Καφετέρια του iSchool ΙΙ

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,478 μηνύματα.
Καλή χρονιά με υγεία! Έχουμε καμία συμβουλή για την εξεταστική;
H εξεταστικη ειναι ο μπαμπουλας των καθηγητων και η εκδικηση στον εαυτο τους... το γιατι δεν το ξερω ..τοσο ενοχοι νιωθουν πια?
Διαβαζεις τα θεματα των 5 τελευταιων ετων και πας ..αν δεν πεσουν κραζεις τον δασκαλο και την τυχη σου... διοτι τα θεματα ως γνωστον δεν εχουν καμια συμμετοχη στην εκπαιδευτικη διαδικασια.
Καλη τυχη ..και σε μενα επισης ( χρωστάω )

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 452 μηνύματα.
H εξεταστικη ειναι ο μπαμπουλας των καθηγητων και η εκδικηση στον εαυτο τους... το γιατι δεν το ξερω ..τοσο ενοχοι νιωθουν πια?
Διαβαζεις τα θεματα των 5 τελευταιων ετων και πας ..αν δεν πεσουν κραζεις τον δασκαλο και την τυχη σου... διοτι τα θεματα ως γνωστον δεν εχουν καμια συμμετοχη στην εκπαιδευτικη διαδικασια.
Καλη τυχη ..και σε μενα επισης ( χρωστάω )
Υπάρχουν άραγε θέματα ονλινε; δεν έχω βρει κάτι. Καλή επιτυχία!

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2,225 μηνύματα.

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 452 μηνύματα.

Corfu kitty

Νεοφερμένος

Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Ε ναι εντάξει σίγουρα απλά όσον αφορά το διάβασμα όλοι λένε πόσο διαφορετικό είναι σε σχέση με τις πανελλήνιες. Ακόμα προσπαθώ να το βρω , ευτυχώς έχουμε ακομα χρόνο
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά, κυρίως η διαφορά σχολείου-πανεπιστημιου έγκειται στην ποσότητα της ύλης, λόγω της οποίας στο πανεπιστημιο είναι δύσκολο να αφομοιωσεις το 100% της ύλης και να το κάνεις κτήμα σου. Για αυτό και στο εξάμηνο διαβάζω τις σημειώσεις του καθηγητή και παράλληλα από τα συγγράμματα σε όσα μαθήματα είναι απαραίτητο ή θέλω να πάρω μια έμπνευση παραπάνω και στο τέλος λύνω παλιά θέματα για να δω πού εστιάζει ο καθηγητής. Καλή επιτυχία!

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,536 μηνύματα.
Υπάρχουν άραγε θέματα ονλινε; δεν έχω βρει κάτι. Καλή επιτυχία!
Αναλογα τη σχολη. Εμεις πχ εχουμε οργανωμενα ενα drive που ειναι ολα τα μαθηματα απο καθε εξαμηνο με σημειωσεις παρουσιασεις και καποια παλια θεματα(οσοι τα βγαζουν φωτο τα στελνουν σε διαχειριστες και ανεβαινουν). Λογικα αυτο θα το ειχες μαθει αν υπηρχε στο τμήμα σου οποτε απλα ρωτα ατομα απο μεγαλυτερα ετη μηπως εχουν διαφορες φωτο απο παλια θεματα.

