Κατατακτήριες εξετάσεις ΑΣΚΤ

stamy22

Νεοφερμένος

Η stamy22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας Πατρών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να δώσω για πρώτη φορά κατατακτήριες εξετάσεις για το τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της τέχνης στην Καλών Τεχνών. Επειδή νιώθω ένα χάος σχετικά με την ύλη, για το πώς πρέπει να προετοιμαστώ/να διαβάσω σωστά, θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει για παλαιότερα θέματα ή κάποιος που φοιτά σε αυτό το τμήμα να με βοηθήσει; Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή για το θέμα αυτό θα την εκτιμούσα πολύ.
 

Miaaaa

Νεοφερμένος

Η Miaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα,

Ειμαι απόφοιτη του τμήματος, αλλα πριν κάποια χρονια, οποτε εγω συγκεκριμένα όσον αφορά τις κατατακτήριες δεν εχω ιδιαίτερη γνώση 😊
Να ψάξεις ομάδες στο φβ, υπάρχει μια συγκεκριμένη που ειναι για σπουδαστές και σχολιάζουν και άτομα που ενδιαφέρονται για την σχολή, τώρα δεν ξερω πως λειτουργεί εδω η εφαρμογή για να σου στείλω pm
Το τμήμα, αν σε ενδιαφέρει το αντικείμενο ειναι πολυ ωραιο και ενδιαφέρον, εχει αρκετή θεωρία σε ορισμένα μαθήματα, αλλα δεν ειναι κατι το ακατόρθωτο, ούτε θα δυσκολευτείς ιδιαιτερα για να το βγάλεις.
Σιγουρα για εμένα θα χρειαστεί τα πρώτα χρονια να παρακολουθείς αρκετά για να μπεις λίγο στην φιλοσοφία, οσο θα περνάει ο καιρός θα σου βγαίνουν όλα πιο αυθόρμητα και θα σου ειναι και πολυ πιο εύκολο το διάβασμα.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top