Pablo99
Νεοφερμένος
Ο Pablo99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Χαίρεται είμαι 25 χρονών και αποφάσισα
Στα (γεράματα ) να διαβασω
Έχω ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες βοηθός φαρμακείου στο ΙΕΚ
Και δεν ξέρω πως (αλλά έχω την επιθυμία να περάσω φαρμακευτική )
πιο πριν ζούσα στο εξωτερικό και δούλευα σαν μαγειρας δεν είναι ότι μισούσα το διάβασμα .
δεν το χρειαζόμουν τώρα το έχω ανάγκη
ίσως επειδή δεν διάβαζα ποτέ μου είπα να δώσω μια ακόμη ευκαιρία σε εμένα
η σχολή έχει γίνει από παλιά ,αρκετά πιο δύσκολη στο ΙΕΚ
Και όλο αυτό με έκανε να σκεφτώ δωσω κατατακτήριες
Σήμερα ξεκίνησα φροντιστήριο οργανική ,ανοργανη ,φυσική
στο πρώτο εξάμηνο πείρα σχεδόν σε όλα 10/10
Η ερώτηση μου είναι η εξής !!
Πιστεύετε έχουμε μια ακόμα ευκαιρία
Να τελειώσουμε κάτι που αγαπάμε μετά τα 25 ;;;;;;
Έχω ακριβώς 3 χρόνια να προετοιμαστώ
ΥΓ ξέρω ότι είναι αρκετά δύσκολο όλο αυτό,αλλά δεν έχω να χάσω τίποτα μόνο να κερδίσω .
Η φαρμακευτική συνδυάζει ανατομία ,φυσιολογία ,χημεία οργανική και ανοργανη ,και βιολογία .
πιο πριν ζούσα στο εξωτερικό και δούλευα σαν μαγειρας δεν είναι ότι μισούσα το διάβασμα .
ΥΓ ξέρω ότι είναι αρκετά δύσκολο όλο αυτό,αλλά δεν έχω να χάσω τίποτα μόνο να κερδίσω .
Η φαρμακευτική συνδυάζει ανατομία ,φυσιολογία ,χημεία οργανική και ανοργανη ,και βιολογία .
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,567 μηνύματα.
Δυσκολο το εγχειρημα σου ... 1 θεση εισαγωγης δίνεται στα ιεκ. και δεν ξερω αν θα συνεχισει να υπαρχει μετα 3 χρονια.Χαίρεται είμαι 25 χρονών και αποφάσισα
Τα μαθηματα ειναι 3
Γενικη φυσικη
Οργανικη χημεια
Βιολογια
Τα μαθηματα ειναι αρκουντως δυσκολα.
Ειδικα η φυσικη οπου τα θεματα τα βαζει το φυσικο εκπα και δεν ξερει απο κουβεντιαστη φυσικη οπως των γιατρων . Και ειναι απειρα το κεφαλαια.
Η οργανικη παλι ειναι ο πυρηνας της φαρμακευτικης και πολυ η υλη.
Δεν ξερω τι να σε πω..εχεις καμια ιδεα απο αυτα?
Γενικη φυσικη
Γενική Φυσική
www.pharm.uoa.gr
Οργανική Χημεία Ι
www.pharm.uoa.gr
Βιολογία
www.pharm.uoa.gr
Pablo99
Νεοφερμένος
Ο Pablo99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Τώρα πια δεν είναι μια θέση .
Και το 12% πήγε 30%
Η θα πάει σε αυτό το διάστημα φίλε μ
Όπως είδη έχω πει ξεκίνησα είδη φροντιστήρια και η σχολή μου έχει είδη οργανική ανοργανη και στο επόμενο εξάμηνο ξεκινάω φυσική δεν έχω θέμα με το διάβασμα ήδη διαβάζω πολλές ώρες για καταφέρω τον στόχο μου
έχω μπει σε μια ρουτίνα
Ευχαριστώ για τις πηγές
από χημεία και στις 2 είμαι επίπεδο 1η λυκείου θεωρώ σε 3 χρόνια θα καταφέρω να το ανεβάσω πολύ παραπάνω .
