featherfuck
Νεοφερμένο μέλος
Η featherfuck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα.

21-11-22

14:28
Είμαι από Θεσσαλονίκη οπότε θα προτιμήσω την σχολή του ΑΠΘ. λέω να αρχίσω μόνη μου διάβασμα και αν χρειαστεί να πάω σε φροντιστήριο.Προσανατολισου για Καρδιτσα αρχικα και εαν αυτο ειναι εφικτο, λογω του μικροτερου ανταγωνισμου.
Μεχρι να "νιωσεις" την υλη και τα αντικειμενα μπορει να χρειαστει χρονος. Προετοιμασου ψυχολογικα για το ενδεχομενο την 1η χρονια να μην πανε ολα τελεια και να εχεις αναποδιες (το απευχομαι, αλλα ειναι δυστυχως πιθανο σεναριο)
Προσοχη στα φροντιστηρια. Εαν απευθυνθεις σε καποιο, μαθε εαν ειχε επιτυχοντες τα προηγουμενα χρονια. Οι ασκιτζηδες ειναι απειροι.
*Για Καρδιτσα ειναι πιθανο καποιο εξειδικευμενο φροντιστηριο να ειναι σε εκεινη την πολη.
Η κτηνιατρικη δεν ειναι μονο τα ζωα (παραγωγης ή συντροφιας) αλλα και ο ελεγχος τροφιμων - στη λεσχη του ΑΠΘ υπευθυνος γι'αυτα ειναι κτηνιατρος, αμφιβαλλω εαν ξαναματαδε ζωο επειτα απο τη σχολη.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.201 μηνύματα.

21-11-22

14:39
Πολύ καλά το βλέπεις, και είναι ακόμη νωρίς εαν θες για Δεκέμβριο 2023.Είμαι από Θεσσαλονίκη οπότε θα προτιμήσω την σχολή του ΑΠΘ. λέω να αρχίσω μόνη μου διάβασμα και αν χρειαστεί να πάω σε φροντιστήριο.
Στην αρχή αυτό που θα έκανα θα ήταν να οργάνωνα την ύλη με βάση αυτά που αναφέρει η προκήρυξη του περσινού έτους (γιατί από ό,τι φαντάζομαι τα συγγράμματα τα λένε διάσπαρτα και θέλει λίγο συμμάζεμα).
Προς το τέλος θα άρχιζα να τα μαθαίνω.
Όπως και να έχει ο μαιτρ επί του θέματος κατατακτήριες (παρα)ιατρικών σχολών είναι ο @Ryuzaki που ίσως μπορέσει να σου πει περισσότερα.
reezaki
Νεοφερμένο μέλος
Η reezaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα.

22-11-22

10:06
Καλημέρα σε όλους!
@featherfuck μην ανησυχείς, ολα θα τα συζητήσουμε αλλά επειδή όλα τα θέματα που θίγονται είναι πααααρα πολλά για να τα γράψω σε μνμ, καλύτερα να μιλήσουμε πριβέ ή και στο τηλ να σου εξηγήσω
@featherfuck μην ανησυχείς, ολα θα τα συζητήσουμε αλλά επειδή όλα τα θέματα που θίγονται είναι πααααρα πολλά για να τα γράψω σε μνμ, καλύτερα να μιλήσουμε πριβέ ή και στο τηλ να σου εξηγήσω

Elsa2002
Νεοφερμένο μέλος
Η Elsa2002 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

ΚαλημέραΚαλησπέρα σας! Εγώ εδωσα το δεκέμβριο που μας πέρασα και πέρασα κτηνιατρική θεσνικης
Υπάρχει δυνατότητα να ξεκινήσεις αμεσα στο β εξαμηνο χρωστώντας τα μαθήματα του α, αλλά και να πας κατευθείαν το σεπτέμβρη και να το πάρεις απ’την αρχή.
ο,τι άλλο θέλετε με ρωτάτε
Καλησπέρα παιδιά, εδωσα κι εγω κατατακτήριες και πέρασα Κτηνιατρική ΑΠΘ
Όποιος ενδιαφέρεται μπορείς να μου στείλει να τον βοηθήσω όπως μπορώ!

Leo komm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φυσικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 136 μηνύματα.

Και εμένα θα με ενδιέφερε να ξέρουμε τπτ παλιότερα θέματα για να έχουνε και μια εικόνα.
Αν έχει κανείς ας βοηθήσει ..
reezaki
Νεοφερμένο μέλος
Η reezaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα.

ΚαλημέραΚαταρχάς συγχαρητήρια για την επιτυχία σου! Ενδιαφέρομαι και εγώ να δώσω κατατακτήριες για την κτηνιατρική του ΑΠΘ. Έχω τελειώσει νοσηλευτική και τώρα εργάζομαι σε χειρουργεία. Παρόλα αυτά από μικρή το πάθος μου ήταν η φροντίδα των ζώων και η κτηνιατρική το όνειρο μου. Ψάχνω καθηγητές ή φροντιστήρια στην Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσες να μου προτείνεις κάποιο; Επίσης ψάχνω πληροφορίες για τα συγγράματα που χρειάζονται καθώς και να μάθω περισσότερα
Σου απάντησα σε προσωπικό!ΚαλημέραΚαταρχάς συγχαρητήρια για την επιτυχία σου! Ενδιαφέρομαι και εγώ να δώσω κατατακτήριες για την κτηνιατρική του ΑΠΘ. Έχω τελειώσει νοσηλευτική και τώρα εργάζομαι σε χειρουργεία. Παρόλα αυτά από μικρή το πάθος μου ήταν η φροντίδα των ζώων και η κτηνιατρική το όνειρο μου. Ψάχνω καθηγητές ή φροντιστήρια στην Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσες να μου προτείνεις κάποιο; Επίσης ψάχνω πληροφορίες για τα συγγράματα που χρειάζονται καθώς και να μάθω περισσότερα για την διαδικασία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει παλιά θέματα γιατί τώρα μπαίνω τελευταίο έτος αλλά δεν έχει και νόημα γιατί μπορεί να έχουν αλλάξει οι ύλες. Τα φροντιστήρια κρατάνε αρχείο και βοηθάνε πολύ σε παλιά θέματα!Και εμένα θα με ενδιέφερε να ξέρουμε τπτ παλιότερα θέματα για να έχουνε και μια εικόνα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- pinkheart
- reezaki
- antonis97
- jellojina
- Vera
- SKG
- Elsa2002
- rseven
- Leo komm
- ioanna2007
- Corfu kitty
- Scandal