Καφετέρια του iSchool ΙΙ

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,682 μηνύματα.
1736008452899.png

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 453 μηνύματα.
Ναι αυτή είναι η φύση τους, θέλει να μην έχεις κενά. Πάντως πιστεύω ότι στο σχολείο διδάσκονται πολλά μαθήματα ταυτόχρονα από διαφορετικούς τομείς σε μια ηλικία που είναι δύσκολο να είναι κάποιος ώριμος για όλα, επί παραδειγματι η Ιλιάδα στα 13. Επίσης διδάσκονται με λανθασμένο τρόπο πολλές φορές προωθώντας την αποστήθιση και τις στείρες μεθοδολογίες. Στα μαθηματικά λόγου χάριν στην αναγωγή στο πρώτο τεταρτημοριο (τριγωνομετρια)μπορεί να δώσουν έτοιμους τους τύπους και να μην εξηγήσουν πώς προκύπτουν γεωμετρικά
Αυτό πιστεύω κι εγώ , πραγματικά κάποια είναι πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα όπως και η ιστορία η οποία με την παπαγαλία ομως γίνεται ανυπόφορη.Επίσης δεν είναι σφαιρικό το μάθημα και αναμασαται διαρκώς η ίδια γνωση δηλαδή καταλήγουμε να τελειώνουμε το σχολείο και να μην ξέρουμε για τον ΄Β Παγκόσμιο ή για την δικτατορία , τη μεταπολίτευση κτλ

Corfu kitty

Νεοφερμένος

Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Αυτό πιστεύω κι εγώ , πραγματικά κάποια είναι πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα όπως και η ιστορία η οποία με την παπαγαλία ομως γίνεται ανυπόφορη.Επίσης δεν είναι σφαιρικό το μάθημα και αναμασαται διαρκώς η ίδια γνωση δηλαδή καταλήγουμε να τελειώνουμε το σχολείο και να μην ξέρουμε για τον ΄Β Παγκόσμιο ή για την δικτατορία , τη μεταπολίτευση κτλ
Όντως γίνεται επωδός η ίδια ιστορία τρεις φορές και δεν προλαβαίνουμε να φτάσουμε στον εικοστό αιώνα. Ειδικά στις πανελλαδικές φαντάζομαι η παπαγαλια κορυφώνεται.

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 453 μηνύματα.

Corfu kitty

Νεοφερμένος

Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα.

smarw

Δραστήριο μέλος

Ακριβώς, σε άλλη περίπτωση θα εντεινόταν το ήδη έκδηλο σε μεγάλο βαθμό φαινόμενο των αποκλισεων μεταξύ των βαθμολογητών.
Αποκλίσεις έχω δει σε χαμηλές βαθμολογίες όπου μπαίνει και τρίτος βαθμολογητής .Σε εμένα δεν είχε σχεδόν καθόλου , ο ένας εβαλε νομίζω 95 και ο δεύτερος 97

Corfu kitty

Νεοφερμένος

Αποκλίσεις έχω δει σε χαμηλές βαθμολογίες όπου μπαίνει και τρίτος βαθμολογητής .Σε εμένα δεν είχε σχεδόν καθόλου , ο ένας εβαλε νομίζω 95 και ο δεύτερος 97
Α καλό αυτό και συγχαρητήρια για την επίδοση. Έχετε στα άλλα μαθήματα της θεωρητικής αποκλίσεις ή μόνο στην έκθεση; εμένα ο πρώτος μου είχε βάλει 97 και ο δεύτερος 85.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,522 μηνύματα.
Α καλό αυτό και συγχαρητήρια για την επίδοση. Έχετε στα άλλα μαθήματα της θεωρητικής αποκλίσεις ή μόνο στην έκθεση; εμένα ο πρώτος μου είχε βάλει 97 και ο δεύτερος 85.
Εγώ και στα αρχαία είχα σχετικά μεγάλη απόκλιση το 2022, 7 μονάδες διαφορά (87-94).

Corfu kitty

Νεοφερμένος

Κι εγώ τότε έδινα, συνομήλικοι είμαστε, η γενιά του 2004, όλα τα καλά μας λένε τότε έγιναν. Ναι γίνεται μερικές φορές, εμένα παρόμοια στη φυσική (87-93).

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 362 μηνύματα.

smarw

Δραστήριο μέλος

Σε ευχαριστώ ,εγω δεν είχα αλλά άλλοι γνωστοί μου είχαν ειδικά στα αρχαία. Στα λατινικά δεν σηκώνει πολλές αποκλίσεις λόγω της μορφής του διαγωνίσματος.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,682 μηνύματα.
μας έχει ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ η φιλόλογος μας παναγια μου

Corfu kitty

Νεοφερμένος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια