jj!
Τιμώμενο Μέλος
Με πολλή, πολλή, πολλή, πολλή, πολλή nutella*.*Χμ, είσαι σίγουρη πως η κρέπα είναι καλή;;;;!!!! Εγώ δεν θέλω να ξαναφάω στην ζωή μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Χμ, είσαι σίγουρη πως η κρέπα είναι καλή;;;;!!!! Εγώ δεν θέλω να ξαναφάω στην ζωή μου
χαχαχα καλη φαινεται?γιατι????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Εκείνη την μέρα που υπέφερα με το μάτι μου, έφαγα μια κρέπα και μετά απο λίγες ώρες υπέφερα απο πόνους στην κοιλιά και ήθελα να την κάνω εμετό Μιλάμε για τύχη!!!χαχαχα καλη φαινεται?γιατι????
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκείνη την μέρα που υπέφερα με το μάτι μου, έφαγα μια κρέπα και μετά απο λίγες ώρες υπέφερα απο πόνους στην κοιλιά και ήθελα να την κάνω εμετό Μιλάμε για τύχη!!!
τυχη βουνο μιλαμε..χααχχααχαχαχαχαχαχααααχααααχααα απο ποιο μαγαζι την πηρεσ να μην παμε ποτε?
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Την κρέπα θα εκανες εμετό, όχι το μάτιΕκείνη την μέρα που υπέφερα με το μάτι μου, έφαγα μια κρέπα και μετά απο λίγες ώρες υπέφερα απο πόνους στην κοιλιά και ήθελα να την κάνω εμετό Μιλάμε για τύχη!!!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Δεν θα το ξέρεις , αν έρθεις θα σου πώ, αχαχαχατυχη βουνο μιλαμε..χααχχααχαχαχαχαχαχααααχααααχααα απο ποιο μαγαζι την πηρεσ να μην παμε ποτε?
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια ποτε σκοπευετε να πατε να δειτε για σπιτι;;
εγω προσωπικωσ τριτη-τεταρτη θα παω να ψαξω να βρω!!!!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Χμ, τι ωραίο να περπατάς και να πετύχεις κανέναν γνωστό και να σου πεί για τις βάσειςπαντωσ το τρεξιμο ξε-αγχωνει παιδια...το προτεινω ανεπιφυλακτα!!!!!εχουμε ακομα 10 ωριτσες μπροστα μας οποτε βρειτε θεμα να συζητησουμε μπασ και γελασουμε λιγο και ξεχαστουμε!!!!!!
stefanos45
Νεοφερμένος
κοιτα ειναι μπερδεμενο...εβαλα κλασικη φιλολογια 1 επιλογη και ειμαι 311 πανω και μετα εβαλα φπψ...το θεμα ειναι οτι στην αρχη δεν ηθελα φιλολογια μετα την εβαλα επειδη την επιανα και τωρα θελω φπψ που ηθελα αλλωστε εδω και 6 χρονια...το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που θα μαι και αυτο με αγχωνει πιο πολυ!!!εσυ?
και εγω οταν ειδα ποσα μορια εβγαλα μου ελεγαν ολοι(ακομα και ασχετοι) να βαλω νομικη πρωτη επιλογη. Ευτυχως δεν τους ακουσα και εβαλα την αγγλικη φιλολογια πρωτη που ηθελα απο περυσι. (την νομικη ωστοσο την εβαλα δευτερη )
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Πόσα μόρια έβγαλες (μαζί με το ειδικό μάθημα των αγγλικών);και εγω οταν ειδα ποσα μορια εβγαλα μου ελεγαν ολοι(ακομα και ασχετοι) να βαλω νομικη πρωτη επιλογη. Ευτυχως δεν τους ακουσα και εβαλα την αγγλικη φιλολογια πρωτη που ηθελα απο περυσι. (την νομικη ωστοσο την εβαλα δευτερη )
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω οταν ειδα ποσα μορια εβγαλα μου ελεγαν ολοι(ακομα και ασχετοι) να βαλω νομικη πρωτη επιλογη. Ευτυχως δεν τους ακουσα και εβαλα την αγγλικη φιλολογια πρωτη που ηθελα απο περυσι. (την νομικη ωστοσο την εβαλα δευτερη )
μπραβο καλα εκανεσ!!!εκει που θεσ πανω απ ολα!!!!
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχα φανταζεσαι;;; τον πνιγεις επιτοπου και συνεχιζεις αμεριμνος τη βολτα σουΧμ, τι ωραίο να περπατάς και να πετύχεις κανέναν γνωστό και να σου πεί για τις βάσεις
βρειτε ενα θεμα ρε παιδια! να πουμε για μαλακιες των καθηγητων μας που μας εκαναν να ριξουμε πολυ γελιο;;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Eγώ συναντάω μία και μου λέει συνέχεια πως πετυχαίνει στην πλησιέστερη πόλη-σπάσιμο νεύρων.χαχα φανταζεσαι;;; τον πνιγεις επιτοπου και συνεχιζεις αμεριμνος τη βολτα σου
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχα φανταζεσαι;;; τον πνιγεις επιτοπου και συνεχιζεις αμεριμνος τη βολτα σου
εγω θυμαμαι περσι επειδη μενω σε κεντρικο δρομο αρχισε μια και φωναζε το πρωι για το φυσικο τισ βασεισ...λετε να εχω και φετοσ καμια και να πιασει 1 πεδιο αυτη τη φορα??????????????
stefanos45
Νεοφερμένος
Πόσα μόρια έβγαλες (μαζί με το ειδικό μάθημα των αγγλικών);
19924 και ειμαι σε ειδικη κατηγορια..
