γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,478 μηνύματα.
H εξεταστικη ειναι ο μπαμπουλας των καθηγητων και η εκδικηση στον εαυτο τους... το γιατι δεν το ξερω ..τοσο ενοχοι νιωθουν πια?Καλή χρονιά με υγεία! Έχουμε καμία συμβουλή για την εξεταστική;
Διαβαζεις τα θεματα των 5 τελευταιων ετων και πας ..αν δεν πεσουν κραζεις τον δασκαλο και την τυχη σου... διοτι τα θεματα ως γνωστον δεν εχουν καμια συμμετοχη στην εκπαιδευτικη διαδικασια.
Καλη τυχη ..και σε μενα επισης ( χρωστάω )
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 452 μηνύματα.
Υπάρχουν άραγε θέματα ονλινε; δεν έχω βρει κάτι. Καλή επιτυχία!H εξεταστικη ειναι ο μπαμπουλας των καθηγητων και η εκδικηση στον εαυτο τους... το γιατι δεν το ξερω ..τοσο ενοχοι νιωθουν πια?
Διαβαζεις τα θεματα των 5 τελευταιων ετων και πας ..αν δεν πεσουν κραζεις τον δασκαλο και την τυχη σου... διοτι τα θεματα ως γνωστον δεν εχουν καμια συμμετοχη στην εκπαιδευτικη διαδικασια.
Καλη τυχη ..και σε μενα επισης ( χρωστάω )
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2,225 μηνύματα.
ΔιάβασμαΚαλή χρονιά με υγεία! Έχουμε καμία συμβουλή για την εξεταστική;
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 452 μηνύματα.
Ε ναι εντάξει σίγουρα απλά όσον αφορά το διάβασμα όλοι λένε πόσο διαφορετικό είναι σε σχέση με τις πανελλήνιες. Ακόμα προσπαθώ να το βρω , ευτυχώς έχουμε ακομα χρόνοΔιάβασμα
Corfu kitty
Νεοφερμένος
Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά, κυρίως η διαφορά σχολείου-πανεπιστημιου έγκειται στην ποσότητα της ύλης, λόγω της οποίας στο πανεπιστημιο είναι δύσκολο να αφομοιωσεις το 100% της ύλης και να το κάνεις κτήμα σου. Για αυτό και στο εξάμηνο διαβάζω τις σημειώσεις του καθηγητή και παράλληλα από τα συγγράμματα σε όσα μαθήματα είναι απαραίτητο ή θέλω να πάρω μια έμπνευση παραπάνω και στο τέλος λύνω παλιά θέματα για να δω πού εστιάζει ο καθηγητής. Καλή επιτυχία!Ε ναι εντάξει σίγουρα απλά όσον αφορά το διάβασμα όλοι λένε πόσο διαφορετικό είναι σε σχέση με τις πανελλήνιες. Ακόμα προσπαθώ να το βρω , ευτυχώς έχουμε ακομα χρόνο
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,536 μηνύματα.
Αναλογα τη σχολη. Εμεις πχ εχουμε οργανωμενα ενα drive που ειναι ολα τα μαθηματα απο καθε εξαμηνο με σημειωσεις παρουσιασεις και καποια παλια θεματα(οσοι τα βγαζουν φωτο τα στελνουν σε διαχειριστες και ανεβαινουν). Λογικα αυτο θα το ειχες μαθει αν υπηρχε στο τμήμα σου οποτε απλα ρωτα ατομα απο μεγαλυτερα ετη μηπως εχουν διαφορες φωτο απο παλια θεματα.Υπάρχουν άραγε θέματα ονλινε; δεν έχω βρει κάτι. Καλή επιτυχία!
