Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68,329 εγγεγραμμένα μέλη και 3,548,655 μηνύματα σε 105,510 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 366 άτομα.
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,796 μηνύματα.
Καλα μoυ και απαιχτα παιδια δεν υπαρχει ουδετερο φορτιο στην υποθεση Κουλομπ... και δεν μπορει να ασκηθει δυναμη κουλομπ στο τιποτα
Στο σημειο τιποτα αναγνωριζουμε ενταση πεδιου αλλα εδω ο τυπος ζητα δυναμη.
Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να παρεται 4 περιπτωσεις θετικου και 4 αρνητικου.
Ε το λεει και η ασκηση οτι το κεντρικο εχει ισο φορτιο κατα μετρο με τα αλλα
Καλα μoυ και απαιχτα παιδια δεν υπαρχει ουδετερο φορτιο στην υποθεση Κουλομπ... και δεν μπορει να ασκηθει δυναμη κουλομπ στο τιποτα
Στο σημειο τιποτα αναγνωριζουμε ενταση πεδιου αλλα εδω ο τυπος ζητα δυναμη. View attachment 136389
Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να παρεται 4 περιπτωσεις θετικου και 4 αρνητικου.
Ε το λεει και η ασκηση οτι το κεντρικο εχει ισο φορτιο κατα μετρο με τα αλλα
Πολύ σωστά αυτό πρότεινα και εγώ. Βέβαια αυτό που καταλαβαίνω εγώ από την άσκηση είναι ότι το μεσαίο έχει ίδιο φορτίο σε όλες τις περιπτώσεις, όχι όμως ίδιο με τα υπόλοιπα. Δεν κάνει διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα αλλά ενδέχεται να είναι διαφορετικό από e το φορτίο του μεσαίου.
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,796 μηνύματα.
Πολύ σωστά αυτό πρότεινα και εγώ. Βέβαια αυτό που καταλαβαίνω εγώ από την άσκηση είναι ότι το μεσαίο έχει ίδιο φορτίο σε όλες τις περιπτώσεις, όχι όμως ίδιο με τα υπόλοιπα. Δεν κάνει διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα αλλά ενδέχεται να είναι διαφορετικό από e το φορτίο του μεσαίου.
Δεν ξερω να σου πω αν δεν βαλω στυλο κατω.. και θελει σχεδιαση και προσθεση μετρου διανυσματων και δεν ειναι αναλογα διοτι η αποσταση στον παρονομαστη ειναι στο τετραγωνο... αυτο κανει τζιζ
Σε τετοιες περιπτωσεις μην το κανετε με το ματι ειναι επικίνδυνο .
εκτιμω την υπαρξη αυτου το φορουμ ως το μοναδικο μερος οπου υπαρχουν πραγματικες και χρησιμες συμβουλες κ οδηγιες για τον επαγγελματικο προσανατολισμο/προσανατολισμο σπουδων. ειναι κωμικοτραγικη η κατασταση. ειχα ανεβασει ενα φεγγαρι στο r/greece του ρεδδιτ για αποψεις περι του αιωνιου διλημματος φυσικο vs σεμφε vs ημμυ και το 99% των σχολιων ηταν του τυπου "ΜΑΚΡΙΑ!! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ Φ*Σ*ΚΟ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΜΦΕ ΜΟΝΟ ΚΡΕΠΕΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ!!!! ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!" . λες και τους εχουν πληρωσει απτο εμπ για προπαγανδα κατα των καθαρων θετικων σχολων σε φαση wtf ??
εκτιμω την υπαρξη αυτου το φορουμ ως το μοναδικο μερος οπου υπαρχουν πραγματικες και χρησιμες συμβουλες κ οδηγιες για τον επαγγελματικο προσανατολισμο/προσανατολισμο σπουδων. ειναι κωμικοτραγικη η κατασταση. ειχα ανεβασει ενα φεγγαρι στο r/greece του ρεδδιτ για αποψεις περι του αιωνιου διλημματος φυσικο vs σεμφε vs ημμυ και το 99% των σχολιων ηταν του τυπου "ΜΑΚΡΙΑ!! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ Φ*Σ*ΚΟ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΜΦΕ ΜΟΝΟ ΚΡΕΠΕΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ!!!! ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!" . λες και τους εχουν πληρωσει απτο εμπ για προπαγανδα κατα των καθαρων θετικων σχολων σε φαση wtf ??
r/greece ειναι ματια μου.. Καταρχας σου κανουνε downvote οτι και να κανεις. Μα οτιδήποτε ομως.
Σιγά τα μελη του r/greece. Εδω είναι μια κοινότητα μαθητών / φοιτητών, εκεί αμφιβαλλω αν κανενας εχει πιασει αρκετά μορια για σχολη τροχονομων υποβρυχιων παπει
εκτιμω την υπαρξη αυτου το φορουμ ως το μοναδικο μερος οπου υπαρχουν πραγματικες και χρησιμες συμβουλες κ οδηγιες για τον επαγγελματικο προσανατολισμο/προσανατολισμο σπουδων.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.