Και το 12% πήγε 30%
Όπως είδη έχω πει ξεκίνησα είδη φροντιστήρια και η σχολή μου έχει είδη οργανική ανοργανη και στο επόμενο εξάμηνο ξεκινάω φυσική δεν έχω θέμα με το διάβασμα ήδη διαβάζω πολλές ώρες για καταφέρω τον στόχο μου
έχω μπει σε μια ρουτίνα
Ευχαριστώ για τις πηγές
από χημεία και στις 2 είμαι επίπεδο 1η λυκείου θεωρώ σε 3 χρόνια θα καταφέρω να το ανεβάσω πολύ παραπάνω .
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Η Drglitterstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 508 μηνύματα.
Από 12 πήγε 30% αλλά και πάλι το πανεπιστήμιο ορίζει πόσοι θα μπουν από ΙΕΚ, έχει καλυφθεί καμία χρόνια αυτή η θέση; Η μένει κενή; Εάν μένει κενή δεν νομίζω να ανεβάσουν το αριθμό
Το θέμα σου δεν είναι η ηλικία αλλά οι δυνατότητές σου. Η οργανική χημεία και η φυσική του ΙΕΚ δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την ύλη των κατατακτηρίων. Φροντιστήριο κατατακτηρίων έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις;
Το θέμα σου δεν είναι η ηλικία αλλά οι δυνατότητές σου. Η οργανική χημεία και η φυσική του ΙΕΚ δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την ύλη των κατατακτηρίων. Φροντιστήριο κατατακτηρίων έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,567 μηνύματα.
Οκ καλη τυχηΤώρα πια δεν είναι μια θέση .
Και το 12% πήγε 30%
Όπως είδη έχω πει ξεκίνησα είδη φροντιστήρια και η σχολή μου έχει είδη οργανική ανοργανη και στο επόμενο εξάμηνο ξεκινάω φυσική δεν έχω θέμα με το διάβασμα είδη διαβάζω πολλές ώρες για καταφέρω τον στόχο μου
έχω μπει σε μια ρουτίνα
Ευχαριστώ για τις πηγές
Το παρηγορο στην υποθεση ειναι οτι οι θεσεις των παιδιων απο αει γεμιζουν ..κατι λεει αυτο. Σε αλλες σχολες παροτι εχουν συμμετοχη δεν γεμιζουν.
Τωρα αυτο που λες οτι το 12% εγινε 30% δεν μου λεει κατι. Ναι κατι ειπε ο πιερακακης και αναμενουμε να δουμε...αλλα τι?
(12% χ 0,5%) χ 114 = 0,684 θεσεις --> 1 θεση
(30% χ 0,5%) χ 114 = 1,71 θεσεις -->2 θεσεις
Πιο ελπιδοφορο θα μου φαινοταν πανελληνιες απο επαλ ( 19 θεσεις συνολο σε 3 σχολες) παρα τα 19100 μορια τους.
Pablo99
Νεοφερμένος
Δεν φοβάμαι τις δυνατότητες μου ,γιατί πολύ απλά όλο αυτό είναι κάτι καινούργιο για εμένα φίλε μου δεν έχω κάτι να χάσω εγώ για την ηλικία πιο πολύ τσιμπιέμαι επειδή θα είμαι 28 και κάτι τότε (όταν δωσω )Από 12 πήγε 30% αλλά και πάλι το πανεπιστήμιο ορίζει πόσοι θα μπουν από ΙΕΚ, έχει καλυφθεί καμία χρόνια αυτή η θέση; Η μένει κενή; Εάν μένει κενή δεν νομίζω να ανεβάσουν το αριθμό
Και το ότι δεν έχουν σχέση δεν μου φενεται λογικό από κάπου ξεκινάς πάντα
Και ξέκινησα φροντιστήρια για να είμαι Φουλ προετοιμασμένος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δηλαδή εσύ μου λες ότι σε 3 χρόνια αντί για να πάνε καλύτερα τα πράγματα ειδικά τώρα που αναβαθμίστηκαν τα ΙΕΚ θα πάνε χειρότερα σε θέσεις ακριβώς το αντίθετο από ότι θα πούνε στα ΙΕΚ .Οκ καλη τυχη
Το παρηγορο στην υποθεση ειναι οτι οι θεσεις των παιδιων απο αει γεμιζουν ..κατι λεει αυτο. Σε αλλες σχολες παροτι εχουν συμμετοχη δεν γεμιζουν.
Τωρα αυτο που λες οτι το 12% εγινε 30% δεν μου λεει κατι. Ναι κατι ειπε ο πιερακακης και αναμενουμε να δουμε...αλλα τι?
(12% χ 0,5%) χ 114 = 0,684 θεσεις --> 1 θεση
(30% χ 0,5%) χ 114 = 1,71 θεσεις -->2 θεσεις
Καλό βράδυ
Ευχαριστώ
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Η Drglitterstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 508 μηνύματα.
Κοίτα ούτως η άλλως 33 κάποια στιγμή θα φτάσεις είτε θα είσαι 33 με πτυχίο φαρμακευτικής είτε χωρίς εσύ επιλέγειςΔεν φοβάμαι τις δυνατότητες μου ,γιατί πολύ απλά όλο αυτό είναι κάτι καινούργιο για εμένα φίλε μου δεν έχω κάτι να χάσω εγώ για την ηλικία πιο πολύ τσιμπιέμαι επειδή θα είμαι 28 και κάτι τότε (όταν δωσω )
Άλλο να έχεις μια ύλη 50 σελίδες και άλλο να έχεις ένα σύγγραμα 1000 σελίδεςΚαι το ότι δεν έχουν σχέση δεν μου φενεται λογικό από κάπου ξεκινάς πάντα
Συγκεκριμένα για κατατακτήριες;Και ξέκινησα φροντιστήρια για να είμαι Φουλ προετοιμασμένος
Pablo99
Νεοφερμένος
Για αρχή θέλω να κάνω ότι με βάλουν στο φροντιστήριο για να με αναβαθμίσουνΚοίτα ούτως η άλλως 33 κάποια στιγμή θα φτάσεις είτε θα είσαι 33 με πτυχίο φαρμακευτικής είτε χωρίς εσύ επιλέγεις
Άλλο να έχεις μια ύλη 50 σελίδες και άλλο να έχεις ένα σύγγραμα 1000 σελίδες
Συγκεκριμένα για κατατακτήριες;
Μετά στο ΙΕΚ όταν είναι να δωσω κατατακτήριες μπορείς να κανείς ειδικά φροντιστήρια για κατατακτήριες εκεί για να σε προετοιμάσουν κατάληλα
Στα μαθήματα που δίνεις !!
Χαχαχ αυτό μετά 33 είναι ότι πιο ωραίο είδα σήμερα
ξέρω ότι δεν είναι 50 σελίδες ξαι είναι 1000 αλλά από κάπου ξέκινας ;;σωστά
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως μπερδεύτηκα, σε τι κάνεις φροντιστήριο;Για αρχή θέλω να κάνω ότι με βάλουν στο φροντιστήριο για να με αναβαθμίσουν
Μετά στο ΙΕΚ όταν είναι να δωσω κατατακτήριες μπορείς να κανείς ειδικά φροντιστήρια για κατατακτήριες εκεί για να σε προετοιμάσουν κατάληλα
Στα μαθήματα που δίνεις !!
