Καφετέρια του iSchool ΙΙ

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,468 μηνύματα.

@Paragontas7000 βλέπω να κάνει επενδύσεις και σε ιδιωτικά Πανεπιστήμια :vroum:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4,767 μηνύματα.

@Paragontas7000 βλέπω να κάνει επενδύσεις και σε ιδιωτικά Πανεπιστήμια :vroum:
Τωρα χτιζει νεο καμπους στο ελληνικο :dance3: :dance3:

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,468 μηνύματα.
Τωρα χτιζει νεο καμπους στο ελληνικο :dance3: :dance3:

...Californication

μπορεί να το βάζουν στην υποδοχή των φοιτητών :dance2: :dance2:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,478 μηνύματα.
Μου είναι αρκετά περίεργο το οτι φέτος είναι η τελευταία χρονιά του σχολείου

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2,211 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,478 μηνύματα.
ξυπνάτε ωρε

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Έκατσα να βγάλω πρόγραμμα για να βγει η ύλη της σχολής μια εβδομάδα πριν την εξεταστική και η ύλη των πανελληνιων τέλος Φεβρουαρίου 🫠💪 το χουμε 💪

nearos

Επιφανές μέλος

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,508 μηνύματα.
why are you running GIF

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,508 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

τιποτα στις περιεργες διασυνδεσεις του μυαλου μου μου φανηκε αστειο :no:
μη πτοείσαι, εγώ απλά είμαι ντιπ ηλίθιος και δε πιανω αστεία εύκολα :P
Τι κανεις ;
Μια χαρά είμαι, εχθές ρεμπετάδικο, σήμερα φωκίωνος. Όλα καλά. Ψάχνω πληροφορίες και για σχολές. Εσύ τι κάνεις;

Micro

Συντονιστής

μη πτοείσαι, εγώ απλά είμαι ντιπ ηλίθιος και δε πιανω αστεία εύκολα :P

Μια χαρά είμαι, εχθές ρεμπετάδικο, σήμερα φωκίωνος. Όλα καλά. Ψάχνω πληροφορίες και για σχολές. Εσύ τι κάνεις;
Μια χαρα , καλοπερνας
Εγω θελω να γυρισω στην πατρα , δεν μπορω εχω ξεσυνηθισει . Θελω να ειμαι μονος μου :beating: Και καποια στιγμη πρεπει να διαβασω :popeanim:

nearos

Επιφανές μέλος

Μπορεί να πάω πάτρα του χρόνου με τη φοιτητοπαρέα για το καρναβάλι :hmm:
Μια χαρα το διάβασμα... Τι μάθημα θα διαβάσεις?

Micro

Συντονιστής

Μπορεί να πάω πάτρα του χρόνου με τη φοιτητοπαρέα για το καρναβάλι :hmm:
Στο ευχομαι να βρεις απο το 1ο ετος ατομα να δεσεις και να κανετε τις εξορμησεις που ποθεις . Αν και ειναι καπως δυσκολο και θεμα τυχης
Μια χαρα το διάβασμα... Τι μάθημα θα διαβάσεις?
τι θα πρωτοδιαβασω ειναι η ερωτηση ,,, με φυσιολογια λεω να ξεκινησω - ενδοκρινικο

nearos

Επιφανές μέλος

Στο ευχομαι να βρεις απο το 1ο ετος ατομα να δεσεις και να κανετε τις εξορμησεις που ποθεις . Αν και ειναι καπως δυσκολο και θεμα τυχης
Ε καλά στη χειρότερη περίπτωση με το αμόρε ή μόνος :P
τι θα πρωτοδιαβασω ειναι η ερωτηση ,,, με φυσιολογια λεω να ξεκινησω - ενδοκρινικο
Eνδιαφέρον ακούγεται δόκτωρ Χάουζ ;)
Εγώ ακόμα τη παλεύω με την αγία τετράδα

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,381 μηνύματα.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2,211 μηνύματα.
Βαριέμαι υπερβολικά πολύ να στρωθώ

nearos

Επιφανές μέλος

Επιτέλους γιορτές

Χρήστες Βρείτε παρόμοια