Κατατακτηριες Ιατρικής ΑΠΘ

Elentsar

Νεοφερμένος

Η Elentsar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα σας
Είμαι γυναίκα 35 χρονων, έχω τελειώσει Φαρμακευτική ΑΠΘ και σκέφτομαι να κάνω μια στροφή στην καριέρα μου και να δώσω για ιατρική. Έχω δικό μου φαρμακειο εδώ και δέκα χρόνια για το οποίο έχω κοπιάσει πολύ , αλλά ταυτόχρονα για διάφορους λογους θέλω να αποδεσμευτω από αυτόν τον τομέα. Μου προσφέρει ενα σχετικά ικανοποιητικό εισόδημα, αλλά δε με εξιτάρει καθολου και για εμένα είναι εξαιρετικά βαρετό, αν και δεν είναι μόνο αυτοί οι λόγοι .
Έχω κάνει μεταπτυχιακό ΜΒΑ μηπως καταφέρω να με εξιτάρει τουλάχιστον το επιχειρηματικό κομμάτι, αλλά οσα έμαθα δεν εφαρμόζονται στα φαρμακεια τουλάχιστον της Ελλαδας. Επισης στον συγκεκριμένο κλάδο σπάνια ξεχωρίζουν οι «καλοι», καθως δεν υπάρχει δυνατότητα διαφοροποίησης μεταξύ των φαρμακείων που ουσιαστικά πουλάμε τα ίδια φάρμακα και η επιτυχία ενος φαρμακείου βασιζεται κυριως σε γνωριμιες και γεωγραφική θέση και όχι στις επιστημονικες γνωσεις του φαρμακοποιού (καμία φορά αποτελούν ακόμα κ εμπόδιο αλλά αυτο είναι αλλη κουβέντα ). Μου πήρε λοιπόν δέκα χρόνια να βρω το θάρρος να παραδεχτώ πως δεν ήταν το δικό μου όνειρο, αλλά η επιθυμία των γονιών μου, αλλά ποτε δεν είναι αργά δε λένε ; :)
Με τρομάζει κάπως το γεγονός ότι έχω αρκετά χρόνια μπροστά μου μέχρι να τελειώσω και να εργαστώ ως γιατρός (συν αναμονές για ειδικότητα) και αν θα καταφέρω να συνδυάσω σχολή και οικογένεια, αλλά για κάποιο λόγο νιώθω ότι το θέλω παρά πολύ. Ποια είναι η γνώμη σας ;
Επιπλέον σκέφτομαι να γραφτώ σε κάποιο φροντιστήριο, αλλά μέχρι τότε θέλω να αρχίσω να διαβάζω μόνη μου. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει τα βιβλία που διάβασε για να αγοράσω;
 
Τελευταία επεξεργασία:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,728 μηνύματα.
καλα τα λες ... παραγματι οι φαρμακοποιοι απο τοτε που σταματησαν να κανουν φαρμακα εγιναν μποξ μουβερς ,συν την ασυνεννοησία με τους ανοιακους γεροντες συν τον τσακωμο με τις φαρμακαποθηκες που δεν δινουν φαρμακα... αλλα εχουν σταθερο εισοδημα εγγυημενο ..

Η ιατρικη ειναι ωραια αλλα η πραγματικη ιατρικη που ασκειται στις κλινικες των νοσοκομειων ,δημοσιων και ιδιωτικων και ειναι δυσκολη και εξοντωτική αν και ενδιαφερουσα..αλλα χωρις ιδιαιτερα λεφτα..
Γιατι στα ιατρεια η συνταγογραφιση και οι εξετασεις δεν λενε. μια απο τα ιδια ειναι..

Ε να πας ..ναι να πας ...και μικρη ,εισαι και χρηματα εχεις..να πας
Εγω απο βιβλια δεν ξερω γιατι δεν ειμαι των ιατρικων ..το μονο που ξερω ειναι οτι η φυσικη που δινεται ειναι πολυ ευκολη.
 
Τελευταία επεξεργασία:

AstrayCat

Νεοφερμένος

Η AstrayCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Αγαπητή συνάδελφε να πας! Αφού αυτό τραβάει η καρδιά σου να το κάνεις, έστω να το προσπαθήσεις για να μην μείνεις με τα αν...! Η Ιατρική είναι γεματη παραδείγματα ζωής που άνθρωποι κάθε ηλικίας έχουν εισαχθεί και έχουν σταδιοδρομήσει με επιτυχία! Μιας και υπάρχει η συνάφεια θα σου πρότεινα κατατακτήριες και καλύτερα σε περιφερειακή σχολή (όχι Θεσσαλονίκη ή Αθήνα).
 

Nala

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 862 μηνύματα.
Να πας αν το θέλεις παρά πολύ
Αλλά με στρωμένο δικό σου φαρμακείο;
Νομίζω ότι στα 35 σου βγάζεις πολλά περισσότερα από ένα 35αρη γιατρό
Αν μπορείς να συνδυάσεις σε ένα 24ωρο σχολή, διάβασμα, φαρμακείο, οικογένεια και προσωπική ζωή, να το κάνεις
Εγώ πάντως σχολή, διάβασμα και προσωπική ζωή, κάθε βράδυ πέφτω ψοφια χα χα χα χα και είμαι ακόμα στο τρίτο έτος!!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top