smarw
Δραστήριο μέλος
Μα πραγματικά είναι τεράστια η ύλη και μένουν μόνο 20 μέρες ...Σε ευχαριστώ πολύ , επίσης!Δεν νομίζω ότι υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά, κυρίως η διαφορά σχολείου-πανεπιστημιου έγκειται στην ποσότητα της ύλης, λόγω της οποίας στο πανεπιστημιο είναι δύσκολο να αφομοιωσεις το 100% της ύλης και να το κάνεις κτήμα σου. Για αυτό και στο εξάμηνο διαβάζω τις σημειώσεις του καθηγητή και παράλληλα από τα συγγράμματα σε όσα μαθήματα είναι απαραίτητο ή θέλω να πάρω μια έμπνευση παραπάνω και στο τέλος λύνω παλιά θέματα για να δω πού εστιάζει ο καθηγητής. Καλή επιτυχία!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
μας έχουν πει απλά κάποια σος φοιτητές απο μεγαλύτερα έτηΑναλογα τη σχολη. Εμεις πχ εχουμε οργανωμενα ενα drive που ειναι ολα τα μαθηματα απο καθε εξαμηνο με σημειωσεις παρουσιασεις και καποια παλια θεματα(οσοι τα βγαζουν φωτο τα στελνουν σε διαχειριστες και ανεβαινουν). Λογικα αυτο θα το ειχες μαθει αν υπηρχε στο τμήμα σου οποτε απλα ρωτα ατομα απο μεγαλυτερα ετη μηπως εχουν διαφορες φωτο απο παλια θεματα.
Corfu kitty
Νεοφερμένος
Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Σε ευχαριστώ πολύ, πράγματι σε κάποια μαθήματα η ύλη είναι τεράστια, για αυτό στο τέλος δίνεις έμφαση σε αυτά που θεωρείς πιο πιθανό να πέσουν χωρίς να παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά στα υπόλοιπα, αρκετά από αυτά τα κατανοείς σε βάθος και σου μένουν και κάποια τα εντάσεις στην βραχυπρόθεσμη μνήμη μόνο για την εξέταση. Κάποια στιγμή κι εγώ πριν δώσω νιώθω μερικές φορές ότι δεν τα έχω διαβάσει όπως θα ήθελα αλλά εν τέλει τις περισσότερες φορές γράφω καλά.Μα πραγματικά είναι τεράστια η ύλη και μένουν μόνο 20 μέρες ...Σε ευχαριστώ πολύ , επίσης!
μας έχουν πει απλά κάποια σος φοιτητές απο μεγαλύτερα έτη
Μήπως υπάρχει discord server ή ομάδα στο Facebook για τη σχολή σου; εκεί σίγουρα κάτι θα υπάρχει.
smarw
Δραστήριο μέλος
Ναι έχουμε ομάδα στο discord αλλά δεν έχουν ανεβάσει κάτι προς το πάρονΣε ευχαριστώ πολύ, πράγματι σε κάποια μαθήματα η ύλη είναι τεράστια, για αυτό στο τέλος δίνεις έμφαση σε αυτά που θεωρείς πιο πιθανό να πέσουν χωρίς να παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά στα υπόλοιπα, αρκετά από αυτά τα κατανοείς σε βάθος και σου μένουν και κάποια τα εντάσεις στην βραχυπρόθεσμη μνήμη μόνο για την εξέταση. Κάποια στιγμή κι εγώ πριν δώσω νιώθω μερικές φορές ότι δεν τα έχω διαβάσει όπως θα ήθελα αλλά εν τέλει τις περισσότερες φορές γράφω καλά.
Μήπως υπάρχει discord server ή ομάδα στο Facebook για τη σχολή σου; εκεί σίγουρα κάτι θα υπάρχει.
Corfu kitty
Νεοφερμένος
Ποιος ξέρει; σε κάποια πράγματα κάθε σχολή λειτουργεί διαφορετικά.Ναι έχουμε ομάδα στο discord αλλά δεν έχουν ανεβάσει κάτι προς το πάρον
smarw
Δραστήριο μέλος
αυτό ακριβώςΠοιος ξέρει; σε κάποια πράγματα κάθε σχολή λειτουργεί διαφορετικά.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,625 μηνύματα.
