anastasiaaa
Νεοφερμένος
Η anastasiaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
10-07-24
11:26
Θέλω να δώσω για κατατακτήριες από ΙΕΚ για το τμήμα Βρεφονηπιοκόμου, γνωρίζετε τι γίνεται με τα βιβλία ; αν πρέπει να έχεις όλα όσα γράφουν για το κάθε μάθημα ; επειδή είναι πάρα πολλά.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,417 μηνύματα.
10-07-24
11:44
καλη μου το παδα δεν δεχεται κατατακτηριες... για ιωαννινα και διπαε δεν ξερω.Θέλω να δώσω για κατατακτήριες από ΙΕΚ για το τμήμα Βρεφονηπιοκόμου, γνωρίζετε τι γίνεται με τα βιβλία ; αν πρέπει να έχεις όλα όσα γράφουν για το κάθε μάθημα ; επειδή είναι πάρα πολλά.
anastasiaaa
Νεοφερμένος
Η anastasiaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
10-07-24
15:03
Για Διπαε θέλω να κάνω, όπου παίρνουν
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,417 μηνύματα.
10-07-24
15:12
οκ... καλη επιτυχια να εχεις... προφανως τα βιβλια εχουν την αξια τους αλλα πιο πολυ οι σημειωσεις καθηγητων που κανουν τα μαθηματα.Για Διπαε θέλω να κάνω, όπου παίρνουν
anastasiaaa
Νεοφερμένος
10-07-24
15:30
Ευχαριστώ πολύ.
Εάν γνωρίζει κάποιος ας μου πει για την βιβλιογραφία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εάν γνωρίζει κάποιος ας μου πει για την βιβλιογραφία.
xakounaamatata
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα.
15-12-24
16:26
Καλησπέρα αν ενδιαφέρεσαι ακόμη στείλε μου, είμαι φοιτήτρια στο τμήμα του ΔΙΠΑΕ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- blissele
- Corfu kitty
- charmander
- Eagle Eye
- Hased Babis
- Τρελας123
- Reader
- Giorgkalo
- Joji
- xakounaamatata
- Praxis
- Evangeloz