαχαχαχαχ ε τοτεςε το θεαμα θα ηταν ακομα πιο γελοιο...
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
αααχχαχαχαα αυτο με το κασκολ το εκανα και εγω η εκανα οτι βηχω οταν με επιανε νευρικο γελιο
Παιδιά, εγώ πάντα ήμουν ο μόνος μέσα στην τάξη που τους χλεύαζε και γελούσε μέχρι αηδίας.
Eιδικά στα Λατινικά...
Εγώ, όταν γελάω, δακρύζω υπερβολικά. Ε, και συνεχώς έλεγαν: «Πάλι κλαίει ο (...) από τα γέλια».
Εγώ το ευχαριστιόμουν να είμαι στο σχολείο ρε' σείς! Σκέφτομαι διάφορες αστείες στιγμές, και θα μου λείψει...
Τώρα θα κοροϊδεύουμε αυτούς των πανεπιστημίων.
Υγ. Έχω το χάρισμα του μίμου.
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
ωωχ τον καημενο! θα τον εκανες να θελει να σπασεις το κεφαλι σου να θυμηθεις γιατι αλλιως δεν θα ησυχαζε
ααχχαχαχαχααχ ενασ αλλοσ μασ ελεγε για τον σατανα...φετοσ ηταν αυτοσ....δαιμονιζοταν καποιεσ φορεσ πορωνοταν και ελεγε μετα συγνωμη παιδια αλλα παρασυρθηκα χααχαχχαχαχααχ
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Υπάρχει και η τεχνητή γονιμοποίηση.ατσα αληθεια???????η γυναικα του πιο πολυ θα πονεσε στην σεξουαλικη πραξη τοτε παρα στην γεννα αχααχαχαχαχχ
Η πρώτη;Θα την προσθέσω ως την δεύτερη εναλλακτική μου
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Δεν νομίζω πως τα έκανε με τεχνητή.Υπάρχει και η τεχνητή γονιμοποίηση.
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχα τι λεεεεει εμας ερχεται φετος ο θρησκευτικος μας στην ταξη με ενα cd player και μας λεει θα ακουσετε προσεκτικα αυτο που θα σας βαλω και θα μου πειτε την αποψη σας! εβαλε ενα τραγουδι των μπλε που λεγεται τον ιδιο το θεο και μολις τελειωσε αρχισε και ελεγε αυτοι ειναι σαταναδες και δεν κανεις τετοια τραγουδια γιατι βριζεις τον θεο και κατι τετοια χαχαααχχαχαχαχααχ ενασ αλλοσ μασ ελεγε για τον σατανα...φετοσ ηταν αυτοσ....δαιμονιζοταν καποιεσ φορεσ πορωνοταν και ελεγε μετα συγνωμη παιδια αλλα παρασυρθηκα χααχαχχαχαχααχ
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
ΑΧαχαχαχαχαχαχααχαχαχα, ωραίο τραγούδι. Να ανησυχώ που μου αρέσει; αχαχαχα.χαχαχα τι λεεεεει εμας ερχεται φετος ο θρησκευτικος μας στην ταξη με ενα cd player και μας λεει θα ακουσετε προσεκτικα αυτο που θα σας βαλω και θα μου πειτε την αποψη σας! εβαλε ενα τραγουδι των μπλε που λεγεται τον ιδιο το θεο και μολις τελειωσε αρχισε και ελεγε αυτοι ειναι σαταναδες και δεν κανεις τετοια τραγουδια γιατι βριζεις τον θεο και κατι τετοια χαχα
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Καλησπερα!Γενια του 94,ηθικο....;
Ακμαιότατον!!!
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 348 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bboys
- aekaraR21.
- Reader
- angela_k
- xristina elen
- nearos
- Jbb
- DetectiveAgg
- akis_95
- Anonymous1
- Κλειώ Μ.