Γράφω χημεια αύριο παίδες. Δώκετε μου καλή τύχη
Corfu kitty
Νεοφερμένος
Καλή τύχη στο μάθημα στο οποίο όλη η ύλη είναι μαζεμένη στη Γ λυκείου. Ειλικρινά πιστεύω ότι έπρεπε να είχε γίνει καλύτερος καταμερισμός της ύλης στις τάξεις και να μην είναι τόσο απότομη η μετάβαση.Γράφω χημεια αύριο παίδες. Δώκετε μου καλή τύχη
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8,625 μηνύματα.
Άστα. Τρέχω και δε φτάνω.Καλή τύχη στο μάθημα στο οποίο όλη η ύλη είναι μαζεμένη στη Γ λυκείου. Ειλικρινά πιστεύω ότι έπρεπε να είχε γίνει καλύτερος καταμερισμός της ύλης στις τάξεις και να μην είναι τόσο απότομη η μετάβαση.
Χημεία Α λυκείου: 3 κεφάλαια
Χημεία Β λυκείου: απλή ονοματολογία και αντιδράσεις προσθήκης
Χημεία Γ λυκείου: Η οργή ενός άσπλαχνου θεου
Corfu kitty
Νεοφερμένος
Αυτό ακριβώς, άλλη έκταση και βάθος εντελώς από τις προηγούμενες τάξεις. Περίεργο είναι τα βοηθήματα του Σαλτερη στη χημεία είναι 4 τόμοι ενώ του Μπαρλα (και άλλων) στα μαθηματικά δύο.Άστα. Τρέχω και δε φτάνω.
Χημεία Α λυκείου: 3 κεφάλαια
Χημεία Β λυκείου: απλή ονοματολογία και αντιδράσεις προσθήκης
Χημεία Γ λυκείου: Η οργή ενός άσπλαχνου θεου
smarw
Δραστήριο μέλος
ένα μάθημα που ποτέ μου δεν καταλάβαΚαλή τύχη στο μάθημα στο οποίο όλη η ύλη είναι μαζεμένη στη Γ λυκείου. Ειλικρινά πιστεύω ότι έπρεπε να είχε γίνει καλύτερος καταμερισμός της ύλης στις τάξεις και να μην είναι τόσο απότομη η μετάβαση.
Καλη επιτυχιααΓράφω χημεια αύριο παίδες. Δώκετε μου καλή τύχη
nearos
Επιφανές μέλος
Γαμώ το σπίτι μου γαμώ απο ηλίθιο αριθμητικό παίζει να έχασα και το 100ρι
Corfu kitty
Νεοφερμένος
Τα άλλα θετικά μαθήματα τα καταλαβαινες, σου άρεσαν; εμένα η χημεία με είχε δυσκολέψει στην τρίτη λυκείου όπως προανέφερα. Από τα θεωρητικά μου άρεσαν τα αρχαία επειδή η γραμματική και το συντακτικό είναι θέμα απλής λογικής. Η ιστορία όμως μόνο λίγο η σύγχρονη μου άρεσε γενικά την μάθαινα πολύ δύσκολαένα μάθημα που ποτέ μου δεν καταλάβα
Καλη επιτυχιαα
Ε αν είναι μόνο ένα αριθμητικό κλαιν και πάλι συγχαρητήρια.Γαμώ το σπίτι μου γαμώ απο ηλίθιο αριθμητικό παίζει να έχασα και το 100ρι
smarw
Δραστήριο μέλος
Παρόλο που δεν με ενθουσιάζαν ιδιαίτερα σε γενικές γραμμές τα καταλαβαίνα. Όμως κάποια στιγμή αποφάσισα ότι θα πήγαινα θεωρητική οπότε τα παράτησα και με αφήσανε και αυτά.Τα άλλα θετικά μαθήματα τα καταλαβαινες, σου άρεσαν; εμένα η χημεία με είχε δυσκολέψει στην τρίτη λυκείου όπως προανέφερα.
