natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
1ον,απλά αστειεύτηκα,αμά θίχτηκες τόσο το παίρνω πίσω1ον να λείπουν σχόλια του τύπου κάπου αλλού αποσκοπούσα, διότι μόνος μου ένιωσα το άκουσμα του να θέλω να ασχοληθω με το ποδόσφαιρο!
2ον. Χα! [...] και την 7 και την 8 γ@μώ τον Ολυμπιακό... σε λέει κάτι αυτό;; Αν δεν είσασταν μπλεγμάνοι σε όλο το κύκλωμα που ξεσκεπάστηκε το κύπελλο θα το χαιρετούσατε από την Β' εθνική (υπερβάλλω λίιιγο μπατ ιτς οκ)
2ον,αυτό δεν πήγαινε καν σε σένα,αλλά και πάλι εγώ δε μίλησα με προσβλητικά λόγια για την ομάδα σου(και θα μπορούσα,πίστεψέ με,να το κάνω,μου έρχονται διάφορα συνθήματα στο μυαλό που αναφέρονται σε ένα νοστιμότατο γλυκό),οπότε κι εσύ δεν μπορείς να μιλάς έτσι.Τουλάχιστον αν θες να θεωρείσαι φίλαθλος κι όχι ένας ακόμα πορωμένος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
1ον οκ δε θίχτηκα! never mind! για τη Ριρίκα το λεω που την προηγούμενη φορά παραλίγο να με χωρίσει1ον,απλά αστειεύτηκα,αμά θίχτηκες τόσο το παίρνω πίσω
2ον,αυτό δεν πήγαινε καν σε σένα,αλλά και πάλι εγώ δε μίλησα με προσβλητικά λόγια για την ομάδα σου(και θα μπορούσα,πίστεψέ με,να το κάνω,μου έρχονται διάφορα συνθήματα στο μυαλό που αναφέρονται σε ένα νοστιμότατο γλυκό),οπότε κι εσύ δεν μπορείς να μιλάς έτσι.Τουλάχιστον αν θες να θεωρείσαι φίλαθλος κι όχι ένας ακόμα πορωμένος.
2ον Οκ... σορρυ απλα αυτες τις 2 μερες εχω πορωθει υπερ-αρκετα και παλι σορρυ αμα σε πειραζει να κανω και επεξεργασια το ποστ. πάντα φιλικα, Τάσος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Είπαμε ρε,σιγά!Απλά ήθελα να σου δώσωσ να καταλάβεις ότι καλό είναι να προσέχεις λίγο περισσότερο τους χαρακτηρισμούς σου...(φαντάσου αντί για μένα να ήταν κανάς πορωμένος γαύρος!θα ξέσπαγε καβγάς και δε λέει...)..Όσο για τον Πάοκ,οκ,είναι επιλογή σου να είσαι με τους χαμένους....!(το φιλικά εννοείται,cool)1ον οκ δε θίχτηκα! never mind! για τη Ριρίκα το λεω που την προηγούμενη φορά παραλίγο να με χωρίσει
2ον Οκ... σορρυ απλα αυτες τις 2 μερες εχω πορωθει υπερ-αρκετα και παλι σορρυ αμα σε πειραζει να κανω και επεξεργασια το ποστ. πάντα φιλικα, Τάσος!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
ναι βρε οκ! χαχαχαχαχαχαχ!! θα δούμε φέτος!!! από πού είσαι;Είπαμε ρε,σιγά!Απλά ήθελα να σου δώσωσ να καταλάβεις ότι καλό είναι να προσέχεις λίγο περισσότερο τους χαρακτηρισμούς σου...(φαντάσου αντί για μένα να ήταν κανάς πορωμένος γαύρος!θα ξέσπαγε καβγάς και δε λέει...)..Όσο για τον Πάοκ,οκ,είναι επιλογή σου να είσαι με τους χαμένους....!(το φιλικά εννοείται,cool)
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Από Κρήτη..(δε μένω δυστυχώς εκεί,απλά λατρεύω Κρήτη και γι' αυτό λέω πρώτα την καταγωγή....)Σε ένα χωριό στην Κορινθία μένω!Εσύ?ναι βρε οκ! χαχαχαχαχαχαχ!! θα δούμε φέτος!!! από πού είσαι;
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ πάλι καταγωγή από Μάνη.. Τέσπα. Μένω σε ένα χωριό δίπλα από τη Λιβαδειά. Άγιος Δημητριος λέγεται.. εδωωω https://maps.google.com/?ll=38.448312,22.992496&spn=0.015393,0.0421&t=h&z=15Από Κρήτη..(δε μένω δυστυχώς εκεί,απλά λατρεύω Κρήτη και γι' αυτό λέω πρώτα την καταγωγή....)Σε ένα χωριό στην Κορινθία μένω!Εσύ?
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
σε λίγο θα παωωωΚαλά να πελάσεις έτσω μωλό μου.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
χωρις εμενα?
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
ο τασος τελευταια δεν ξερω τι επαθε..εγινε ΠΑΟΚ
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
ΠΑΟΚ νς ΟΣΦΠ εχουμε?