Ναι το ένα είναι επίπεδο ΕΠΑΛ και το άλλο είναι γνώσεις πανεπιστημιακού επιπέδου και ναι από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις αλλά καλό είναι να γνωρίζεις πρώτα την διαφορά επιπέδουξέρω ότι δεν είναι 50 σελίδες ξαι είναι 1000 αλλά από κάπου ξέκινας ;;σωστά
Pablo99
Νεοφερμένος
Θα κάνω ιδιαίτεραΕγώ πάντως μπερδεύτηκα, σε τι κάνεις φροντιστήριο;
Ναι το ένα είναι επίπεδο ΕΠΑΛ και το άλλο είναι γνώσεις πανεπιστημιακού επιπέδου και ναι από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις αλλά καλό είναι να γνωρίζεις πρώτα την διαφορά επιπέδου
Για αρχή Ανοργανη ,οργανική φυσική μέχρι Γ λυκείου και μετά πριν δωσω εξετάσεις (κατατακτήριες )
Θα κάνω ειδικά ιδιαίτερα στο ΙΕΚ
Για τα μαθήματα τον κατατακτήριων
Φαρμακευτική οργανική και ανοργανη ενώσεων
Γενική Φυσική
Κυτταρική βιολογία
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Θα κάνω ιδιαίτερα
Για αρχή Ανοργανη ,οργανική φυσική μέχρι Γ λυκείου και μετά πριν δωσω εξετάσεις (κατατακτήριες )
Θα κάνω ειδικά ιδιαίτερα στο ΙΕΚ
Για τα μαθήματα τον κατατακτήριων
Φαρμακευτική οργανική και ανοργανη ενώσεων
Γενική Φυσική
Κυτταρική βιολογία
Δεν γνωρίζω την ύλη αλλά ίσως δεν χρειάζεται να κάνεις μαθήματα λυκείου γιατί πολλά από αυτά μπορεί να είναι εκτός ύλης. Για κυτταρική βιολογία σίγουρα μπορώ να σου πω ότι δεν χρειάζεται να πάρεις του λυκείου, μπορείς να πας κατευθείαν στο πανεπιστημιακό βιβλίο γιατί τα ξεκινάει από την αρχή. Θεωρώ κ ότι μπορείς να το ξεκινήσεις από σήμερα να το διαβάζεις, υπάρχει και κάπου σε pdf στα ελληνικά.
Γνώμη μου μην κάνεις ιδιαίτερα με κάποιον που κάνει ιδιαίτερα λυκείου αλλά με κάποιον που κάνει για κατατακτήριες και μπορεί να σου καλύψει την ύλη που χρειάζεσαι από το λύκειο
Αμφιβάλλω άμα τα ειδικά μαθήματα του ιεκ θα σε βοηθήσουν εκτός αν έχουνε όντως άτομα τα οποία ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό. Καλύτερα να πας σε ενα από τα γνωστά φροντιστήρια που κάνουν προετοιμασία για κατατακτήριες, οι μισοί περνάνε από το ίδιο φροντιστήριο.
Pablo99
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες μαθήματα λυκείου θα κάνω επειδή έχω διάσπαρτα κενά όποτε δεν μπορώ να πάω κατευθείαν στα μαθήματα των κατατακτήριων εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τα καταφέρω από εκεί και πέρα γνωρίζω τα εμπόδια και είναι πολλά
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!