Corfu kitty
Νεοφερμένος
Ναι αυτή είναι η φύση τους, θέλει να μην έχεις κενά. Πάντως πιστεύω ότι στο σχολείο διδάσκονται πολλά μαθήματα ταυτόχρονα από διαφορετικούς τομείς σε μια ηλικία που είναι δύσκολο να είναι κάποιος ώριμος για όλα, επί παραδειγματι η Ιλιάδα στα 13. Επίσης διδάσκονται με λανθασμένο τρόπο πολλές φορές προωθώντας την αποστήθιση και τις στείρες μεθοδολογίες. Στα μαθηματικά λόγου χάριν στην αναγωγή στο πρώτο τεταρτημοριο (τριγωνομετρια)μπορεί να δώσουν έτοιμους τους τύπους και να μην εξηγήσουν πώς προκύπτουν γεωμετρικάΠαρόλο που δεν με ενθουσιάζαν ιδιαίτερα σε γενικές γραμμές τα καταλαβαίνα. Όμως κάποια στιγμή αποφάσισα ότι θα πήγαινα θεωρητική οπότε τα παράτησα και με αφήσανε και αυτά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 512 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- Corfu kitty
- nearos
- Kate1914
- jellojina
- Unboxholics
- Totreno
- Reader
- panosT436
- giannhs2001
- Scandal
- Hased Babis
- rseven
- Eagle Eye
- Τρελας123
- jYanniss
- ioanna2007
- Maynard
- Joji
- antonis97
- Qwerty 0
- xrisamikol
- SlimShady
- myrtle09
- charmander
- bibliofagos
- Praxis
- Argyrisar
- catlover033
- Giorgosvr
- giorgos5002
- eirinipap
- Paragontas7000
- Kzaro
- fyllidas
- fleury
- georgepap21
- FNC_Sophia
- Miaaaa
- Evdokia. p
- Theme
- BatGuin
- Saradhs michalopoulo
- g59
- Helen06
- Macyk
- zoeta_
- Nala
- despoina13
- EFAKIT
- KwnnaPap
- bboys
- DiKar
- constansn
- agg41
- BiteTheDust
- kath717
- Μήτσος10
- Debugging_Demon
- suaimhneas
- userguest
- sokkapa
- ειδήμων
- mysticfallsgirl12
- Drm
- Mapz
- nikoslog06
- Frozensun
- F1L1PAS
- Calamis
- A350
- littlebean
- Sotiris 12
- thomastam3
- Kris.gr
- fgk
- Lia 2006
- uXp
- iminspain
- iren
- ch2006
- GV221
- Indecisive2
- kate45
- Κλημεντίνη
- VFD59
- Theodora03
- mezzettino15
- Viktoriaki
- luluty
- Than003
- roud
- Vasilis125
- Arvacon
- Ness
- Memetchi
- Libertus
- sophiaa
- Εριφύλη
- Entropy24
- angela_k
- woasibe
- theti1da
- redpointer
- Hecticism
- sofia07
- marpa
- Abiogenesis
- Vera
- kiyoshi
- MrDna
- Drglitterstar
- NeosUser2023
- UnderGroundGr
- Volgetas
- athena10
- Ken
- Earthquake 123
- patatosalata22
- persi
- Walther Hermann Nern
- feni
- ikigai
- chjan
- Msp1
- sakplat
- donut_daddy
- air_fish
- mixaelaaa
- marikakitsou16
- Farmakopoios
- STRATOSZAX
- Angelica Vzl
- Bleach_enjoyer
- VIVA
- ilkat06
- Jomo
- gegeorgiou90
- Mitsaras23
- sachinidou
- tsakonamarianna2006
- panaman
- Panatha mono
- kost28
- synthnightingale
- Χρήστος2006
- eltqt
- wmaria
- natalix
- Greg25
- J.Cameron
- Albert.123
- Antomar3
- AggelikiGr
- Wonderkid
- Annts
- ivannag
- xristos_k
- mar345
- shuuu
- nativepurpur
- phleidhs
- Only physics
- ismember
- Alessandra Eliza
- roum
- Viktor
- V@Per
- Leo komm
- Paladin
- E.Z
- Help :)
- Coconut201
- P.Dam.
