Α!τώρα μάλιστα κατάλαβα γενικα με τις εξετάσεις αυτές επιλέγω όποια πόλη θέλω?
Δεν πρόκειται να πάω σε μια σχολη οποιαδήποτε μόνο και μόνο γ αυτό γιατί δεν πρόκειται να την βγάλω έτσι!!απλά θέλω να μάθω τι ευκαιρίες υπαρχουν μέσω των σχολών που μ αρέσουν!φυσικά δεν ειναι της πλάκας.μιλάμε για επιστήμη εδω
Ακριβώς όπως τα λες είναι. Κατά την γνώμη μου, αν ο τελικός σου στόχος είναι η ιατρική προσπάθησε πάλι. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, και είναι πολύ δύσκολο, αλλα αν πας σε μία σχολή που δεν είναι η πρώτη σου επιλογή τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
ναι γενικά όλες οι σχολές έχουν κατατακτηριες λόγω νόμουκαι κατι τελευταιο..κατατακτηριες γινονται κ για αλλες σχολες υγειας μεσω νοσηλευτικης ή βολογίας,χημείας?
αν σου αρέσει τόσο η ιατρική σου προετίνω να διαλέξεις νοσηλευτική εκπα η οποία είναι μαι Mini ιατρική σχολή σχετικά εύκολη.
αν διαλέξεις χημικό και βιολογικό θα πεθάνεις για να το τελειώσεις και ίσως δεν έχεις ορεξη να δώσεις για ιατρική
Άλλος τρόπος είναι να βρεις το πιο εύκολο τει να το βγάλεις με 10 και να μπεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και κατι τελευταιο..κατατακτηριες γινονται κ για αλλες σχολες υγειας μεσω νοσηλευτικης ή βολογίας,χημείας?
Μπορείς να κάνεις κατατακτήριες για οποιαδήποτε σχολή
ναι γενικά όλες οι σχολές έχουν κατατακτηριες λόγω νόμου
αν σου αρέσει τόσο η ιατρική σου προετίνω να διαλέξεις νοσηλευτική εκπα η οποία είναι μαι Mini ιατρική σχολή σχετικά εύκολη.
αν διαλέξεις χημικό και βιολογικό θα πεθάνεις για να το τελειώσεις και ίσως δεν έχεις ορεξη να δώσεις για ιατρική
Άλλος τρόπος είναι να βρεις το πιο εύκολο τει να το βγάλεις με 10 και να μπεις.
Χωρίς να το έχω ψάξει δεν νομίζω να ισχύει για όλες τις σχολές και για όλα τα πτυχία.
ΚΠαναγιώτα
Νεοφερμένος
Σ ευχαριστώ κι εσένα πολύ για την ενημέρωση.Εψαχνα συνεχώς στο internet πάνω σ αυτά και δεν εβρισκα τιποτα!!
fockos
Επιφανές μέλος
Μπορείς να κάνεις κατατακτήριες για οποιαδήποτε σχολή
Χωρίς να το έχω ψάξει δεν νομίζω να ισχύει για όλες τις σχολές και για όλα τα πτυχία.
ισχύει ισχύει
ισχύει ισχύει
Ξέρω σίγουρα ότι με διαφορετικό πτυχίο δίνεις διαφορετικά μαθήματα.....σε βάζουν και σε διαφορετικό εξάμηνο..δυσκολεύομαι να το πιστέψω, ειδικά για τις υψηλόβαθμες.
fockos
Επιφανές μέλος
Ξέρω σίγουρα ότι με διαφορετικό πτυχίο δίνεις διαφορετικά μαθήματα.....σε βάζουν και σε διαφορετικό εξάμηνο..δυσκολεύομαι να το πιστέψω, ειδικά για τις υψηλόβαθμες.
Ειναι αστείο αλλα ισχύει θα στο επιβεβαιώσουν και άλλοι συμφοριτες
Ισχύει και αυτο που λες αλλα όχι πάντα π.χ, για ιατρικη οι απόφοιτοι οδοντιατρικης δίνουν συνήθως αλλα μαθηματα
Ειναι αστείο αλλα ισχύει θα στο επιβεβαιώσουν και άλλοι συμφοριτες
Ισχύει και αυτο που λες αλλα όχι πάντα π.χ, για ιατρικη οι απόφοιτοι οδοντιατρικης δίνουν συνήθως αλλα μαθηματα
Τραγικά τα πράγματα.......
silverdog
Δραστήριο μέλος
ΚΠαναγιώτα
Νεοφερμένος
Εγώ να ξανά δώσω. Ας ξανά τραβήξω το λούκι των πανελληνίων. Δεν πειράζει.1 χρονος είναι. Το θέμα είναι οτι με τα θέματα που βάζουν μας καταστρέφουν παρά μας βοηθούν. Δεν εννοώ να μας βάλουν εύκολα ή βατά απλά τα θέματα στα οποία εξεταζόμαστε είναι γ μένα αντιπαιδαγωγικά!δεν είναι δυνατόν να μας βάζουν μαθηματικά γενικής παιδείας παλούκια και μετά να βγαίνει η ίδια η επιτροπή και να λέει πως τα θέματα ήταν για παραπάνω από 3 ώρες!εκεί μας κοροιδεύουν μεσ την μούρη μας.αν μ δωθεί η ευκαιρία να κάνω ένα άνοιγμα πάνω σ αυτό που θέλω θα το κάνω έστω και με έμμεσους τρόπους.αν δεν καταφέρω να περάσω σε κάποιες απο τις επιλογές μ μόνο τότε θα ξανά πάω για 2ο γύρω.προς το παρόν εις αναμονήν αυτή είναι η σκέψη μου! :/
Δύσκολα θέματα =>πτώση βάσεων. Δεν πέφτουν οι βάσεις=> τα συμπεράσματα δικά σου...
ΚΠαναγιώτα
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
Γεια σας εχω τελειωσει ιατρικα εργαστηρια Λαρισα και σκεφτομαι να δωσω κατατακτηριες για Ιατρικη τι θα μου προτεινετε αναμεσα σε Ιατρικη Θεσ/νικς Λαρισας και Ιωαννινα.Γενικα το επιπεδο δυσκολειας ειναι μεγαλο?Πιστευω οτι εχω καλη επαφη στα μαθηματα που εξεταζονται....
Τι σου αρέσει παραπάνω η ιατρικη φυσικη ή φυσιολογια ;
Ισως λιγο πιο πολυ η ιατρικη φυσικη αλλα και με την φυσιολογια δεν ειχα μεγαλο προβλημα......Τι σου αρέσει παραπάνω η ιατρικη φυσικη ή φυσιολογια ;
mikos kr
Νεοφερμένος
Είμαι φοιτητής σε ΤΕΙ Νοσηλευτικής και ενδιαφέρομε για ιατρική (κατατακτήριες). Έχω ένα μέτριο βαθμό πτυχίου μέχρι στιγμής (χωρίς να έχω παρουσιάσει πτυχιακή εργασία). Μήπως ξέρει κανείς να μου πει σε ποια σχολή να δώσω; Που έχω περισσότερη πιθανότητα να περάσω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
fockos
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα σας,
Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ Νοσηλευτικής και ενδιαφέρομε για ιατρική (κατατακτήριες). Έχω ένα μέτριο βαθμό πτυχίου μέχρι στιγμής (χωρίς να έχω παρουσιάσει πτυχιακή εργασία). Μήπως ξέρει κανείς να μου πει σε ποια σχολή να δώσω; Που έχω περισσότερη πιθανότητα να περάσω;
που μένεις; Αν εκει που μενεις εχει ιατρικη σχολή καλό ήταν να δωσεις εκεί (εξαιρείται αθηνα θεσσαλονικη )
Acronym56
Νεοφερμένος
Καλησπέρα σας,
Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ Νοσηλευτικής και ενδιαφέρομε για ιατρική (κατατακτήριες). Έχω ένα μέτριο βαθμό πτυχίου μέχρι στιγμής (χωρίς να έχω παρουσιάσει πτυχιακή εργασία). Μήπως ξέρει κανείς να μου πει σε ποια σχολή να δώσω; Που έχω περισσότερη πιθανότητα να περάσω;
Θα ρωτησεις τον fockos.