- Lydia555
- dkwstas
- thekwarxitektonikh
- pannnos1992
- aririn
- spring day
- Unicorn30
- Joji
- Antonius
- Arvacon
- Scandal
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- sophiaa
- oups
- Paragontas7000
- Georgekk
- the.m024
- charmander
- louminis
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- tsiobieman
- Unboxholics
- User2350
- Wonderkid
- Chemwizard
- KingPoul
- bruh_234
- estrela
- augustine
- nobody8
- Annu
- kost28
- dimitris-R9
- giannhs2001
- George_dr
- the purge
- Sherlockina
- theodoraooo
- Euge.loukia
- Panagiotis849
- eukleidhs1821
- SlimShady
- Meow
- χημεια4λαιφ
- Kostas568
- Marple
- ioanna06
- mechanicarts
- antonis97
- Ioanna98
- alexd99
- katia.m
- Τρελας123
- parrot/παπαγάλος
- Magigi
- Miranda32
- Vickyoustgl
- alpha.kappa
- George.S
- angel27_
- Nala
- Αναστασία197
- J.Cameron
- Εριφύλη
- constansn
- angies
- Pharmacist01
- Χάρις
- kiyoshi
- NikoBellic
- Pink Panther
- rempelos42
- Citylights
- Evelynne
- Athens2002
- Lia 2006
- Kitana
- ggl
- maria20
- ΘανάσοςG4
- Billokos1
- elena16
- Maynard
- Απροσάρμοστη
- Nikoletaant
- katerinavld
- fairyelly
- Schlimazel
- M.Dog
- Mammy Nun
- george777
- snowy
- Fanimaid123
- Than003
- Pen_addict
- jj!
- Paraskevoula_5
- Johnman97
- Memetchi
- Giii
- Nikoleta_Giann
- Αντικειμενικός
- barkos
- Νομάρχης
- nimbus
- xrisamikol
- nikosdeme
- το κοριτσι του μαη
- alsatus
- KingOfPop
- Dreamer_SW
- xakounaamatata
- Stanword
- Dimitris9
- Theodora03
- Αννα1
- Τάσος97
- alexandrahere
- Nikos05
- neurogirl
- nucomer
- MariaPnk
- calliope
- harry akritas
- T C
- pacheiko
- sweater weather
- StudyFreak04
- Stelios725
- Viedo
- MarcoReus
- Κλημεντίνη
- Kleanth
- Αλκης Κ.
- iminspain
- Manolo165
- thecrazycretan
- marianna04
- Έμμα
- .:aLeX:.
- Xristosdimitra
- Scott
- Μάρκος Βασίλης
- fmarulezkd
- Bgpanos
- Mary Jane
- hirasawayui
- Λαμπρινηη
- Xristinaqui
- TonyMontanaEse
- American Economist
- Kaz
- Greg1900
- Slytherin
- uni77
- Ryuzaki
- Rene2004
- iManosX13
- lnesb
- stefan
- Fanimaid
- cynzp
- Ggpg
- Kostakis45
- DiCafrio
- Ststst02
- valantis21
- victor 21
- cel123
- notis_19
- MarilynSt
- Marianna35
- tymvorixos
- Griff
- Άρτεμις Α.
- tasost
- Stroka
- Mukumbura
- Dimitris2001
- panagiotis23
- tslef8
- fockos
- Thanos_D
- Konstantinos_m
- civilian
- ros
- Φινεύς
- roud
- manos1234567
- don_vito
- Libertus
- Alma Libre
- stamoul1s
- Papachrist
- PanosCh002
- jimis2001
- mitsos14
- suaimhneas
- aposliagkeka
- Panselinololes
- EiriniS20
- Power-13
- Ace of Spades
- Steffie88
- Panos_02
- Tommy_civil
- Jocaste
- Evaki_555
- Nikos 7
- nicole1982
- toolooboom
- Makis7
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- tonyler
- Elenii01
- ioannaion
- CoolCowboy
- Stathis2001a
- Yiorgosk
- Γατόπαρδος.
- kostas83
- Kozi
- Serotonin
- NikosGer
- Unseen skygge
- Johnny15
- Idontknoww
- elenia
- jimmrk
- Trolling Stones
- SweetGirl
- ouifou
- Εχέμυθη
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.