gogorina
Νεοφερμένος
Παιδιά και εμένα με κάλεσαν να πάω για συνέντευξη την Παρασκευή!Τι λέτε; Θα με πάρουν;
σε ποια???
σορρυ για το μεγαλο thread !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος
Θα δουμε μεχρι τοτε.
post*σε ποια???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gogorina
Νεοφερμένος
artemaki
Διάσημο μέλος
Θα ειμαι βοηθος την πρωτη περιοδο και ομαδαρχισσα την δευτερη περιοδο.εσυ μιλας για κατασκηνωτρια ετσι??? εμεις λεμε για ομαδαρχες!!!! δεν μπορει εισαι 15 χρονων..........Ευα σε ποια πηγες εσυ?????
gogorina
Νεοφερμένος
Θα ειμαι βοηθος την πρωτη περιοδο και ομαδαρχισσα την δευτερη περιοδο.
λολ ομως!!! τοτε εμεις τι κανουμε εδω?? οι 23 χρονοι?? χαλοοοοο!! εμεις ειμαστε που χρειαζομαστε τα χρηματα!! ελεος δλδ .....τεσπα, σε ποια????????????????????????????????????????????????????
και παλι η μοναδικη ερωτηση τους στο τηλεφωνο ειναι τι ηλικια εχεις...............................
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στους εξερευνητές στη Βελίκα Λάρισας..πήγα και μου είπαν ότι αν πάω α περίοδο ,γιατί δήλωσα και α και β τουλάχιστον να πάω σε μία από τις δύο αν δεν με πάρουν στη μία,θα με πάρουν κατά 99% αλλά για τη β' δεν ήταν σίγουροι γιατί λένε δεν έχω εμπειρία στην κατασκήνωσή τους...Τέσπα! Θα δείξει!σε ποια???
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα τους μαθαινα κολυμπι,θα τους μαθαινα μπαλα,θα με λατρευαν σαν θεο,θα τους εκανα ολους φανατικους αεκτζηδες
Το πολυ πολυ,να με μαζευαν τα 10χρονα απο το γηπεδο ''Ελα,ωρα για υπνο''
Μεχρι ποτε ειναι οι αιτησεις;
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχα έλεος Χρήστο..Πλακα πλακα,θα ηταν ωραια εμπειρια να πηγαινα ομαδαρχης.
Θα τους μαθαινα κολυμπι,θα τους μαθαινα μπαλα,θα με λατρευαν σαν θεο,θα τους εκανα ολους φανατικους αεκτζηδες
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Πλακα πλακα,θα ηταν ωραια εμπειρια να πηγαινα ομαδαρχης.
Χαχαχα νομίζω αν θες πρέπει να βιαστείς τελειώνει ο χρόνος Υπ' όψιν ότι αν πάρεις μικρά θα πρέπει να ετοιμάζεις πρωινό, να βοηθάς να πλένουν κανά ρούχο, να τους μιλάς όταν κλαίνε, να γκουχου ξεσκατώνεις αν υπάρχει ατυχηματάκι, και άλλα τέτοια ωραία..
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Τοτε...δεν γινεται να ειμαι ομαδαρχης σε 20χρονες ιταλιδες;
navarhos
Νεοφερμένος
Αν ενδιαφερεστε για προσωπικες εμπειριες και αλλα στοιχεια για την συγκεκριμενη κατασκηνωση πειτε μου να σας γραψω.
solonas07
Δραστήριο μέλος
του λεω - μα απο δεκαξι δεν ειναι κυριε;;; και μου λεει οτι αλλαξε φετος το οριο κι εγινε απο 18!
Φτουουουου γαμωτο και ειχαμε κανει τοσα σχεδια...
gogorina
Νεοφερμένος
Γεια χαρα σε ολους! Λοιπον εγω οντας 4 χρονια κατασκηνωτης της kinderland ειπα φετος να να δηλωσω για ομαδαρχης! Ετσι κι εγινε και πηρα πριν το Πασχα να δηλωσω για μενα και κατι φιλους... Ολα καλα ολα ροδινα αφου εγω ειχα "προϋπηρεσια" 4 χρονια και τα παιδια ειχαν απο ενα χρονο εμπειριας ως ομαδαρχες στην golden horse ( που φετος εκλεισε μονιμα) + κατασκηνωτες πολλα χρονια. Η γραμματεας φανηκε ενθουσιασμενη για τα στοιχεια που της ειχα δωσει και οταν την ρωτησα αν εχουμε ελπιδες για την πρωτη περιοδο, μου απαντησε καταφατικα! Μου ειπε πως θα μας παρουν μετα το Πασχα για τ'αποτελεσμτα για να μιλησω με τον αρχηγο... Το Πασχα περναγε οπως και οι μερες μετα απ'αυτο... ετσι 2 βδομαδες μετα το Πασχα (!) πηρα και μου ειπαν να παρω την Κυριακη για να μιλησω με τον αρχηγο... Πηρα λοιπον, το σηκωσε ο υπαρχηγος και μολις ειπα πως ειμαι 16 ειπε ... λυπαμαι αλλα δεν γινεται! απο 18 και πανω
του λεω - μα απο δεκαξι δεν ειναι κυριε;;; και μου λεει οτι αλλαξε φετος το οριο κι εγινε απο 18!
Φτουουουου γαμωτο και ειχαμε κανει τοσα σχεδια...
και μεις τοσα σχεδια ειχαμε κανει! Ελεος...καλα,πως πηρες και το σηκωσε υπαρχηγος??? πως τα καταφερες??? εμας συνεχεια αυτη το σηκωνει, ρωταει καθε φορα ηλικια και μετα "δεν ξερω" "δεν ξερω"...οποτε κ αν παρουμε...εμενα δεν με ρωτησανε καθολου αν εχω κανει κατασκηνωτρια ( ναι,εχω κανει σε αλλη κατασκηνωση αφου έμενα πιο κοντα σ εκεινη). Λετε μηπως γ αυτο να μην με πηραν??? δεν με ρωτησανε...
jasonosaj
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimakos91
Νεοφερμένος
Είμαι 20 και έχω πάει ως κατασκηνωτής 6-7 χρόνια.
Φυσικά επέλεξα 2η περίοδο διότι είμαι φοιτητής και δεν μπορώ πρώτη,ελπίζω να με πάρουν και μακάρι και με την τρίτη.
Κάπου διάβασα ότι δίνουν 300 ευρώ, αληθεύει ή απλά ποικιλεί;
Όποιας/α μπορεί να βοηθήσει σε κάτι ας μου πει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.