intefina
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12τσοκοοοοοοοο
ολα καλα
δεν ειναι αυτο που νομιζεις, αληθεια να σου εξηγησουμε χαχα εγω προσωπικα εχω να κοιμηθω νυχτα εδω και ενα μηνα περιπου.Το ξενυχτήσατε βλέπω χθες.. Όλες οι ανησυχίες σας τη νύχτα βγαίνουν???
intefina
Δραστήριο μέλος
Εγώ προχθές το έπαθα αυτό..πήγα για ύπνο 01.15 περίπου και κοιμήθηκα μετά από 4 ώρες...χθες φοβήθηκα να ξαπλώσω γιατί πίστευα ότι θα γίνει το ίδιο αλλά πάλι καλά κοιμήθηκαεγω προσωπικα εχω να κοιμηθω νυχτα εδω και ενα μηνα περιπου.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
εσυ που ησουν χ8εσ???μμμμμμμ βασικα φανταζομαι που μπορει να ησουν χεχεεχεχεΤο ξενυχτήσατε βλέπω χθες.. Όλες οι ανησυχίες σας τη νύχτα βγαίνουν???
ανησυχιεσ ποιεσ ανησυχιεσ???
intefina
Δραστήριο μέλος
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
αφου δεν κοιμασαι και συ τα βραδια να ερχεσαι εδω να μας κανεις παρεα.
intefina
Δραστήριο μέλος
ιδέα σου..καλά θα ήταν..χεχεεσυ που ησουν χ8εσ???μμμμμμμ βασικα φανταζομαι που μπορει να ησουν χεχεεχεχε
ανησυχιεσ ποιεσ ανησυχιεσ???
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν πειραζειιδέα σου..καλά θα ήταν..χεχε
καποια στιγμη επλιζω να γινει
κ για τισ 2 μασ
intefina
Δραστήριο μέλος
το σκέφτηκα χθες να σου πω την αλήθεια να ανοίξω υπολογιστή όταν γύρισα αλλά είπα να πέσω για ύπνο γιατί το προχθεσινό ήτανν εφιάλτης και το επόμενο μεσημέρι δεν μπόρεσα να κοιμηθώ γενικά δεν είμαι πολύ του ύπνου ειδικά το μεσημέρι..την επόμενη φορά θα σας κάνω παρέα αν σας βρω διαθέσιμουςαπο τις 2 το μεσημερι μεχρι οσο παει
αφου δεν κοιμασαι και συ τα βραδια να ερχεσαι εδω να μας κανεις παρεα.
καλα μην νομιζεις πως και εγω κοιμαμαι τα μεσημερια, απλα τωρα που δεν κοιμαμαι τα βραδια βγαινει τοτε ολη η κουραση και ξερενομαι στον υπνο, πεφτω σε ληθαργο.το σκέφτηκα χθες να σου πω την αλήθεια να ανοίξω υπολογιστή όταν γύρισα αλλά είπα να πέσω για ύπνο γιατί το προχθεσινό ήτανν εφιάλτης και το επόμενο μεσημέρι δεν μπόρεσα να κοιμηθώ γενικά δεν είμαι πολύ του ύπνου ειδικά το μεσημέρι..την επόμενη φορά θα σας κάνω παρέα αν σας βρω διαθέσιμους
intefina
Δραστήριο μέλος
Αχ δύσκολα τα πράγματα! ..η κατάστασή σου έχει ξεφύγειδεν πειραζει
καποια στιγμη επλιζω να γινει
κ για τισ 2 μασ
χεεχεεχ οι αλλοι δεν 8α καταλαβαινουν τι λεμε
ε ναι λογικό είναι..άμα μου ξανασυμβεί αρκετές φορές μπορεί να μου βγει και μένα η κούραση..γιατί με μία δύσκολακαλα μην νομιζεις πως και εγω κοιμαμαι τα μεσημερια, απλα τωρα που δεν κοιμαμαι τα βραδια βγαινει τοτε ολη η κουραση και ξερενομαι στον υπνο, πεφτω σε ληθαργο.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
λεσ???λεσ να πα8ω τιποτα κακο??αμα φτασω σε σημειο να εχει κολησει το μυαλο μ απο την σκεψη λεσ να σταματησω??Αχ δύσκολα τα πράγματα! ..η κατάστασή σου έχει ξεφύγει
ουπσ ενασ 3αστανο3αν8οσΚαλέ κοιτάχτε τι βρήκα.
αχχχχ τι 8υμη8ηκα τωρα
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
Καρδιακό από την ομορφάδα του.ουπσ ενασ 3αστανο3αν8οσ
αχχχχ τι 8υμη8ηκα τωρα
intefina
Δραστήριο μέλος
Καλά δεν παίζεσαι έτσι;; κάθομαι και γελάω μόνη μου μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μ'αυτά που διαβάζω!!λεσ???λεσ να πα8ω τιποτα κακο??αμα φτασω σε σημειο να εχει κολησει το μυαλο μ απο την σκεψη λεσ να σταματησω??
ουπσ ενασ 3αστανο3αν8οσ
αχχχχ τι 8υμη8ηκα τωρα
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
τσοκο βαλτη εισαι κ εσυ??δεν βαζουμε φοτο με καστανο3αν8ουσ τελοσ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 348 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bboys
- aekaraR21.
- Reader
- angela_k
- xristina elen
- nearos
- Jbb
- DetectiveAgg
- akis_95
- Anonymous1
- Κλειώ Μ.
- Lydia555
- dkwstas
- thekwarxitektonikh
- pannnos1992
- aririn
- spring day
- Unicorn30
- Joji
- Antonius
- Arvacon
- Scandal
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- sophiaa
- oups
- Paragontas7000
- Georgekk
- the.m024
- charmander
- louminis
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- tsiobieman
- Unboxholics
- User2350
- Wonderkid
- Chemwizard
- KingPoul
- bruh_234
- estrela
- augustine
- nobody8
- Annu
- kost28
- dimitris-R9
- giannhs2001
- George_dr
- the purge
- Sherlockina
- theodoraooo
- Euge.loukia
- Panagiotis849
- eukleidhs1821
- SlimShady
- Meow
- χημεια4λαιφ
- Kostas568
- Marple
- ioanna06
- mechanicarts
- antonis97
- Ioanna98
- alexd99
- katia.m
- Τρελας123
- parrot/παπαγάλος
- Magigi
- Miranda32
- Vickyoustgl
- alpha.kappa
- George.S
- angel27_
- Nala
- Αναστασία197
- J.Cameron
- Εριφύλη
- constansn
- angies
- Pharmacist01
- Χάρις
- kiyoshi
- NikoBellic
- Pink Panther
- rempelos42
- Citylights
- Evelynne
- Athens2002
- Lia 2006
- Kitana
- ggl
- maria20
- ΘανάσοςG4
- Billokos1
- elena16
- Maynard
- Απροσάρμοστη
- Nikoletaant
- katerinavld
- fairyelly
- Schlimazel
- M.Dog
- Mammy Nun
- george777
- snowy
- Fanimaid123
- Than003
- Pen_addict
- jj!
- Paraskevoula_5
- Johnman97
- Memetchi
- Giii
- Nikoleta_Giann
- Αντικειμενικός
- barkos
- Νομάρχης
- nimbus
- xrisamikol
- nikosdeme
- το κοριτσι του μαη
- alsatus
- KingOfPop
- Dreamer_SW
- xakounaamatata
- Stanword
- Dimitris9
- Theodora03
- Αννα1
- Τάσος97
- alexandrahere
- Nikos05
- neurogirl
- nucomer
- MariaPnk
- calliope
- harry akritas
- T C
- pacheiko
- sweater weather
- StudyFreak04
- Stelios725
- Viedo
- MarcoReus
- Κλημεντίνη
- Kleanth
- Αλκης Κ.
- iminspain
- Manolo165
- thecrazycretan
- marianna04
- Έμμα
- .:aLeX:.
- Xristosdimitra
- Scott
- Μάρκος Βασίλης
- fmarulezkd
- Bgpanos
- Mary Jane
- hirasawayui
- Λαμπρινηη
- Xristinaqui
- TonyMontanaEse
- American Economist
- Kaz
- Greg1900
- Slytherin
- uni77
- Ryuzaki
- Rene2004
- iManosX13
- lnesb
- stefan
- Fanimaid
- cynzp
- Ggpg
- Kostakis45
- DiCafrio
- Ststst02
- valantis21
- victor 21
- cel123
- notis_19
- MarilynSt
- Marianna35
- tymvorixos
- Griff
- Άρτεμις Α.
- tasost
- Stroka
- Mukumbura
- Dimitris2001
- panagiotis23
- tslef8
- fockos
- Thanos_D
- Konstantinos_m
- civilian
- ros
- Φινεύς
- roud
- manos1234567
- don_vito
- Libertus
- Alma Libre
- stamoul1s
- Papachrist
- PanosCh002
- jimis2001
- mitsos14
- suaimhneas
- aposliagkeka
- Panselinololes
- EiriniS20
- Power-13
- Ace of Spades
- Steffie88
- Panos_02
- Tommy_civil
- Jocaste
- Evaki_555
- Nikos 7
- nicole1982
- toolooboom
- Makis7
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- tonyler
- Elenii01
- ioannaion
- CoolCowboy
- Stathis2001a
- Yiorgosk
- Γατόπαρδος.
- kostas83
- Kozi
- Serotonin
- NikosGer
- Unseen skygge
- Johnny15
- Idontknoww
- elenia
- jimmrk
- Trolling Stones
- SweetGirl
- ouifou
- Εχέμυθη
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.