Το θεμα εδω ομως δεν ειναι το καταλληλο.Με μια αναζητηση στο φορουμ θα βρεις πολλες πληροφοριες.
fockos
Επιφανές μέλος
Τώρα θα ήμουν ήδη στην ειδικότητα.
Οπότε εφόσον αυτό που θελετε ειναι ιατρική να πάτε να βγαλετε κατευθειαν ιατιρκή σχολή εφόσον έχετε να το πληρώσετε.
Ίσως να φαινεται οτι δε συμφέρει (9000 ευρώ ) το χρόνο + άλλα έξοδα
αλλα πιστέψτε με ότι τα 4 χρόνια παραγωγικά που θα χάσατε θα ειναι περισσότερα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 530 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Pharmacist112
- ναντια30
- VforVendetta
- BlueMaffin
- rhodes13
- Stratoulenios
- kath717
- Rracoon
- dimiart
- bboys
- nefoumpios
- Hased Babis
- Viktoriaki
- ReniaCobain
- ch2006
- Katerinaaa22
- Efi444
- ένας τυχαίος
- elevag
- MrNek36
- peter347
- despoina13
- Dion G.
- P.Dam.
- MrDragonboy
- Leo komm
- Fellie
- Aqua1
- Κλημεντίνη
- demetrius
- Ryuzaki
- KaterinaL
- Ουριήλ
- Micro
- kost28
- fmarulezkd
- ultraviolence
- Frozensun
- Obi-Wan Kenobi
- Marianna.diamanti
- Αντωνία
- Joji
- Dimitra123
- Nala
- ivannag
- Drglitterstar
- Than003
- kiyoshi
- Φινεύς
- fockos
- bibliofagos
- Paragontas7000
- BatGuin
- user2727
- KonnaP2005
- future.nurse.29
- Chantrll
- BIOLOVER2000
- barkos
- giannoulis5672
- mermaid89
- math2arch
- gzois
- nak
- Help :)
- neurogirl
- Christr22
- dmav
- tsiobieman
- hello1234
- antonis97
- Sotiris.Y
- estrela
- EllieKal
- constansn
- eukleidhs1821
- Kate1914
- Aggel0sss
- ΕΙΡΗΝΗ
- Human being
- SKG
- stam23
- spap2124
- therightstuff
- AggelikiGr
- stavroula2000
- Victwras777
- nearos
- phleidhs
- giorgos k
- dsmir
- Scandal
- Libertus
- dhmhtraps
- Metis
- Pharmacist01
- Studentmed
- roud
- blackout
- amyd
- johnny20
- Νυτσι
- achill_m
- MarcoReus
- ggl
- Unboxholics
- Νικολινα
- lent000
- Mammy Nun
- iiTzArismaltor_
- panagiotis23
- Sofos Gerontas
- ogigidi
- panaman
- Neliii
- Vanillatack
- Gogosps
- SoyN
- eleanaana
- aggorf
- mvas
- nucomer
- Γιώργος μεγ
- Helen06
- Annou1
- το αστεράκι
- Βασιλης1234
- QWERTY23
- Wonderkid
- vbvbvbv
- MrDna
- stee
- allall1
- A350
- dimitralaz
- Giannis_19
- Steliosgkougkou
- Nemesiis
- jorgpa
- Praxis
- spring day
- manosz
- alexa-24
- Peter Pan13
- teo752
- Ithomece
- JoannaD
- karxarini
- STAMM
- Arctic Wind
- usgr
- Silvia
- angel27_
- BillyTheKid
- thenutritionist
- chochoru
- Adgi
- User2350
- lepipini
- GeorgePap2003
- billys44
- seferhs2001
- nuwanda
- Billys 13
- katia.m
- poioseinia
- PanPan
- Αλκης Κ.
- george777
- univgk
- marioushi
- Giii
- alpha.kappa
- Gus Roger10
- Athens2002
- eirinipap
- Meow
- reezaki
- George35
- Dr.Pa
- mary poppins
- το κοριτσι του μαη
- Polymnia
- korlef
- featherfuck
- Pierre Bezukhov
- AlexL
- snowy
- Specon
- J.Cameron
- hlias2000
- margou
- Miranda32
- klearhos19
- Ion.