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, ναι, ναιβρειτε ενα θεμα ρε παιδια! να πουμε για μαλακιες των καθηγητων μας που μας εκαναν να ριξουμε πολυ γελιο;;
Gate4
Επιφανές μέλος
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 348 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bboys
- aekaraR21.
- Reader
- angela_k
- xristina elen
- nearos
- Jbb
- DetectiveAgg
- akis_95
- Anonymous1
- Κλειώ Μ.
- Lydia555
- dkwstas
- thekwarxitektonikh
- pannnos1992
- aririn
- spring day
- Unicorn30
- Joji
- Antonius
- Arvacon
- Scandal
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- sophiaa
- oups
- Paragontas7000
- Georgekk
- the.m024
- charmander
- louminis
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- tsiobieman
- Unboxholics
- User2350
- Wonderkid
- Chemwizard
- KingPoul
- bruh_234
- estrela
- augustine
- nobody8
- Annu
- kost28
- dimitris-R9
- giannhs2001
- George_dr
- the purge
- Sherlockina
- theodoraooo
- Euge.loukia
- Panagiotis849
- eukleidhs1821
- SlimShady
- Meow
- χημεια4λαιφ
- Kostas568
- Marple
- ioanna06
- mechanicarts
- antonis97
- Ioanna98
- alexd99
- katia.m
- Τρελας123
- parrot/παπαγάλος
- Magigi
- Miranda32
- Vickyoustgl
- alpha.kappa
- George.S
- angel27_
- Nala
- Αναστασία197
- J.Cameron
- Εριφύλη
- constansn
- angies
- Pharmacist01
- Χάρις
- kiyoshi
- NikoBellic
- Pink Panther
- rempelos42
- Citylights
- Evelynne
- Athens2002
- Lia 2006
- Kitana
- ggl
- maria20
- ΘανάσοςG4
- Billokos1
- elena16
- Maynard
- Απροσάρμοστη
- Nikoletaant
- katerinavld
- fairyelly
- Schlimazel
- M.Dog
- Mammy Nun
- george777
- snowy
- Fanimaid123
- Than003
- Pen_addict
- jj!
- Paraskevoula_5
- Johnman97
- Memetchi
- Giii
- Nikoleta_Giann
- Αντικειμενικός
- barkos
- Νομάρχης
- nimbus
- xrisamikol
- nikosdeme
- το κοριτσι του μαη
- alsatus
- KingOfPop
- Dreamer_SW
- xakounaamatata
- Stanword
- Dimitris9
- Theodora03
- Αννα1
- Τάσος97
- alexandrahere
- Nikos05
- neurogirl
- nucomer
- MariaPnk
- calliope
- harry akritas
- T C
- pacheiko
- sweater weather
- StudyFreak04
- Stelios725
- Viedo
- MarcoReus
- Κλημεντίνη
- Kleanth
- Αλκης Κ.
- iminspain
- Manolo165
- thecrazycretan
- marianna04
- Έμμα
- .:aLeX:.
- Xristosdimitra
- Scott
- Μάρκος Βασίλης
- fmarulezkd
- Bgpanos
- Mary Jane
- hirasawayui
- Λαμπρινηη
- Xristinaqui
- TonyMontanaEse
- American Economist
- Kaz
- Greg1900
- Slytherin
- uni77
- Ryuzaki
- Rene2004
- iManosX13
- lnesb
- stefan
- Fanimaid
- cynzp
- Ggpg
- Kostakis45
- DiCafrio
- Ststst02
- valantis21
- victor 21
- cel123
- notis_19
- MarilynSt
- Marianna35
- tymvorixos
- Griff
- Άρτεμις Α.
- tasost
- Stroka
- Mukumbura
- Dimitris2001
- panagiotis23
- tslef8
- fockos
- Thanos_D
- Konstantinos_m
- civilian
- ros
- Φινεύς
- roud
- manos1234567
- don_vito
- Libertus
- Alma Libre
- stamoul1s
- Papachrist
- PanosCh002
- jimis2001
- mitsos14
- suaimhneas
- aposliagkeka
- Panselinololes
- EiriniS20
- Power-13
- Ace of Spades
- Steffie88
- Panos_02
- Tommy_civil
- Jocaste
- Evaki_555
- Nikos 7
- nicole1982
- toolooboom
- Makis7
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- tonyler
- Elenii01
- ioannaion
- CoolCowboy
- Stathis2001a
- Yiorgosk
- Γατόπαρδος.
- kostas83
- Kozi
- Serotonin
- NikosGer
- Unseen skygge
- Johnny15
- Idontknoww
- elenia
- jimmrk
- Trolling Stones
- SweetGirl
- ouifou
- Εχέμυθη
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.