27-10-23

23:02
Πρώτη φορά ακούω για ομαδική εργασία στο ΔημοτικόAverage εργασίες σχολείου. Ο καθένας στα τέτοια του. Άλλος έχει μπάλλα, άλλη μπαλέτο και εν τέλει δεν βγαίνει ποτέ τίποτα. Το αστείο είναι πως στο δημοτικό είχαμε καλλίτερη οργάνωση. Σε ομαδικές εργασίες δημοτικού συνήθως μαζευόμασταν σε σπίτι κάποιου στο χωριό και όλα γίνονταν όπως έπρεπε. Σε γυμνάσιο/λύκειο γίνονταν το τριμπούρδελο του αιώνος. Πέρασα και από τις δύο θέσεις (του σταρχιδιστή και του κορόιδου). Στη Γ' Γυμνασίου είχαμε κανονίσει μάζωξη για εργασία και την τελευταία στιγμή με έστειλαν κάτι φίλοι από την πόλη να βγούμε οπότε απλά τους έρριξα Χ και κατέβηκα στη πόλη αραχτός (προς τιμήν μου βέβαια έκατσα και έκανα μόνος μου κάποια κομμάτια τα οποία έκριναν οι υπόλοιποι της ομάδος πως ήσαν καλλίτερα από τα δικά τους και τα αντικατέστησαν με τα δικά μου). Και το κορόιδο στη Β Λυκείου όπου κυριολεκτικά στα τέτοια τους όλοι και το κουβάλησα μόνος μου ΟΛΟ (ακόμα και την παρουσίαση στη τάξη).
Συμπέρασμα: όσο πιο μικρός τόσο πιο συνεπής/ομαδικός και συνεργάσιμος. Μετά χαλάμε![]()