smarw

Δραστήριο μέλος

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά, κυρίως η διαφορά σχολείου-πανεπιστημιου έγκειται στην ποσότητα της ύλης, λόγω της οποίας στο πανεπιστημιο είναι δύσκολο να αφομοιωσεις το 100% της ύλης και να το κάνεις κτήμα σου. Για αυτό και στο εξάμηνο διαβάζω τις σημειώσεις του καθηγητή και παράλληλα από τα συγγράμματα σε όσα μαθήματα είναι απαραίτητο ή θέλω να πάρω μια έμπνευση παραπάνω και στο τέλος λύνω παλιά θέματα για να δω πού εστιάζει ο καθηγητής. Καλή επιτυχία!
Μα πραγματικά είναι τεράστια η ύλη και μένουν μόνο 20 μέρες ...Σε ευχαριστώ πολύ , επίσης!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αναλογα τη σχολη. Εμεις πχ εχουμε οργανωμενα ενα drive που ειναι ολα τα μαθηματα απο καθε εξαμηνο με σημειωσεις παρουσιασεις και καποια παλια θεματα(οσοι τα βγαζουν φωτο τα στελνουν σε διαχειριστες και ανεβαινουν). Λογικα αυτο θα το ειχες μαθει αν υπηρχε στο τμήμα σου οποτε απλα ρωτα ατομα απο μεγαλυτερα ετη μηπως εχουν διαφορες φωτο απο παλια θεματα.
μας έχουν πει απλά κάποια σος φοιτητές απο μεγαλύτερα έτη

Corfu kitty

Νεοφερμένος

Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Μα πραγματικά είναι τεράστια η ύλη και μένουν μόνο 20 μέρες ...Σε ευχαριστώ πολύ , επίσης!

μας έχουν πει απλά κάποια σος φοιτητές απο μεγαλύτερα έτη
Σε ευχαριστώ πολύ, πράγματι σε κάποια μαθήματα η ύλη είναι τεράστια, για αυτό στο τέλος δίνεις έμφαση σε αυτά που θεωρείς πιο πιθανό να πέσουν χωρίς να παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά στα υπόλοιπα, αρκετά από αυτά τα κατανοείς σε βάθος και σου μένουν και κάποια τα εντάσεις στην βραχυπρόθεσμη μνήμη μόνο για την εξέταση. Κάποια στιγμή κι εγώ πριν δώσω νιώθω μερικές φορές ότι δεν τα έχω διαβάσει όπως θα ήθελα αλλά εν τέλει τις περισσότερες φορές γράφω καλά.
Μήπως υπάρχει discord server ή ομάδα στο Facebook για τη σχολή σου; εκεί σίγουρα κάτι θα υπάρχει.

smarw

Δραστήριο μέλος

Σε ευχαριστώ πολύ, πράγματι σε κάποια μαθήματα η ύλη είναι τεράστια, για αυτό στο τέλος δίνεις έμφαση σε αυτά που θεωρείς πιο πιθανό να πέσουν χωρίς να παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά στα υπόλοιπα, αρκετά από αυτά τα κατανοείς σε βάθος και σου μένουν και κάποια τα εντάσεις στην βραχυπρόθεσμη μνήμη μόνο για την εξέταση. Κάποια στιγμή κι εγώ πριν δώσω νιώθω μερικές φορές ότι δεν τα έχω διαβάσει όπως θα ήθελα αλλά εν τέλει τις περισσότερες φορές γράφω καλά.
Μήπως υπάρχει discord server ή ομάδα στο Facebook για τη σχολή σου; εκεί σίγουρα κάτι θα υπάρχει.
Ναι έχουμε ομάδα στο discord αλλά δεν έχουν ανεβάσει κάτι προς το πάρον

Corfu kitty

Νεοφερμένος

smarw

Δραστήριο μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,625 μηνύματα.
Γράφω χημεια αύριο παίδες. Δώκετε μου καλή τύχη :P

Corfu kitty

Νεοφερμένος

Καλή τύχη στο μάθημα στο οποίο όλη η ύλη είναι μαζεμένη στη Γ λυκείου. Ειλικρινά πιστεύω ότι έπρεπε να είχε γίνει καλύτερος καταμερισμός της ύλης στις τάξεις και να μην είναι τόσο απότομη η μετάβαση.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,625 μηνύματα.
Καλή τύχη στο μάθημα στο οποίο όλη η ύλη είναι μαζεμένη στη Γ λυκείου. Ειλικρινά πιστεύω ότι έπρεπε να είχε γίνει καλύτερος καταμερισμός της ύλης στις τάξεις και να μην είναι τόσο απότομη η μετάβαση.
Άστα. Τρέχω και δε φτάνω.