- neurogirl
- Kolokythiatoumpana
- Startx0
- XRY
- MrDragonboy
- Girlll20
- Sophia.a1
- thepigod762
- Z4f3r_43
- Hmmytheos
- physicscrazy
- estrela
- Mammy Nun
- math2arch
- Jbb
- George_
- Mhtsaras76
- EVJE
- 54321
- nimbus
- gzois
- DetectiveAgg
- Fernando_A
- Opiumred
- fofo
- blissele
- aririn
- Aggel0sss
- melmel
- Iri2001
- love_to_learn
- χημεια4λαιφ
- tourtour
- akis_95
- Annie
- rafaela11
- kerto
- Gianukos
- Yolo06
- dmav
- GeorgePap2003
- Chris180
- bill09876
- Apocalypse
- SIAmia
- Lifelong Learner
- depyy
- Schlimazel
- EllieKal
- Entelechus
- Claire05
- Mariosm.
- phoni
- The_New_Napoleon
- sotirislk
- globglogabgalab
- Obi-Wan Kenobi
- Έλενα Παπαμακαριου
- crazy_student
- Dmzk
- qwerty
- youresovain
- ένας τυχαίος
- chrisaa
- tsiobieman
- Aporias
- cannot_log_in
- Mara2004
- Antonia Alexandra
- PanosApo
- Profesor
- hello1234
- aggorf
- Basiliki.kiki
- VatoLoco
- marry.pp
- Marel
- Hrw. P
- vavia
- _baddie__
- giapar
- Ilovemycats27
- achill_m
- ilovekpop
- Μιχαήλ
- iiTzArismaltor_
- Marios2020
- asia
- lent000
- dsmir
- guest24440
- manosz
- Anonymous1
- Maria_Xagorari
- ogigidi
- Γιώτα Γιαννακού
- Magigi
- Πύρος
- StefanosMar
- AnnaRd
- Steliosgkougkou
- αντιγονη.
- Κλειώ Μ.
- NikNik1995
- suuuuiiii
- damn
- Polkiu
- Meow
- SoyN
- American Economist
- vbvbvbv
- Giannis_19
- Alexandros.Kourtis
- Ryuzaki
- Mary06
- orestis3
- giannis05
- Nemesiis
- justanerd
- EFIANA
- kasl178
- Νικολινα
- spring day
- arko
- jimis2001
- stee
- a namaves
- emzou
- Mewmaw
- itsmet
- panagiotis12
- ilias_21
- kallikd
- dkwstas
- carnage
- arapakos
- Giota_pel
- user2002
- Peter Pan13
- augustine
- evaggelia anna
- KaterinakiL
- aris63
- Athens2002
- pannnos1992
- Φινεύς
- Theo2005
- Sherlockina
- Βασιλης1234
- Kostas_Athens
- SKG
- giannis256
- angel27_
- Neiromai
- eukleidhs1821
- Croups
- Έμμα
- UserGr2023
- tfghp
- desperate-ambitious!
- μια φασαια
- petrosln
- penelopenick
- stam23
- Raum
- Mariamar
- Alexecon1991
- reddot
- Chrysa.k_
- blackmamba
- Lilpanther
- Γιώργος Ζ
- Ροβερτα
- Marcos.Kis
- chenchen
- Quincy
- ar_rubelen
- george777
- Zirene
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- το κοριτσι του μαη
- IceCream05
- Giii
- Specon
- User2350
- George35
- mermaid89
- art_of_poetry
- thecrazycretan
- the.m024
- pavlos1511
- Asymvivastos
- Kitana
- oma06033
- oups
- Angelo
- gregory nub
- Philologist
- kalhkardia
- Ashley
- allall1
- touloumpa
- Χρονοταξιδιώτης
- JoannaVas
- rosemary
- onion
- featherfuck
- ΘανάσοςG4
- Viedo
- korlef
- Euge.loukia
- Deadly_sorrowX
- Oikonomologistis
- 69lover
- Mariahj
- George_dr
- katia.m
- nucomer
- katerinavld
- Χάρις
- Chemwizard
- crispol
- Αναστασία197
- Antonius
- Ioanna98
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.