Όχι,απλά είπα στη μαμά μου να μου φέρει το βιβλίο που κάνουμε του χρόνου να την κάνω από τώρα να μη με πιάσει αμόκ όταν έρθει η ώρα της.
Τι μυαλό είσαι εσύ ρε κοπελιά, μέχρι να ξεκινήσεις την Γ θα την ξέρεις μια χαρά και μετά απλά θα κάνεις επαναλήψεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Τι μυαλό είσαι εσύ ρε κοπελιά, μέχρι να ξεκινήσεις την Γ θα την ξέρεις μια χαρά και μετά απλά θα κάνεις επαναλήψεις!
Καλά,μην φανταστείς πως σκοτώνομαι διαβάζω 1,2 μαθήματα την εβδομάδα,αλλά απ΄το τίποτα καλό είναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα αυτο δεν ειναι λιγο κουραστικο να γραφεις στο τετραδιο ολο το μαθημα?Εγω το ειχα εφαρμοσει προς το τελος στην βιολογια κατευθυνσης και δεν μου πολυαρεσε.Προτιμω να το λεω παρα να το γραφω.Αλλα θα μου πεις και στα διαγωνισματα δεν το γραφουμε?Φέτος,πχ που έχω την Ιστορία κ/νσης έχω εφαρμόσει το σύστημα "Γράφω ΟΛΟ το μάθημα στο τετράδιο".
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Όλοι θα μου πείτε τώρα.
*επαναπροσδιορισμός*
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ;
Την κάνω δύο χρονιές μόνη μου και τη θυμάμαι
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Και μόνο να κάθομαι να φωνάζω το μάθημα μου προκαλεί κούραση. Άσε που είμαι οπτικός τύπος οπότε όσο γράψω τόσο θυμάμαι και τέλος,βελτιώνω και το γραπτό λόγο.Καλα αυτο δεν ειναι λιγο κουραστικο να γραφεις στο τετραδιο ολο το μαθημα?Εγω το ειχα εφαρμοσει προς το τελος στην βιολογια κατευθυνσης και δεν μου πολυαρεσε.Προτιμω να το λεω παρα να το γραφω.Αλλα θα μου πεις και στα διαγωνισματα δεν το γραφουμε?
Αχ,μακάρι να σας έκαναν αναλυτική στα Αρχαία,εκτός και αν έχετε καμία θεά και την προλαβαίνει.Ποιος μαθαίνει παπαγαλία μετάφραση;
Όλοι θα μου πείτε τώρα.
*επαναπροσδιορισμός*
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ;
Την κάνω δύο χρονιές μόνη μου και τη θυμάμαι
Για τη μετάφραση είναι μέχρι να δεις τη σύνταξη της Αντιγόνης,τόοοσα άγνωστα κάνω και πια χωρίς βοήθεια,ε,στην Αντιγόνη φτάνω στο σημείο και πάω στις γλωσσικές παρατηρήσεις: "Τι είναι το τάδε;" "Α,αυτό." Βουτάω την φωτοτυπία με τη μετάφραση το λέω 8 φορές απ'έξω,επόμενος στίχος.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Και το βιβλίο αλλάζει του χρόνου (ή η ύλη αλλάζει του χρόνου)Όχι,απλά είπα στη μαμά μου να μου φέρει το βιβλίο που κάνουμε του χρόνου να την κάνω από τώρα να μη με πιάσει αμόκ όταν έρθει η ώρα της.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Η ύλη θα αλλάξει μην είσαι τόσο κακούλης μαζί μου,γιατί σας εύχομαι πράγματα. Το βιβλίο ίδιο μένει,η ύλη και να αυξηθεί πάλι θα΄χω καλύψει μέρος της.Και το βιβλίο αλλάζει του χρόνου (ή η ύλη αλλάζει του χρόνου)
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Αχ,μακάρι να σας έκαναν αναλυτική στα Αρχαία,εκτός και αν έχετε καμία θεά και την προλαβαίνει.
Για τη μετάφραση είναι μέχρι να δεις τη σύνταξη της Αντιγόνης,τόοοσα άγνωστα κάνω και πια χωρίς βοήθεια,ε,στην Αντιγόνη φτάνω στο σημείο και πάω στις γλωσσικές παρατηρήσεις: "Τι είναι το τάδε;" "Α,αυτό." Βουτάω την φωτοτυπία με τη μετάφραση το λέω 8 φορές απ'έξω,επόμενος στίχος.
Η μετάφραση που κάνουμε στο σχολείο φέτος suuuuucks.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι,απλά είπα στη μαμά μου να μου φέρει το βιβλίο που κάνουμε του χρόνου να την κάνω από τώρα να μη με πιάσει αμόκ όταν έρθει η ώρα της.
Αααστέρι είσαι και μέχρι του χρόνου...
Πάντως πολλά πράγματα δεν θα αλλάξουν σίγουρα.
Η μετάφραση που κάνουμε στο σχολείο φέτος suuuuucks.
Όλο το πακετάκι των αρχαίων γενικά sucks αλλά τέλος πάντων
Alma Libre
Επιφανές μέλος
summertime1996
Εκκολαπτόμενο μέλος
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω η δομή είναι καλύτερη απ'του γυμνασίου.