Pablo99
Νεοφερμένος
Να είσαι καλά ,και συγχαρητήρια για την σχολή που πέρασες
μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω από προηγούμενες χρονιές ερώτησης από αυτά τα μαθήματα για κατατακτήριες ;
μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω από προηγούμενες χρονιές ερώτησης από αυτά τα μαθήματα για κατατακτήριες ;
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Χμμ έχω βρήκα 2 https://www.synelixis.net/katataktiries-farmakeutikis/Να είσαι καλά ,και συγχαρητήρια για την σχολή που πέρασες
Αν βρεις ομαδική με φοιτητές φαρμακευτικής ίσως βρεις παιδιά που έχουνε μπει με κατατακτήριες και έχουν σημειώσεις / παλιά θέματα για να σου δώσουν
Τα μαθηματα που κανεις στο ιεκ ουτε λιγο δε προσεγγιζουν σε δυσκολια και απαιτησεις τα μαθηματα των κατατακτηριων....δε ξερω κατα ποσο νοημα εχει να κανεις με λεπτομερεια χημειες λυκειου αφου ενδεχομενως να εχει τελειως διαφορετικη υλη η χημεια κατ κ να εχει νοημα να προετοιμαστεις κατευεθειαν πανω στην υλη του μαθηματος,το ιδιο ισχυει κ για τα αλλα 2 μαθηματα.Σκληροπυρηνικο εγχειρημα αλλα τοσο αποφασισμενος που δειχνεις δε θα αργησει η ωρα που θα μπαινεις στα αμφιθεατρα ως φοιτητης φαρμ,εκει βεβεαια ξεκιναει κ το μαρτυριο
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6,030 μηνύματα.
Εγώ είμαι της φιλοσοφίας ότι τα πάντα γίνονται με μεγάλη θέληση.Να τελειώσουμε κάτι που αγαπάμε μετά τα 25 ;;;;;;
Να ξέρεις όμως οι θέσεις για κατατακτήριες για αποφοίτους Β.φαρμακειου είναι ελάχιστες (νομίζω κάτω από 5; στην φαρμακευτική ΕΚΠΑ).
Συνεπώς, θα πρέπει να γράψεις πολύ καλά.
Τα μαθήματα των κατατακτηρίων δεν τα λες και πανευκολα. Είναι ουσιαστικά μαθήματα από το πρώτο έτος, όπου και αν περάσεις και εισαχθείς, ο βαθμός που έγραψες θα περαστεί και σε αυτά τα μαθήματα.
Επίσης, είναι μια μεγάλη σχολή από άποψη χρόνων (5 χρόνια ελάχιστες σπουδές), ανεβασμένης δυσκολίας.
Αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, τότε σου εύχομαι καλή επιτυχία!
Σωστά.θα μπαινεις στα αμφιθεατρα ως φοιτητης φαρμ,εκει βεβεαια ξεκιναει κ το μαρτυριο
Pablo99
Νεοφερμένος
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα ναι είμαι αποφασισμένος και θα κάνω ότι καλά καλύτερο μπορώ
Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ευχαριστώ για τις πληροφορίες που με δίνειςΤα μαθηματα που κανεις στο ιεκ ουτε λιγο δε προσεγγιζουν σε δυσκολια και απαιτησεις τα μαθηματα των κατατακτηριων....δε ξερω κατα ποσο νοημα εχει να κανεις με λεπτομερεια χημειες λυκειου αφου ενδεχομενως να εχει τελειως διαφορετικη υλη η χημεια κατ κ να εχει νοημα να προετοιμαστεις κατευεθειαν πανω στην υλη του μαθηματος,το ιδιο ισχυει κ για τα αλλα 2 μαθηματα.Σκληροπυρηνικο εγχειρημα αλλα τοσο αποφασισμενος που δειχνεις δε θα αργησει η ωρα που θα μπαινεις στα αμφιθεατρα ως φοιτητης φαρμ,εκει βεβεαια ξεκιναει κ το μαρτυριο
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6,030 μηνύματα.
Καλή επιτυχία λοιπόν!Σε ευχαριστώ πολύ για όλα ναι είμαι αποφασισμένος και θα κάνω ότι καλά καλύτερο μπορώ
Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ευχαριστώ για τις πληροφορίες που με δίνεις
Εύχομαι να τα καταφέρεις!
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Εάν όντως κάτσεις και κανείς την χημεία και την φυσική του λυκείου γιατί δεν δίνεις πανελλήνιες; Ίσως σου φανεί πιο εύκολο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.