littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
07-04-23
16:49
Ναι τώρα τελειώσαμε το 8 και αποτι κατάλαβα το πιο σημαντικό είναι να έχεις καταλάβει σωστά τη θεωρία δεν έχει τόσες πολλές ασκήσεις ευτυχώς δηλαδή γιατί φτάσαμε αίμα στο 6οΠράγματι… Δεν είναι τίποτα. 7-8-9 βγαίνουν εύκολα αρκεί να εξοικειωθείς με τα διαγράμματα στο 7 και με τις διαδικασίες στο 8-9. «Φωτογράφισε» στο μυαλό σου τις διαδικασίες βασικά. Εγώ έτσι τις θυμάμαι.
Το 8 είναι για εμένα το πιο δύσκολο από τα 3.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,031 μηνύματα.
07-04-23
16:53
Το 6 ομολογώ μου έχει κάτσει τόσο άσχημα γιατί δεν τα πήγα καλά στο διαγώνισμα που γράψαμε λόγω του Β1 που μου έφαγε ένα μισάωρο μόνο του. Ε και αγχώθηκα και πήρα σβάρνα και τα υπόλοιπα. Οπότε όλο το κεφάλαιο το απεχθάνομαι πλέον. Το αίμα το φτύνω τώρα στο 7-8-9 (με συνεχείς επαναλήψεις θεωρία) για να δικαιωθώ μετά το τελευταίο που έγραψαΝαι τώρα τελειώσαμε το 8 και αποτι κατάλαβα το πιο σημαντικό είναι να έχεις καταλάβει σωστά τη θεωρία δεν έχει τόσες πολλές ασκήσεις ευτυχώς δηλαδή γιατί φτάσαμε αίμα στο 6ο
Basiliki.kiki
Νεοφερμένος
Η Basiliki.kiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
arko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 173 μηνύματα.
08-04-23
09:57
ヾ(⌐■_■)ノ♪
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,673 μηνύματα.
08-04-23
14:08
Okay... what the actual **** ?
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,196 μηνύματα.
08-04-23
19:08
请别打扰我
मलाई एक्लै छाडिदेउ
मलाई एक्लै छाडिदेउ
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 11,843 μηνύματα.
16-04-23
21:58
Παιδιά δεν είναι ότι δε μου αρέσει η σχολή μου, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΝΑ ΛΥΝΩ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑΣ.
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 741 μηνύματα.
16-04-23
22:02
Same.Παιδιά δεν είναι ότι δε μου αρέσει η σχολή μου, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΝΑ ΛΥΝΩ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑΣ.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,218 μηνύματα.
16-04-23
22:04
του μπι ονεστ ένα άγνωστο αρχαίων το έλυνα ευχάριστα, ή ακόμα περισσότερο καμία άσκηση μετατροπής στα λατινικά που ήταν και τα αγαπημένα μουΠαιδιά δεν είναι ότι δε μου αρέσει η σχολή μου, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΝΑ ΛΥΝΩ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑΣ.
littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
16-04-23
23:12
Εγώ διαβάζοντας αυτό το μήνυμα ενώ έχω πάθει ήδη 3 κρίσεις πανικού προσπαθώντας να λύσω μια άσκηση φυσικής:Παιδιά δεν είναι ότι δε μου αρέσει η σχολή μου, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΝΑ ΛΥΝΩ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑΣ.
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
16-04-23
23:33
εγω διαβάζοντας για την σχολή , για την οποία έκοβα φλέβες και ασχολούμαι 25/8
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 11,843 μηνύματα.
16-04-23
23:37
Καλά τέτοια εποχή όταν ήμουν στη θέση σου δε θα πω ότι το απολάμβανα. Γενικά στη διάρκεια της χρονιάς μου άρεσε, αλλά όταν έμπαινε η άνοιξη ήταν οτχ, γιατί αυξανόταν το άγχος.Εγώ διαβάζοντας αυτό το μήνυμα ενώ έχω πάθει ήδη 3 κρίσεις πανικού προσπαθώντας να λύσω μια άσκηση φυσικής:
Υπομονή λίγο έχει μείνει και καλή τύχη.
Εγώ που οριακά δεν τρελάθηκα για να μπω στη σχολή και την άλλη Δευτέρα γράφω πρόοδο και δεν έχω ανοίξει βιβλίο, γτ είμαι σκατά ψυχολογικά.εγω διαβάζοντας για την σχολή , για την οποία έκοβα φλέβες και ασχολούμαι 25/8
Υ.Γ ΑΛΛΑ θα ανοίξω αύριο, όχι ότι θα πάει και πολύ καλά αυτό, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω.
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
16-04-23
23:48
αγκαλίτσα Πακ μουγτ είμαι σκατά ψυχολογικά.
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει απο Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 820 μηνύματα.
Pak
Επιφανές μέλος
09-05-23
17:57
Μπορεί σήμερα να έχω διαβάσει μόνο μία ώρα για τη σχολή, αλλά έμαθα ότι υπάρχει ελληνική λέξη για το μακιγιάζ και είναι η ψιμυθίωση. Πόσο χαίρομαι που πλουτίζω καθημερινά τις γνώσεις
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,218 μηνύματα.
09-05-23
18:09
Αν προσέχατε στα Αρχαία της Γ' Γυμνασίου θα το ξέρατε νωρίτερα κυρία Πακ Αλλά έτσι τα σνομπάρετε τα θεωρητικά μαθήματα!Μπορεί σήμερα να έχω διαβάσει μόνο μία ώρα για τη σχολή, αλλά έμαθα ότι υπάρχει ελληνική λέξη για το μακιγιάζ και είναι η ψιμυθίωση. Πόσο χαίρομαι που πλουτίζω καθημερινά τις γνώσεις
Pak
Επιφανές μέλος
09-05-23
18:15
Μέχρι την α λυκείου πρόσεχα, το ορκίζομαιΑν προσέχατε στα Αρχαία της Γ' Γυμνασίου θα το ξέρατε νωρίτερα κυρία Πακ Αλλά έτσι τα σνομπάρετε τα θεωρητικά μαθήματα!
Τώρα πως μου ξέφυγε δεν ξέρω
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
09-05-23
23:55
Πόσο μαρέσει το 11ωρο speedrun εργασίας μπροστά απο το pc , δεν μπορω να το περιγράψω
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4,472 μηνύματα.
10-05-23
11:54
εγω στο τριωρο ξεκιναω τα πονσταν απο τον πονοκεφαλοΠόσο μαρέσει το 11ωρο speedrun εργασίας μπροστά απο το pc , δεν μπορω να το περιγράψω
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
10-05-23
12:51
Εγώ τίποταεγω στο τριωρο ξεκιναω τα πονσταν απο τον πονοκεφαλο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 488 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Reader
- Kate1914
- Drm
- Τρελας123
- Mapz
- Qwerty 0
- Maynard
- jellojina
- ioanna2007
- nikoslog06
- Unboxholics
- suaimhneas
- Hased Babis
- BatGuin
- charmander
- Scandal
- Frozensun
- Corfu kitty
- bibliofagos
- F1L1PAS
- giannhs2001
- Paragontas7000
- Calamis
- panosT436
- Joji
- Giorgkalo
- despoina13
- A350
- littlebean
- Sotiris 12
- thomastam3
- Kris.gr
- EFAKIT
- fgk
- Lia 2006
- uXp
- iminspain
- FNC_Sophia
- iren
- ch2006
- GV221
- Indecisive2
- kate45
- SlimShady
- Κλημεντίνη
- Nala
- jYanniss
- VFD59
- Theodora03
- Praxis
- mezzettino15
- Viktoriaki
- luluty
- Than003
- roud
- Vasilis125
- Arvacon
- Ness
- Memetchi
- Libertus
- sophiaa
- Εριφύλη
- Entropy24
- angela_k
- woasibe
- mysticfallsgirl12
- theti1da
- redpointer
- Hecticism
- sofia07
- Debugging_Demon
- marpa
- Abiogenesis
- Vera
- kiyoshi
- MrDna
- Drglitterstar
- NeosUser2023
- UnderGroundGr
- Volgetas
- athena10
- Ken
- Earthquake 123
- patatosalata22
- persi
- Walther Hermann Nern
- feni
- ikigai
- chjan
- Msp1
- sakplat
- donut_daddy
- air_fish
- mixaelaaa
- marikakitsou16
- Farmakopoios
- STRATOSZAX
- Angelica Vzl
- Bleach_enjoyer
- VIVA
- ilkat06
- Jomo
- gegeorgiou90
- antonis97
- Mitsaras23
- sachinidou
- tsakonamarianna2006
- panaman
- Panatha mono
- kost28
- synthnightingale
- Χρήστος2006
- eltqt
- Helen06
- wmaria
- natalix
- Greg25
- J.Cameron
- Albert.123
- Antomar3
- AggelikiGr
- Wonderkid
- Annts
- ivannag
- xristos_k
- mar345
- shuuu
- nativepurpur
- phleidhs
- Only physics
- ismember
- Alessandra Eliza
- roum
- Viktor
- BiteTheDust
- V@Per
- Leo komm
- Paladin
- E.Z
- Help :)
- Coconut201
- ειδήμων
- P.Dam.