- an ordinary tenant
- tasos289
- Applepie
- Liamae
- geneticist
- Elina9021
- GiorgosAsi
- ThrowawayAlgevristis
- Hola
- Cristina26
- Sherlockina
- sunrisegX
- Basiliki.kiki
- Humonel
- adonman
- Μαραθ22
- oups
- anakiriak@yahoo
- rempelos42
- margik
- Philologist
- KingPoul
- augustine
- Citylights
- Chemwizard
- stefan
- damn
- Thanos_alertttt
- skaterboy
- Nasiak
- EvgheniosOnofrei
- Satan Claus
- theodoraooo
- Gxatzis
- marakiloveee
- Nikoleta_Giann
- Johanna Mark
- sophiaa
- ladybookworm
- nimbus
- fairyelly
- SlimShady
- Nocommingback
- Nickgr
- Vaggos96
- molbio
- Samsa
- Niffler
- niaou
- Kourkoumpini
- shadow
- Kitana
- Appolon
- Johnman97
- Marple
- hlefen
- bebius
- pacheiko
- smaug
- Πα.Κ
- lnesb
- Μαρία89
- efi25
- Ioanna98
- Markos
- panspil
- NickIsHere
- Nosokomos
- MIkeTr123
- MaRiA.R
- Ανώνυμη
- Moblok
- n1ki20
- Τρογκμπα
- KingOfPop
- penelopenick
- goingtothestore
- penelopet
- johnietraf
- milianis
- globglogabgalab
- Clary
- emzou
- kilopo
- Dunedain
- maria2001
- Eua5
- Μελλοντικός γιατρός
- JohnS
- spinalgr1990
- Anonymous03
- Sense
- mariakanelop
- Mers
- _despoinakii
- Xara
- GTS
- X. K.
- Thoba19
- Cortes
- don_vito
- sophiex97
- Lia 2006
- JoeDon
- jimis2001
- Theodora03
- pinkheart
- Medjnik
- papas
- calliope
- igeorgeoikonomo
- panosveki
- lelos2003
- Ada ada
- Mendem
- Xristosdimitra
- Nia Skg
- Έμμα
- Xaris
- DocO
- sparaskeg
- ireanth
- Evapapa_
- BioChemical
- thanoukos
- _Aggelos123
- Papachrist
- giannhs2001
- glamgirl123
- sweater weather
- Dunedain10
- GinP
- StudyFreak04
- Nefh_
- Alexandros36k
- anastasia papa
- Jimmy20
- No name
- Tommy_civil
- Χρήστος Τζαβάρας
- Lachimolala
- Georgekk
- TheRottingPoet
- alexandrahere
- Alexecon1991
- Axi
- Petraland
- natalix
- Panagiotis849
- iminspain
- imyrcarn
- Jocaste
- ag97
- fay01
- Tribbiani
- maria....
- Μαρία Λι
- marax
- Ρέινα
- dragonite
- victorergo
- Αλκίμαχος
- Doctorblue
- Λέων Συγγ
- Σταβι
- gwgw_5
- ada1974
- Χριστιαννα
- Panagiotis09
- DENVER
- Fanoual
- Dimis_96
- MarilynSt
- Bill1996
- Nefiki
- fearless
- Giorno
- T C
- Ireneeneri
- ChristosV21
- cel123
- Ggpg
- γιω99
- Viedo
- Monster Hunter
- nicole1982
- uni77
- Steffie88
- Stevenson
- jimnikol21
- hirasawayui
- victor 21
- St11
- Slytherin
- Trolling Stones
- Lylou
- Thanos_D
- Rene2004
- luisnazariodelima
- Memetchi
- Irida45
- olgakiks
- stam72
- Kostakis45
- Eleni54
- eophermeral
- PanosCh002
- Johnnnn
- Psychologist
- TigerHunt
- Alexismicro
- Anthi02
- Evimgr
- suaimhneas
- the purge
- jj!
- Εχέμυθη
- Ελλη μισ.
- Konkonvon
- vglakis16
- Catherine3
- dimitra M.
- jen_dream
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- maria20
- Maraki4you
- Unseen skygge
- Άρτεμις Α.
- Panos_02
- tslef8
- tymvorixos
- Power-13
- Dardkate
- vasilikiant
- TonyMontanaEse
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.