Χημεία Α λυκείου: 3 κεφάλαια
Χημεία Β λυκείου: απλή ονοματολογία και αντιδράσεις προσθήκης
Χημεία Γ λυκείου: Η οργή ενός άσπλαχνου θεου

Corfu kitty

Νεοφερμένος

Άστα. Τρέχω και δε φτάνω.

Χημεία Α λυκείου: 3 κεφάλαια
Χημεία Β λυκείου: απλή ονοματολογία και αντιδράσεις προσθήκης
Χημεία Γ λυκείου: Η οργή ενός άσπλαχνου θεου
Αυτό ακριβώς, άλλη έκταση και βάθος εντελώς από τις προηγούμενες τάξεις. Περίεργο είναι τα βοηθήματα του Σαλτερη στη χημεία είναι 4 τόμοι ενώ του Μπαρλα (και άλλων) στα μαθηματικά δύο.

smarw

Δραστήριο μέλος

ένα μάθημα που ποτέ μου δεν καταλάβα

Καλη επιτυχιαα

nearos

Επιφανές μέλος

Γαμώ το σπίτι μου γαμώ απο ηλίθιο αριθμητικό παίζει να έχασα και το 100ρι

Corfu kitty

Νεοφερμένος

ένα μάθημα που ποτέ μου δεν καταλάβα

Καλη επιτυχιαα
Τα άλλα θετικά μαθήματα τα καταλαβαινες, σου άρεσαν; εμένα η χημεία με είχε δυσκολέψει στην τρίτη λυκείου όπως προανέφερα. Από τα θεωρητικά μου άρεσαν τα αρχαία επειδή η γραμματική και το συντακτικό είναι θέμα απλής λογικής. Η ιστορία όμως μόνο λίγο η σύγχρονη μου άρεσε γενικά την μάθαινα πολύ δύσκολα

Γαμώ το σπίτι μου γαμώ απο ηλίθιο αριθμητικό παίζει να έχασα και το 100ρι
Ε αν είναι μόνο ένα αριθμητικό κλαιν και πάλι συγχαρητήρια.

smarw

Δραστήριο μέλος

Τα άλλα θετικά μαθήματα τα καταλαβαινες, σου άρεσαν; εμένα η χημεία με είχε δυσκολέψει στην τρίτη λυκείου όπως προανέφερα.
Παρόλο που δεν με ενθουσιάζαν ιδιαίτερα σε γενικές γραμμές τα καταλαβαίνα. Όμως κάποια στιγμή αποφάσισα ότι θα πήγαινα θεωρητική οπότε τα παράτησα και με αφήσανε και αυτά.

Corfu kitty

Νεοφερμένος

Παρόλο που δεν με ενθουσιάζαν ιδιαίτερα σε γενικές γραμμές τα καταλαβαίνα. Όμως κάποια στιγμή αποφάσισα ότι θα πήγαινα θεωρητική οπότε τα παράτησα και με αφήσανε και αυτά.
Ναι αυτή είναι η φύση τους, θέλει να μην έχεις κενά. Πάντως πιστεύω ότι στο σχολείο διδάσκονται πολλά μαθήματα ταυτόχρονα από διαφορετικούς τομείς σε μια ηλικία που είναι δύσκολο να είναι κάποιος ώριμος για όλα, επί παραδειγματι η Ιλιάδα στα 13. Επίσης διδάσκονται με λανθασμένο τρόπο πολλές φορές προωθώντας την αποστήθιση και τις στείρες μεθοδολογίες. Στα μαθηματικά λόγου χάριν στην αναγωγή στο πρώτο τεταρτημοριο (τριγωνομετρια)μπορεί να δώσουν έτοιμους τους τύπους και να μην εξηγήσουν πώς προκύπτουν γεωμετρικά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια