Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Κι όμως ναι.
Χμ, μη λές τέτοια ανέκδοτα και στους μελλοντικούς μας πελάτες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν έκανα ποτέ τον κόπο να τα διαβάσω.
Χάνεις. Ήταν ψαγμένα.
Μη φοβάσαι. Θα τους λέω ό,τι θέλουν να ακούσουν.Χμ, μη λές τέτοια ανέκδοτα και στους μελλοντικούς μας πελάτες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποτέ δεν είναι αργά.Εγώ δεν έκανα ποτέ τον κόπο να τα διαβάσω.
Εγώ στα λατινικά πάντως, βρήκα να κάνω λάθος το venio. Δε θυμόμουν αν κάνει ventum ή venitum.
Πιο χαζό λάθος δε μπορούσα να βρω να κάνω
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχα. Εγώ συνάντησα τυχαία την καθηγήτριά μου στο δρόμο, και με φόρτωσε στο αμάξι να πάμε να της πω τι έγραψα και να με γυρίσει στο σπίτι.
Είχε τα θέματα στα χέρια της, με κοιτάζει, και μου λέει πριν καν της πω τίποτα...: «Έτσι όπως τα υπολόγισα, δεν έχεις γράψει με τίποτα κάτω από 17.». Χαχαχα.
Εντάξει, ορκίζομαι πως αν έγραφα σε εκείνα τα θέματα με αυτό το γελοίο κείμενο του Θουκυδίδη, θα έγραφα 20 με τόνο.
Μακράν τα πιο εύκολα θέματα που υπήρξαν ως τώρα.
τι λέσ ρε του 2009 ουτε συνταξη ηθελε ουτε τιποτα...ακομα και τησ θετικησ το εβγαζανκαι οι βασεισ ανεβηκαν ελαχιστα..διπλη κωλοφαρδια ειχαν
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Δεν το έχω κάνει. Τα καλύτερα έπονται λοιπόν.
Δυστυχώς, δεν έπονται τέτοια καλύτερα, γιατί το μάθημα που ανέφερε ο Καίσαρας43946 είναι εκτός ύλης από την προηγούμενη δεκαετία.
u back?!Ποτέ δεν είναι αργά.
Εγώ στα λατινικά πάντως, βρήκα να κάνω λάθος το venio. Δε θυμόμουν αν κάνει ventum ή venitum.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
χαχα εμενα ειχε στησει καραουλι εξω απο το σχολειο....χαχαχαχαχαχαχα και μενα μου ειπε ενταξει 17 το λιγοτερο και μολισ ηρθε το 16.5 επαθε σοκ...χαχαχ αλλα ολα καλα
εγω επειδη δε τους ειχα πει μετάφραση τι έγραψα με υπολόγιζε γύρω στο 15,5 αλλα απ ότι μ πε μετά ο μπαμπάς όταν ειχε περάσει απο κει του ειχε πει οτι εγραψα απο 16,1-16,6
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ νεράκι κατέβασα όλη την έκθεση, όλες τις αναλύσεις των πηγών αυτολεξεί, όλο το γνωστό, κόμμα δε μου ξέφυγεΜόνο εγώ δεν είπα σε κανέναν καθηγητή μου τι έγραψα;
Έκανα και τη δύσκολη, και καλά δεν ήθελα.
Δε θα άντεχα να ήμουν στην άγνοια
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
yy, έπρεπε κάποτε να γυρίσωu back?!
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
Δυστυχώς, δεν έπονται τέτοια καλύτερα, γιατί το μάθημα που ανέφερε ο Καίσαρας43946 είναι εκτός ύλης από την προηγούμενη δεκαετία.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Ποτέ δεν είναι αργά.
Κι όμως, πιο χαζό είναι το δικό μου:
Εγώ έκανα λάθος την αντωνυμία «omnis», την οποία έκλινα σε σχολείο και φροντιστήριο σε καθημερινή βάση.
Άσε, στα Λατινικά βιαζόμουν να βγω έξω από την τάξη, και γι' αυτό έγραψα 18,5. Δε συγκεντρώθηκα όπως έπρεπε, κι ενώ έκανα ολόσωστες όλες τις μετατροπές, έχασα από δύο τύπους στη γραμματική, μια δικαιολόγηση του συντακτικού (έκανα σωστή τη γερουνδιακή έλξη και τη δικαιολόγησα λάθος), και μια λέξη στο συντακτικό.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω επειδη δε τους ειχα πει μετάφραση τι έγραψα με υπολόγιζε γύρω στο 15,5 αλλα απ ότι μ πε μετά ο μπαμπάς όταν ειχε περάσει απο κει του ειχε πει οτι εγραψα απο 16,1-16,6
χαχαχα αρχαια πανω απο 16 ειναι αριστα ρε... καλα ειμαστε λοιπον
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω τι είναι στην ύλη. Εγώ τα είχα κάνει όλα. Και είναι δύο κείμενα.
Υγ.Λατινικά είναι σίγουρο 20. Παρέα με Ιστορία, Βιολογία.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Μη νομίζεις κι εγώ μόνο Αρχαία και Βιολογία είπα...Μόνο εγώ δεν είπα σε κανέναν καθηγητή μου τι έγραψα;
Στην εκθεση ειχα παει το σοκ της πρωτης μερας
στα κείμενα έκλαιγα για 3 μέρες
Ιστορία το είχα κι ήξερα απο μόνος μου πως είχα πάει
και Λατινικά μ αρκούσε που ειχα υπολογίσει 18 στη χειρότερη
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
κανονισε εξοδο!!yy, έπρεπε κάποτε να γυρίσω
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
@Xριστίνα, το 2009 έπρεπε να κάνει ο Κουτρουμπέλης εκτιμήσεις, θα έδινε όλες τις σχολές του 1ου πεδίου πάνω απο 20.000.
αχχαχαχαχααχχαχαχαχχαχχαχααχχααχαχαχαχχααχαχ ποσο να τισ εδωσε αραγε?παντωσ τοτε δεν ειχε μαγαλη ανοδο...σκεψου οτι η φιλολογια θεσσ κατεβηκε κιολασ
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι όμως, πιο χαζό είναι το δικό μου:
Εγώ έκανα λάθος την αντωνυμία «omnis», την οποία έκλινα σε σχολείο και φροντιστήριο σε καθημερινή βάση.
Άσε, στα Λατινικά βιαζόμουν να βγω έξω από την τάξη, και γι' αυτό έγραψα 18,5. Δε συγκεντρώθηκα όπως έπρεπε, κι ενώ έκανα ολόσωστες όλες τις μετατροπές, έχασα από δύο τύπους στη γραμματική, μια δικαιολόγηση του συντακτικού (έκανα σωστή τη γερουνδιακή έλξη και τη δικαιολόγησα λάθος), και μια λέξη στο συντακτικό.
Εγώ σε μισή ώρα είχα τελειώσει τα λατινικά και είχα πιάσει κουβέντα με την απέναντί μου Άσε που είχαμε 2,5 μέρες να τα διαβάσουμε και δε μπορούσα να σταθώ ούτε λεπτό πάνω απ' τα βιβλία. Αν δεν απατώμαι, 19,7 πρέπει να έγραψα? Ή κάτι παρόμοιο. Αν και το αγαπημένο μου μάθημα ήταν η έκθεση!
Αθήνα ανεβαίνω μετά τις 22 σεπτέμβρη!κανονισε εξοδο!!
Ο καλός μου βέβαια θα είναι από πιο νωρίς
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- Hased Babis
- bboys
- aekaraR21.
- Reader
- angela_k
- xristina elen
- Jbb
- DetectiveAgg
- akis_95
- Anonymous1
- Κλειώ Μ.
- Lydia555
- dkwstas
- thekwarxitektonikh
- pannnos1992
- aririn
- spring day
- Unicorn30
- Joji
- Antonius
- Arvacon
- Scandal
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- sophiaa
- oups
- Paragontas7000
- Georgekk
- the.m024
- charmander
- louminis
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- tsiobieman
- Unboxholics
- User2350
- Wonderkid
- Chemwizard
- KingPoul
- bruh_234
- estrela
- augustine
- nobody8
- Annu
- kost28
- dimitris-R9
- giannhs2001
- George_dr
- the purge
- Sherlockina
- theodoraooo
- Euge.loukia
- Panagiotis849
- eukleidhs1821
- SlimShady
- Meow
- χημεια4λαιφ
- Kostas568
- Marple
- ioanna06
- mechanicarts
- antonis97
- Ioanna98
- alexd99
- katia.m
- Τρελας123
- parrot/παπαγάλος
- Magigi
- Miranda32
- Vickyoustgl
- alpha.kappa
- George.S
- angel27_
- Nala
- Αναστασία197
- J.Cameron
- Εριφύλη
- constansn
- angies
- Pharmacist01
- Χάρις
- kiyoshi
- NikoBellic
- Pink Panther
- rempelos42
- Citylights
- Evelynne
- Athens2002
- Lia 2006
- Kitana
- ggl
- maria20
- ΘανάσοςG4
- Billokos1
- elena16
- Maynard
- Απροσάρμοστη
- Nikoletaant
- katerinavld
- fairyelly
- Schlimazel
- M.Dog
- Mammy Nun
- george777
- snowy
- Fanimaid123
- Than003
- Pen_addict
- jj!
- Paraskevoula_5
- Johnman97
- Memetchi
- Giii
- Nikoleta_Giann
- Αντικειμενικός
- barkos
- Νομάρχης
- nimbus
- xrisamikol
- nikosdeme
- το κοριτσι του μαη
- alsatus
- KingOfPop
- Dreamer_SW
- xakounaamatata
- Stanword
- Dimitris9
- Theodora03
- Αννα1
- Τάσος97
- alexandrahere
- Nikos05
- neurogirl
- nucomer
- MariaPnk
- calliope
- harry akritas
- T C
- pacheiko
- sweater weather
- StudyFreak04
- Stelios725
- Viedo
- MarcoReus
- Κλημεντίνη
- Kleanth
- Αλκης Κ.
- iminspain
- Manolo165
- thecrazycretan
- marianna04
- Έμμα
- .:aLeX:.
- Xristosdimitra
- Scott
- Μάρκος Βασίλης
- fmarulezkd
- Bgpanos
- Mary Jane
- hirasawayui
- Λαμπρινηη
- Xristinaqui
- TonyMontanaEse
- American Economist
- Kaz
- Greg1900
- Slytherin
- uni77
- Ryuzaki
- Rene2004
- iManosX13
- lnesb
- stefan
- Fanimaid
- cynzp
- Ggpg
- Kostakis45
- DiCafrio
- Ststst02
- valantis21
- victor 21
- cel123
- notis_19
- MarilynSt
- Marianna35
- tymvorixos
- Griff
- Άρτεμις Α.
- tasost
- Stroka
- Mukumbura
- Dimitris2001
- panagiotis23
- tslef8
- fockos
- Thanos_D
- Konstantinos_m
- civilian
- ros
- Φινεύς
- roud
- manos1234567
- don_vito
- Libertus
- Alma Libre
- stamoul1s
- Papachrist
- PanosCh002
- jimis2001
- mitsos14
- suaimhneas
- aposliagkeka
- Panselinololes
- EiriniS20
- Power-13
- Ace of Spades
- Steffie88
- Panos_02
- Tommy_civil
- Jocaste
- Evaki_555
- Nikos 7
- nicole1982
- toolooboom
- Makis7
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- tonyler
- Elenii01
- ioannaion
- CoolCowboy
- Stathis2001a
- Yiorgosk
- Γατόπαρδος.
- kostas83
- Kozi
- Serotonin
- NikosGer
- Unseen skygge
- Johnny15
- Idontknoww
- elenia
- jimmrk
- Trolling Stones
- SweetGirl
- ouifou
- Εχέμυθη
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.