Αρχαία;Σίγουρα!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Αρχαία;Σίγουρα!
Ειναι 234565432 φορές καλύτερα! Έχω αρχίσει να τα συμπαθώ
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Αρχαία;Σίγουρα!
Ναι, ναι.
Παρεπιπτόντως σήμερα έδινα ιταλικά.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Σόφη μουΤζιτζίκι μου.
Διαβασματάκι ωραίο *.*
Λατινικούλια, γνωστούλι και ιστοριουλίτσα
Italian dream...
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 350 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- Hased Babis
- bboys
- aekaraR21.
- Reader
- angela_k
- xristina elen
- Jbb
- DetectiveAgg
- akis_95
- Anonymous1
- Κλειώ Μ.
- Lydia555
- dkwstas
- thekwarxitektonikh
- pannnos1992
- aririn
- spring day
- Unicorn30
- Joji
- Antonius
- Arvacon
- Scandal
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- sophiaa
- oups
- Paragontas7000
- Georgekk
- the.m024
- charmander
- louminis
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- tsiobieman
- Unboxholics
- User2350
- Wonderkid
- Chemwizard
- KingPoul
- bruh_234
- estrela
- augustine
- nobody8
- Annu
- kost28
- dimitris-R9
- giannhs2001
- George_dr
- the purge
- Sherlockina
- theodoraooo
- Euge.loukia
- Panagiotis849
- eukleidhs1821
- SlimShady
- Meow
- χημεια4λαιφ
- Kostas568
- Marple
- ioanna06
- mechanicarts
- antonis97
- Ioanna98
- alexd99
- katia.m
- Τρελας123
- parrot/παπαγάλος
- Magigi
- Miranda32
- Vickyoustgl
- alpha.kappa
- George.S
- angel27_
- Nala
- Αναστασία197
- J.Cameron
- Εριφύλη
- constansn
- angies
- Pharmacist01
- Χάρις
- kiyoshi
- NikoBellic
- Pink Panther
- rempelos42
- Citylights
- Evelynne
- Athens2002
- Lia 2006
- Kitana
- ggl
- maria20
- ΘανάσοςG4
- Billokos1
- elena16
- Maynard
- Απροσάρμοστη
- Nikoletaant
- katerinavld
- fairyelly
- Schlimazel
- M.Dog
- Mammy Nun
- george777
- snowy
- Fanimaid123
- Than003
- Pen_addict
- jj!
- Paraskevoula_5
- Johnman97
- Memetchi
- Giii
- Nikoleta_Giann
- Αντικειμενικός
- barkos
- Νομάρχης
- nimbus
- xrisamikol
- nikosdeme
- το κοριτσι του μαη
- alsatus
- KingOfPop
- Dreamer_SW
- xakounaamatata
- Stanword
- Dimitris9
- Theodora03
- Αννα1
- Τάσος97
- alexandrahere
- Nikos05
- neurogirl
- nucomer
- MariaPnk
- calliope
- harry akritas
- T C
- pacheiko
- sweater weather
- StudyFreak04
- Stelios725
- Viedo
- MarcoReus
- Κλημεντίνη
- Kleanth
- Αλκης Κ.
- iminspain
- Manolo165
- thecrazycretan
- marianna04
- Έμμα
- .:aLeX:.
- Xristosdimitra
- Scott
- Μάρκος Βασίλης
- fmarulezkd
- Bgpanos
- Mary Jane
- hirasawayui
- Λαμπρινηη
- Xristinaqui
- TonyMontanaEse
- American Economist
- Kaz
- Greg1900
- Slytherin
- uni77
- Ryuzaki
- Rene2004
- iManosX13
- lnesb
- stefan
- Fanimaid
- cynzp
- Ggpg
- Kostakis45
- DiCafrio
- Ststst02
- valantis21
- victor 21
- cel123
- notis_19
- MarilynSt
- Marianna35
- tymvorixos
- Griff
- Άρτεμις Α.
- tasost
- Stroka
- Mukumbura
- Dimitris2001
- panagiotis23
- tslef8
- fockos
- Thanos_D
- Konstantinos_m
- civilian
- ros
- Φινεύς
- roud
- manos1234567
- don_vito
- Libertus
- Alma Libre
- stamoul1s
- Papachrist
- PanosCh002
- jimis2001
- mitsos14
- suaimhneas
- aposliagkeka
- Panselinololes
- EiriniS20
- Power-13
- Ace of Spades
- Steffie88
- Panos_02
- Tommy_civil
- Jocaste
- Evaki_555
- Nikos 7
- nicole1982
- toolooboom
- Makis7
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- tonyler
- Elenii01
- ioannaion
- CoolCowboy
- Stathis2001a
- Yiorgosk
- Γατόπαρδος.
- kostas83
- Kozi
- Serotonin
- NikosGer
- Unseen skygge
- Johnny15
- Idontknoww
- elenia
- jimmrk
- Trolling Stones
- SweetGirl
- ouifou
- Εχέμυθη
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.