Constant21
Νεοφερμένος
Η Constant21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 124 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
22-07-22
19:18
Γνωρίζετε πόσοι περίπου περνούν με κατατακτήριες στην Ι.Φ.Ε.;
Είναι δύσκολη η ύλη; δεν έχω δει όλα τα βιβλία.
Μήπως γνωρίζει κάποιος το στυλ των θεμάτων/ερωτήσεων;
Σας ευχαριστώ!
Σας ευχαριστώ!
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
22-07-22
20:29
Γνωρίζετε πόσοι περίπου περνούν με κατατακτήριες στην Ι.Φ.Ε.;
Σας ευχαριστώ!
121 ετών :0
AfroChem
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η AfroChem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα.
22-07-22
21:27
believe it or not μάλλον δεν έτρωγε πολλά μοναχικά μπριζολακια. την γλιτωσεςView attachment 105443
121 ετών :0
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
22-07-22
22:28
Δοξα τω θεω γιατι δεν μαρεσει να με τρωνε.believe it or not μάλλον δεν έτρωγε πολλά μοναχικά μπριζολακια. την γλιτωσες
Ε χαχα πώς τα λεω ετσι , χιουμορ και σημερα.
AfroChem
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η AfroChem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα.
22-07-22
22:36
α ποτέ μην λες ποτε. μπορεί τώρα στα γεράματα να το γυρίσει. πόσο να πάει 200;;Δοξα τω θεω γιατι δεν μαρεσει να με τρωνε.
Ε χαχα πώς τα λεω ετσι , χιουμορ και σημερα.
εγώ λέω να καμουφλαριστεις
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
22-07-22
23:03
Απαπαπα μακρια απο εμαςα ποτέ μην λες ποτε. μπορεί τώρα στα γεράματα να το γυρίσει. πόσο να πάει 200;;
εγώ λέω να καμουφλαριστεις
Συνημμένα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,931 μηνύματα.
22-07-22
23:19
Αγαπαμε και στηριζουμε μπριζολακι αγαπαμε και στηριζουμε αφροδιτη.
Αλα ρε κοριτσια γιατι τρολαρεται την κωσνταντινα?
Εκανε μια ερωτηση και μαλιστα για μια σχολαρα με τεραστιο περιεχομενο που μακαρι ολες οι θετικες και ιατρικες σχολες να διδασκοταν τα μαθηματατα της.
Ευχομαι να μην εχει ανταγωνισμο και να μπει ευκολα, δυστηχως δεν γνωριζω και δεν μπορω να της ειμαι χρησιμος.
Εκανε μια ερωτηση και μαλιστα για μια σχολαρα με τεραστιο περιεχομενο που μακαρι ολες οι θετικες και ιατρικες σχολες να διδασκοταν τα μαθηματατα της.
Ευχομαι να μην εχει ανταγωνισμο και να μπει ευκολα, δυστηχως δεν γνωριζω και δεν μπορω να της ειμαι χρησιμος.
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
22-07-22
23:33
Καλοπροαιρετο τρολλακι , καλαμπουρι. Ελπιζω οντως η κωνσταντινα να καταφερει να βρει απαντησεις και να εκπληρωσει τα ονειρα της οσο το δυνατον πιο συντομα . Της ευχομαστε καλα.Αγαπαμε και στηριζουμε μπριζολακι αγαπαμε και στηριζουμε αφροδιτη.
AfroChem
Εκκολαπτόμενο μέλος
22-07-22
23:36
ότι είναι σχολαρα, είναι κι μακάρι το κορίτσι να μπει. δυστυχώς δεν ήξερα για κατατακτήριες να απαντήσωΑγαπαμε και στηριζουμε μπριζολακι αγαπαμε και στηριζουμε αφροδιτη.
το τρολαρισμα πήγαινε στο μοναχικο μπριζολακι μου γιατί πεινούσα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,931 μηνύματα.
22-07-22
23:36
α ενταξει...το καλοπροαιρετο τρολ ειναι πολυ καλο, και εποικοδομητικοΚαλοπροαιρετο τρολλακι , καλαμπουρι. Ελπιζω οντως η κωνσταντινα να καταφερει να βρει απαντησεις και να εκπληρωσει τα ονειρα της οσο το δυνατον πιο συντομα . Της ευχομαστε καλα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ε ενα πριζολακι πως να το κανουμε ειναι πειρασμος.ότι είναι σχολαρα, είναι κι μακάρι το κορίτσι να μπει. δυστυχώς δεν ήξερα για κατατακτήριες να απαντήσω
Αν και εγω τωρα εκπαιδευομαι στην καλαματιανη γουρουνοπουλα πριν το γυρισω σε χορτοφαγια
AfroChem
Εκκολαπτόμενο μέλος
22-07-22
23:43
ε είναι δεν είναι; Γι'αυτό ας το γυρίσει σε μοναχική μπάμια που δεν τρώγεταια ενταξει...το καλοπροαιρετο τρολ ειναι πολυ καλο, και εποικοδομητικο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ε ενα πριζολακι πως να το κανουμε ειναι πειρασμος.
Αν και εγω τωρα εκπαιδευομαι στην καλαματιανη γουρουνοπουλα πριν το γυρισω σε χορτοφαγια
δες λίγο τα πμ που θέλω να σε ρωτήσω για μετεγγραφές. εδώ είναι για κατατακτήριες
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
22-07-22
23:45
Οχι οχι ..το μπριζολακι ειναι καλο , οχι μπαμια ... οχι... εχει σαλιαε είναι δεν είναι; Γι'αυτό ας το γυρίσει σε μοναχική μπάμια που δεν τρώγεται
δες λίγο τα πμ που θέλω να σε ρωτήσω για μετεγγραφές. εδώ είναι για κατατακτήριες
ε αντε ρωτα , περιμενε να βαλω τα γυαλια μου.
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 741 μηνύματα.
22-07-22
23:46
Κι οι μπάμιες έχουν ψυχήΓι'αυτό ας το γυρίσει σε μοναχική μπάμια που δεν τρώγεται
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
22-07-22
23:47
βεβαιως και εχουν και ειναι και πανακριβες .αλλα τι να κνουμε δεν τις παω...εσυΚι οι μπάμιες έχουν ψυχή
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
22-07-22
23:54
ΦΑΕ ΑΝ ΠΕΙΝΑΣ , ΤΙ ΜΕ ΒΡΗΚΑΤΕ ΔΩΘΕ ΕΜΕΝΑότι είναι σχολαρα, είναι κι μακάρι το κορίτσι να μπει. δυστυχώς δεν ήξερα για κατατακτήριες να απαντήσω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.