εγω ειμαι μαζι με τα ΠΑΟΚΙΑΑΑ
Gate4
Επιφανές μέλος
νταξυ δικια μας εισαι εσυ
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
και ναι δικια σας ειμαι! χαχα
Gate4
Επιφανές μέλος
σε σχεση με χθες καλυτερα ειμαι αλλα παλι ποναω
ετσι μπραβο..ΠΑΟΚΑΡΑ!
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
χαχαχα! παλια ημουν, τωρα δεν ασχολουμαι αλλα με επηρεασατε και ξαναεγινα παοκι!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- Hased Babis
- bboys
- aekaraR21.
- Reader
- angela_k
- xristina elen
- Jbb
- DetectiveAgg
- akis_95
- Anonymous1
- Κλειώ Μ.
- Lydia555
- dkwstas
- thekwarxitektonikh
- pannnos1992
- aririn
- spring day
- Unicorn30
- Joji
- Antonius
- Arvacon
- Scandal
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- sophiaa
- oups
- Paragontas7000
- Georgekk
- the.m024
- charmander
- louminis
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- tsiobieman
- Unboxholics
- User2350
- Wonderkid
- Chemwizard
- KingPoul
- bruh_234
- estrela
- augustine
- nobody8
- Annu
- kost28
- dimitris-R9
- giannhs2001
- George_dr
- the purge
- Sherlockina
- theodoraooo
- Euge.loukia
- Panagiotis849
- eukleidhs1821
- SlimShady
- Meow
- χημεια4λαιφ
- Kostas568
- Marple
- ioanna06
- mechanicarts
- antonis97
- Ioanna98
- alexd99
- katia.m
- Τρελας123
- parrot/παπαγάλος
- Magigi
- Miranda32
- Vickyoustgl
- alpha.kappa
- George.S
- angel27_
- Nala
- Αναστασία197
- J.Cameron
- Εριφύλη
- constansn
- angies
- Pharmacist01
- Χάρις
- kiyoshi
- NikoBellic
- Pink Panther
- rempelos42
- Citylights
- Evelynne
- Athens2002
- Lia 2006
- Kitana
- ggl
- maria20
- ΘανάσοςG4
- Billokos1
- elena16
- Maynard
- Απροσάρμοστη
- Nikoletaant
- katerinavld
- fairyelly
- Schlimazel
- M.Dog
- Mammy Nun
- george777
- snowy
- Fanimaid123
- Than003
- Pen_addict
- jj!
- Paraskevoula_5
- Johnman97
- Memetchi
- Giii
- Nikoleta_Giann
- Αντικειμενικός
- barkos
- Νομάρχης
- nimbus
- xrisamikol
- nikosdeme
- το κοριτσι του μαη
- alsatus
- KingOfPop
- Dreamer_SW
- xakounaamatata
- Stanword
- Dimitris9
- Theodora03
- Αννα1
- Τάσος97
- alexandrahere
- Nikos05
- neurogirl
- nucomer
- MariaPnk
- calliope
- harry akritas
- T C
- pacheiko
- sweater weather
- StudyFreak04
- Stelios725
- Viedo
- MarcoReus
- Κλημεντίνη
- Kleanth
- Αλκης Κ.
- iminspain
- Manolo165
- thecrazycretan
- marianna04
- Έμμα
- .:aLeX:.
- Xristosdimitra
- Scott
- Μάρκος Βασίλης
- fmarulezkd
- Bgpanos
- Mary Jane
- hirasawayui
- Λαμπρινηη
- Xristinaqui
- TonyMontanaEse
- American Economist
- Kaz
- Greg1900
- Slytherin
- uni77
- Ryuzaki
- Rene2004
- iManosX13
- lnesb
- stefan
- Fanimaid
- cynzp
- Ggpg
- Kostakis45
- DiCafrio
- Ststst02
- valantis21
- victor 21
- cel123
- notis_19
- MarilynSt
- Marianna35
- tymvorixos
- Griff
- Άρτεμις Α.
- tasost
- Stroka
- Mukumbura
- Dimitris2001
- panagiotis23
- tslef8
- fockos
- Thanos_D
- Konstantinos_m
- civilian
- ros
- Φινεύς
- roud
- manos1234567
- don_vito
- Libertus
- Alma Libre
- stamoul1s
- Papachrist
- PanosCh002
- jimis2001
- mitsos14
- suaimhneas
- aposliagkeka
- Panselinololes
- EiriniS20
- Power-13
- Ace of Spades
- Steffie88
- Panos_02
- Tommy_civil
- Jocaste
- Evaki_555
- Nikos 7
- nicole1982
- toolooboom
- Makis7
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- tonyler
- Elenii01
- ioannaion
- CoolCowboy
- Stathis2001a
- Yiorgosk
- Γατόπαρδος.
- kostas83
- Kozi
- Serotonin
- NikosGer
- Unseen skygge
- Johnny15
- Idontknoww
- elenia
- jimmrk
- Trolling Stones
- SweetGirl
- ouifou
- Εχέμυθη
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.