Κατατακτήριες στην Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης ΕΚΠΑ

Constant21

Νεοφερμένος

Η Constant21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 124 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γνωρίζετε πόσοι περίπου περνούν με κατατακτήριες στην Ι.Φ.Ε.;
Είναι δύσκολη η ύλη; δεν έχω δει όλα τα βιβλία.
Μήπως γνωρίζει κάποιος το στυλ των θεμάτων/ερωτήσεων;

Σας ευχαριστώ!

monaxiko brizolaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
Γνωρίζετε πόσοι περίπου περνούν με κατατακτήριες στην Ι.Φ.Ε.;
Είναι δύσκολη η ύλη; δεν έχω δει όλα τα βιβλία.
Μήπως γνωρίζει κάποιος το στυλ των θεμάτων/ερωτήσεων;

Σας ευχαριστώ!
1658510934585.png

121 ετών :0

AfroChem

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η AfroChem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα.

monaxiko brizolaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.

AfroChem

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η AfroChem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα.

monaxiko brizolaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα

• CC6DE7A4-42C5-4279-B80E-9F186A44ACFE.jpeg
    CC6DE7A4-42C5-4279-B80E-9F186A44ACFE.jpeg
    45.2 KB · Εμφανίσεις: 101

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,931 μηνύματα.
Αγαπαμε και στηριζουμε μπριζολακι αγαπαμε και στηριζουμε αφροδιτη.
Αλα ρε κοριτσια γιατι τρολαρεται την κωσνταντινα?
Εκανε μια ερωτηση και μαλιστα για μια σχολαρα με τεραστιο περιεχομενο που μακαρι ολες οι θετικες και ιατρικες σχολες να διδασκοταν τα μαθηματατα της.
Ευχομαι να μην εχει ανταγωνισμο και να μπει ευκολα, δυστηχως δεν γνωριζω και δεν μπορω να της ειμαι χρησιμος.

monaxiko brizolaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Εκανε μια ερωτηση και μαλιστα για μια σχολαρα με τεραστιο περιεχομενο που μακαρι ολες οι θετικες και ιατρικες σχολες να διδασκοταν τα μαθηματατα της.
Ευχομαι να μην εχει ανταγωνισμο και να μπει ευκολα, δυστηχως δεν γνωριζω και δεν μπορω να της ειμαι χρησιμος.
Καλοπροαιρετο τρολλακι , καλαμπουρι. Ελπιζω οντως η κωνσταντινα να καταφερει να βρει απαντησεις και να εκπληρωσει τα ονειρα της οσο το δυνατον πιο συντομα . Της ευχομαστε καλα.

AfroChem

Εκκολαπτόμενο μέλος

ότι είναι σχολαρα, είναι κι μακάρι το κορίτσι να μπει. δυστυχώς δεν ήξερα για κατατακτήριες να απαντήσω
το τρολαρισμα πήγαινε στο μοναχικο μπριζολακι μου γιατί πεινούσα

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,931 μηνύματα.
Καλοπροαιρετο τρολλακι , καλαμπουρι. Ελπιζω οντως η κωνσταντινα να καταφερει να βρει απαντησεις και να εκπληρωσει τα ονειρα της οσο το δυνατον πιο συντομα . Της ευχομαστε καλα.
α ενταξει...το καλοπροαιρετο τρολ ειναι πολυ καλο, και εποικοδομητικο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ότι είναι σχολαρα, είναι κι μακάρι το κορίτσι να μπει. δυστυχώς δεν ήξερα για κατατακτήριες να απαντήσω
Ε ενα πριζολακι πως να το κανουμε ειναι πειρασμος.
Αν και εγω τωρα εκπαιδευομαι στην καλαματιανη γουρουνοπουλα πριν το γυρισω σε χορτοφαγια

AfroChem

Εκκολαπτόμενο μέλος

α ενταξει...το καλοπροαιρετο τρολ ειναι πολυ καλο, και εποικοδομητικο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ε ενα πριζολακι πως να το κανουμε ειναι πειρασμος.
Αν και εγω τωρα εκπαιδευομαι στην καλαματιανη γουρουνοπουλα πριν το γυρισω σε χορτοφαγια
ε είναι δεν είναι; Γι'αυτό ας το γυρίσει σε μοναχική μπάμια που δεν τρώγεται
δες λίγο τα πμ που θέλω να σε ρωτήσω για μετεγγραφές. εδώ είναι για κατατακτήριες

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

ε είναι δεν είναι; Γι'αυτό ας το γυρίσει σε μοναχική μπάμια που δεν τρώγεται
δες λίγο τα πμ που θέλω να σε ρωτήσω για μετεγγραφές. εδώ είναι για κατατακτήριες
Οχι οχι ..το μπριζολακι ειναι καλο , οχι μπαμια ... οχι... εχει σαλια

ε αντε ρωτα , περιμενε να βαλω τα γυαλια μου.

BaSO4

Δραστήριο μέλος

Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 741 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

monaxiko brizolaki

Πολύ δραστήριο μέλος

ΦΑΕ ΑΝ ΠΕΙΝΑΣ , ΤΙ ΜΕ ΒΡΗΚΑΤΕ ΔΩΘΕ ΕΜΕΝΑ 😩😩😩😩😩😩😩

Χρήστες Βρείτε παρόμοια