- agg41
- neurogirl
- Kolokythiatoumpana
- Startx0
- XRY
- MrDragonboy
- Girlll20
- Sophia.a1
- thepigod762
- Z4f3r_43
- Totreno
- Hmmytheos
- physicscrazy
- estrela
- Mammy Nun
- math2arch
- Jbb
- George_
- Μήτσος10
- Mhtsaras76
- EVJE
- 54321
- nimbus
- gzois
- DetectiveAgg
- Fernando_A
- Opiumred
- fofo
- blissele
- aririn
- Aggel0sss
- melmel
- Iri2001
- love_to_learn
- χημεια4λαιφ
- tourtour
- g59
- akis_95
- Annie
- giorgos5002
- rafaela11
- kerto
- Gianukos
- Yolo06
- dmav
- GeorgePap2003
- Chris180
- bill09876
- Apocalypse
- SIAmia
- Lifelong Learner
- depyy
- Schlimazel
- EllieKal
- Entelechus
- Claire05
- Mariosm.
- phoni
- The_New_Napoleon
- sotirislk
- globglogabgalab
- Obi-Wan Kenobi
- Έλενα Παπαμακαριου
- crazy_student
- Dmzk
- qwerty
- youresovain
- ένας τυχαίος
- chrisaa
- tsiobieman
- Aporias
- cannot_log_in
- Mara2004
- Antonia Alexandra
- PanosApo
- Profesor
- hello1234
- aggorf
- Basiliki.kiki
- VatoLoco
- marry.pp
- Marel
- Hrw. P
- vavia
- _baddie__
- giapar
- Ilovemycats27
- achill_m
- ilovekpop
- Μιχαήλ
- iiTzArismaltor_
- Marios2020
- asia
- lent000
- dsmir
- guest24440
- manosz
- Anonymous1
- Maria_Xagorari
- ogigidi
- Γιώτα Γιαννακού
- Magigi
- Πύρος
- StefanosMar
- AnnaRd
- Steliosgkougkou
- αντιγονη.
- Κλειώ Μ.
- constansn
- NikNik1995
- suuuuiiii
- damn
- Polkiu
- Meow
- SoyN
- American Economist
- vbvbvbv
- Kzaro
- Giannis_19
- Alexandros.Kourtis
- Ryuzaki
- Mary06
- orestis3
- giannis05
- Nemesiis
- justanerd
- EFIANA
- kasl178
- Νικολινα
- spring day
- arko
- jimis2001
- eirinipap
- stee
- a namaves
- emzou
- Mewmaw
- itsmet
- panagiotis12
- ilias_21
- kallikd
- dkwstas
- carnage
- arapakos
- Giota_pel
- user2002
- Peter Pan13
- augustine
- evaggelia anna
- KaterinakiL
- aris63
- Athens2002
- pannnos1992
- Φινεύς
- Theo2005
- Sherlockina
- Βασιλης1234
- Kostas_Athens
- SKG
- giannis256
- angel27_
- Neiromai
- eukleidhs1821
- Croups
- Έμμα
- UserGr2023
- tfghp
- desperate-ambitious!
- μια φασαια
- petrosln
- penelopenick
- stam23
- Raum
- Mariamar
- Alexecon1991
- reddot
- Chrysa.k_
- blackmamba
- Lilpanther
- Γιώργος Ζ
- Ροβερτα
- Marcos.Kis
- chenchen
- Quincy
- ar_rubelen
- george777
- Zirene
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- το κοριτσι του μαη
- IceCream05
- Giii
- Specon
- brizoulis
- George35
- mermaid89
- art_of_poetry
- thecrazycretan
- the.m024
- pavlos1511
- Asymvivastos
- Kitana
- oma06033
- oups
- Angelo
- gregory nub
- Philologist
- kalhkardia
- Ashley
- allall1
- touloumpa
- Χρονοταξιδιώτης
- JoannaVas
- rosemary
- onion
- featherfuck
- ΘανάσοςG4
- Viedo
- korlef
- Euge.loukia
- Deadly_sorrowX
- Oikonomologistis
- 69lover
- Mariahj
- George_dr
- katia.m
- nucomer
- katerinavld
- Χάρις
- Chemwizard
- crispol
- Αναστασία197
- Antonius
- Ioanna98
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.