fame
Νεοφερμένος
ομως ικεα απο οσο ξερω υπαρχουν μονο αθηνα κ θεσσαλονικη.στις υπολοιπες πολεις??
αν τα παρω απο εκει κ χρειαστω να μου τα μεταφερουν στν πολη μ τελικα η διαφορα των χρηματων απο ενα αλλο μαγαζι θα δωθει για τν μεταφορα....εσεις τι προτεινετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος
fame
Νεοφερμένος
τοτε απο οτι φαινεται συμφερει!ωραια θα το συζητησω κ με γονεις κ ελπιζω να βρουμε τπτ!
ευχαριστω!
manic
Νεοφερμένος
giorgos2011
Νεοφερμένος
Πως θα αναγνωρισεις τα καστηματα αυτα....? Εχουν ταμπελες εξω απο το μαγαζι που λεν επιπλα για φοιτητεσ. Τα επιπλα ειναι καινουργια οχι μεταχειρισμενα και βεβαιος φθηνοτερα του ικεα...
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Δεν ειναι ολα τα επιπλα του ΙΚΕΑ καλα και ανθεκτικα.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης έχει και ένα λίγο έξω από την Λωζάνη, στην Autoroute A1. Δεν ξέρω βέβαια αν σας βολεύει τους περισσότερους ...IKEA εκτος απο Αθηνα και Θεσσαλονικη εχει και στα Γιαννενα!!! Επιπλεον οι μεταφορες εντος της πολης ειναι δωρεαν,εαν οι αγορες ξεπερνουν τα 200 ευρω...Επομενως μαλλον συμφερει!!!
ἅλς
Διάσημο μέλος
Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην ΝEOSET. Καλά είναι επίσης τα PRAKTIKER ,όπου υπάρχουν, καθώς επίσης και τα IDEA (ξέρω ότι υπάρχουν με σιγουριά σε Πάτρα και Χίο). Σκάλες ανώτερα αυτά όλα από τα ΙΚΕΑ και οι τιμές εξ ίσου πολύ χαμηλές! Ψάξτε το!
Μην παρασύρεστε από εντυπωσιακούς καταλόγους. Άλλο η φωτογραφία άλλο η πραγματικότητα!
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκεί που δεν χτυπιέται όμως το ΙΚΕΑ είναι οι ιδέες για έξυπνες λύσεις στο σπίτι, που σου επιτρέπει να εξοικονομείς πολύ χώρο, πράγμα που βρίσκω αρκετά σημαντικό, δεδομένου ότι τα φοιτητικά σπίτια δεν είναι και μεγάλα, συνήθως.
Στο κάτω-κάτω, δεν βρίσκω κανέναν λόγο για κάποιον φοιτητή να αγοράσει ακριβά, ποιοτικά έπιπλα που ξέρει εκ των προτέρων ότι θα τα κρατήσει για 4-5 χρόνια. Δεν θα πας στο ΙΚΕΑ για να επιπλώσεις το σπίτι σου όταν έχεις οικογένεια (αν και μπορείς να βρεις κάποια πράγματα που να βολεύουν πάρα πολύ), αλλά θα πας ως φοιτητής.
Γνώμη μου πάντα, ε;
ἅλς
Διάσημο μέλος
Και μένα γνώμη μου είναι. Άλλωστε γι΄αυτό υπάρχει το φόρουμ για να ανταλλάσουμε γνώμες, πληροφορίες,κ.λ.π.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Ε όχι και εξίσου χαμηλές τιμές στη ΝΕΟSET, μην τρελαθούμε.
Aκριβώς αυτό ήθελα να γράψω! Όχι και η NEOSET φθηνή, μην τρελαθούμε κιόλας...Έχει ωραία έπιπλα, ποιοτικά αλλά ΟΧΙ ΦΘΗΝΑ!
ἅλς
Διάσημο μέλος
Aκριβώς αυτό ήθελα να γράψω! Όχι και η NEOSET φθηνή, μην τρελαθούμε κιόλας...Έχει ωραία έπιπλα, ποιοτικά αλλά ΟΧΙ ΦΘΗΝΑ!
Και εγώ που νόμιζα ότι έγραφα ελληνικά και μάλιστα σωστά! Αλλά αφού καταλάβατε από αυτά που έγραψα ότι η NEOSET είναι φθηνή, τι να πω επιπλέον;
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην ΝEOSET. Καλά είναι επίσης τα PRAKTIKER ,όπου υπάρχουν, καθώς επίσης και τα IDEA (ξέρω ότι υπάρχουν με σιγουριά σε Πάτρα και Χίο). Σκάλες ανώτερα αυτά όλα από τα ΙΚΕΑ και οι τιμές εξ ίσου πολύ χαμηλές! Ψάξτε το!
Μην παρασύρεστε από εντυπωσιακούς καταλόγους. Άλλο η φωτογραφία άλλο η πραγματικότητα!
Ποια είναι τα "όλα", αν όχι όσα προαναφέρεις;
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Και εγώ που νόμιζα ότι έγραφα ελληνικά και μάλιστα σωστά! Αλλά αφού καταλάβατε από αυτά που έγραψα ότι η NEOSET είναι φθηνή, τι να πω επιπλέον;
Ευκαιρία= Ποιοτικό+Ωραίο+Φθηνό
Στο δικό μου μυαλό αυτό ισχύει! Νομίζω πως δεν προσφέρει κάποια τέτοια "Ευκαιρία" η NEOSET. Btw, εχθές ήμουν στη NEOSET Ιωαννίνων.
ἅλς
Διάσημο μέλος
Υπενθυμίζω ότι η ποιότητα του ΙΚΕΑ δεν είναι και από τις καλύτερες κυρίως στα έπιπλα. Μπορεί να μην κρατήσουν και μέχρι το τέλος των σπουδών!
Αυτό και για μένα κλείνει το θέμα, κε καθηγητά!
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.