Καφετέρια του iSchool ΙΙ

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 435 μηνύματα.
μου λεει η φιλολογος οτι δεν παιρνω στα σοβαρα την εκθεση ως μαθημα και την υποτιμω με το να μην αφιερωνω χρονο στο διαβασμα. δε λεω, δεν εχει αδικο αλλα τι διαολο πρεπει να διαβασω στην εκθεση? τη θεωρια την εχω μαθει, τους θεματικους κυκλους δεν εχει νοημα να τους αποστηθισω και μου το εχει πει και η ιδια αυτο. αρα τι επιπλεον χρονο να αφιερωσω εκτος απτις 2 ωριτσες που μου παιρνει το κριτηριο? ασε που εχω και τα της θετικης που στοιχειωνουν καθε ωρα και στιγμη που περπατω πανω σ'αυτη τη γη. προφανως και θα επικεντρωθω σε αυτα. θα τρελαθω δεν υπαρχει διεξοδος
Θεματικούς κύκλους διαβάζεις;

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 435 μηνύματα.
Ποιο το νοημα?
Βοηθάνε και στις ιδέες και στην έκφραση. Προφανώς δεν μαθαίνεις κάτι απ'εξω, αλλά βοηθάει. Έχω καταλήξει ότι και η έκθεση "μαθαίνεται", μιας και - δυστυχώς-θέλουν συγκεκριμένους τρόπους απάντησης. Είναι το ιδανικό και αυτό που θα έπρεπε να γίνεται; Όχι, αλλά έτσι είναι. Δεν αρκεί το "ξέρω να γράφω/μιλάω". Θέλουν συγκεκριμένα πραγματάκια

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 418 μηνύματα.
Ποιο το νοημα?
Κοίτα θεωρώ πως είναι βοηθάει πολύ να διαβάζεις θεωρία γιατί έχεις επιχειρήματα άνα πάσα ώρα και στιγμή και επίσης εμπλουτίζεις το λεξιλόγιο σου.Οπότε θεωρώ ότι το μυστικό είναι όχι η αποστήθιση αλλά η κριτική αξιοποίηση κάποιων ιδεών
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έχω καταλήξει ότι και η έκθεση "μαθαίνεται", μιας και - δυστυχώς-θέλουν συγκεκριμένους τρόπους απάντησης.
ναι αλλά πχ πέρυσι που έδωσα εγώ βάλανε ενα θέμα το οποίο δεν υπήρχε σε κανένα βοήθημα και κανείς σχεδόν δεν το είχε προβλέψει , οπότε προφανώς και πρέπει να μπορεί κάποιος να γράφει με δικές του απόψεις

vanessa99

Δραστήριο μέλος

ναι αλλά πχ πέρυσι που έδωσα εγώ βάλανε ενα θέμα το οποίο δεν υπήρχε σε κανένα βοήθημα και κανείς σχεδόν δεν το είχε προβλέψει , οπότε προφανώς και πρέπει να μπορεί κάποιος να γράφει με δικές του απόψεις

Τι θέμα έβαλαν;
Προφανώς κάποιος πρέπει να έχει γνώμη και απόψεις σφαιρικά. Αλλά και πάλι, πιστεύω δεν βλάπτει το να ρίχνει και μια ματιά στους θεματικούς κύκλους εκτός της θεωρίας που είναι απαραίτητη

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 418 μηνύματα.
Τι θέμα έβαλαν;
για την ψυχική ηρεμία που προσφέρουν τα ταξίδια και άλλους τρόπους με τους οποιους χαλαρώνουμε , οπότε ήταν περισσότερο βιωματικό
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αλλά και πάλι, πιστεύω δεν βλάπτει το να ρίχνει και μια ματιά στους θεματικούς κύκλους εκτός της θεωρίας που είναι απαραίτητη
ναι κι εγω αυτης της αποψης ειμαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια