Dias
Επιφανές μέλος
Ισχύει αυτό που γράφεις, αλλά δεν είναι ούτε ο μόνος λόγος ούτε ο πιο σημαντικός. Η κατασκήνωση για παιδιά (ας πούμε μέχρι 15-16 χρονών) κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητη, καθώς τους προσφέρει: παραπάνω διακοπές, απεξάρτηση από τους γονείς, αυτονομία, ζωή στη φύση, άνετο παιχνίδι, νέες παρέες, ομαδικότητα, κοινωνικοποίηση.... οι κατασκηνώσεις φτάχτηκαν ουσιαστικά για να μπορουν οι γονείς να παρκάρουν τα παδιά τους χωρίς τύψεις ....
Λογικά οι κατασκηνώσεις δεν είναι για άτομα 18-19 ετών (εκτός αν, όπως είπε και ο fockos, είναι για δουλειά). Κάτι έχω ακούσει για κατασκηνώσεις μεγαλύτερων, αλλά αυτές έχουν συγκεκριμένη αθλητική κατεύθυνση και δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αυτό που μπορεί να κάνει ένα άτομο 18-19 ετών από Αθήνα, είναι να πάει σε camping με την παρέα του. Αν δεν έχει παρέα, υπάρχει η λύση του ΣΥΡΙΖΑ που κάθε χρόνο μαζεύει μπόλικη νεολαία σε κάποιο camping, είναι σχεδόν το ίδιο με κατασκήνωση και δεν είναι απαραίτητο να έχεις από πριν γνωστούς. (Φέτος κάποιες συνιστώσες έκαναν χωριστές κτατασκηνώσεις). Πληροφορίες μπορείς να πάρεις από τα γραφεία τους και αρκεί να μην είσαι αντιΣΥΡΙΖΑϊκός. Πάντως ένα ταξιδάκι από εκεί με πούλμαν μέχρι εκεί που θα μιλήσει ο Τσίπρας, είναι στο πρόγραμμα. (Φέτος κάτι σχετικό πήγε να κάνει και η ...χρυσή αβγή).Στην κατασκηνωση υπαρχει καποιο οριο ηλικιας;Αν οχι ενα ατομο 18-19 ετων απο Αθηνα που θα μπορουσε να παει;
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και φυσικά κάθε άποψη είναι σεβαστή. Σε άλλα παιδιά μπορεί να αρέσει η κατασκήνωση και σε άλλα όχι. Πήγαινα κατασκήνωση από πολύ μικρός και με ενθουσίαζε. Πάντα όμως έβλεπα και παιδιά που από το πρώτο βράδυ έκλαιγαν και ήθελαν να φύγουν γιατί δεν μπορούσαν χωρίς τη μαμά τους.Η κατασκήνωση είναι για τον π... Όταν ειναι καλοκαίρι γουστάρω να σηκώνομαι οποια ωρα θέλω, να παω θάλασσα οποια ωρα θέλω, να φαω οποτε θέλω και να κοιμηθώ οποτε θέλω, Σιγά μην έχω έναν παπ@ρα πάνω απο το κεφάλι μου να μου λεει τι να κάνω... Γενικότερα ποτε δε θέλω να βγάζω πρόγραμμα το καλοκαίρι. Ξυπναω και οτι κατσει... 2 φορες πηγα κατασκήνωση. Και δε τρελάθηκα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ την κατασκήνωση την αγαπάω. Όχι μόνο επειδή ως πρώην προσκοπάκι ( ) πηγαίναμε κάθε καλοκαίρι αλλά και επειδή οι ωραιότερες αναμνήσεις μου είναι από εκεί.
Με το πρωινό ξύπνημα δεν είχα πρόβλημα γιατί δε θέλαμε να κοιμηθούμε και το τελευταίο πράγμα που μας απασχολούσε ήταν αυτό.
Για ελεύθερο δεν ξέρω ακόμη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ήταν πολύ ωραία. Σκέφτομαι να πάω και του χρόνου, δεν ξέρω που όμως. Δυο χρόνια τώρα χωρίς κατασκήνωση πραγματικά σκυλοβαριέμαι τη ζωή μου κάθε καλοκαίρι.
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Και συν τοις άλλοις δεν κάθεσαι σπίτι κάτι που μου φαίνεται ανυπόφορο για καλοκαίρι.Πήγα 7 συνεχόμενες χρονιές. Ωραία ήταν, ασχολήθηκα με πράγματα με τα οποία δεν είχα επαφή μέχρι τότε (ιππασία, τοξοβολία κλπ), και ήταν κάτι διαφορετικό για μένα. Δεν με ενόχλησε το ότι είχαμε πρόγραμμα, ίσα ίσα μου άρεσε. Η κατασκήνωση ήταν κάτι που ομόρφαινε το καλοκαίρι μου.
Ε,δεν κάνεις και΄συ καλοκαιρινά.Ήταν πολύ ωραία. Σκέφτομαι να πάω και του χρόνου, δεν ξέρω που όμως. Δυο χρόνια τώρα χωρίς κατασκήνωση πραγματικά σκυλοβαριέμαι τη ζωή μου κάθε καλοκαίρι.
Δύο καλοκαίρια κατασκήνωση γιόκ. Πάλι καλά,έχω τα καλοκαιρινά και λείπω από το σπίτι.
Καλά.Πωωω κατασκηνωση... ( τι θυμη9ηκα.... ηθελα κ εγω να γινω ομαδαρχισσα αλλα μεγαλωσα τωρα κ ειναι δυσκολο !!!
Πώς αντέχετε να μένετε σε σπιτάκια στην κατασκήνωση θα'ναι η αιώνια απορία μου.
Εγώ,και μόνο στο άκουσμα της λέξης σκέφτομαι σκηνή,υπνόσακο,υπόστρωμα και σκοπιά.
Guest 781029
Επισκέπτης
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και συν τοις άλλοις δεν κάθεσαι σπίτι κάτι που μου φαίνεται ανυπόφορο για καλοκαίρι.
Ε,δεν κάνεις και΄συ καλοκαιρινά.
Δύο καλοκαίρια κατασκήνωση γιόκ. Πάλι καλά,έχω τα καλοκαιρινά και λείπω από το σπίτι.
Καλά.
Πώς αντέχετε να μένετε σε σπιτάκια στην κατασκήνωση θα'ναι η αιώνια απορία μου.
Εγώ,και μόνο στο άκουσμα της λέξης σκέφτομαι σκηνή,υπνόσακο,υπόστρωμα και σκοπιά.
Ε αναλογα και σε τι κατασκηνωση πας. Παιζει ρολο η οργανωση , οι εγκαταστασεις , οι κατασκηνωτες.. Εχει πλ πλακα.. !!: Ρ
Guest 875331
Επισκέπτης
mel999
Δραστήριο μέλος
Στην κατασκηνωση υπαρχει καποιο οριο ηλικιας;Αν οχι ενα ατομο 18-19 ετων απο Αθηνα που θα μπορουσε να παει;
Αθαμάνιο Δε παίζει κανένα ρόλο η ηλικία νομίζω και απ όσο ξέρω όλοι οι φοιτητές εξακολουθούν να περνάνε τέλεια!!
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο ιδιότροπη στο θέμα "κατασκήνωση". Και δε θα άντεχα να μείνω σε σπιτάκι παρά μόνο λόγω κακών καιρικών συνθηκών.Ε αναλογα και σε τι κατασκηνωση πας. Παιζει ρολο η οργανωση , οι εγκαταστασεις , οι κατασκηνωτες.. Εχει πλ πλακα.. !!: Ρ
Να φανταστώ έβγαλες αυτό το συμπέρασμα επειδή τις μεγαλύτερες καφρίλες σε κατασκήνωση τις κάνουν (συνήθως) οι άντρες ε;Οι γυναίκες που πήγαιναν κατασκήνωση ήταν πολύ βρωμιάρες λολ.
Guest 875331
Επισκέπτης
Να φανταστώ έβγαλες αυτό το συμπέρασμα επειδή τις μεγαλύτερες καφρίλες σε κατασκήνωση τις κάνουν (συνήθως) οι άντρες ε;
Εγώ ξέρω ότι οι περισσότερες κοπέλες που πάνε είναι βρωμιάρες και πολλές φορές είναι και οι ομαδάρχισσες.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Επίσης αυτό με το αυστηρό πρόγραμμα δεν ισχύει για μεγαλύτερες ηλικίες. Από ένα σημείο και μετά απλά γράφεις στα @@ σου το πρόγραμμα και πας και αράζεις όπου θες.
ίσως διαφέρει και από κατασκήνωση σε κατασκήνωση δε ξέρω
Dias
Επιφανές μέλος
Αθαμάνιο Δε παίζει κανένα ρόλο η ηλικία νομίζω και απ όσο ξέρω όλοι οι φοιτητές εξακολουθούν να περνάνε τέλεια!!
https://www.xfd.gr/tag/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AE%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BF
Η πίστη ή όχι κάποιου δεν έχει εδώ καμία σημασία. Ακόμα και οι φωτογραφίες φανερώνουν το πόσο "ωραία" μπορούν να περάσουν οι νέοι σε μια τέτοια κατασκήνωση.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Λιγο σεβασμος δε βλαπτει
Guest 875331
Επισκέπτης
https://www.xfd.gr/tag/κατασκήνωση-αθαμάνιο
Έλεος ! ! !
Για να μη γράφω άλλο μήνυμα:
Η πίστη ή όχι κάποιου δεν έχει εδώ καμία σημασία. Ακόμα και οι φωτογραφίες φανερώνουν το πόσο "ωραία" μπορούν να περάσουν οι νέοι σε μια τέτοια κατασκήνωση.
Εκεί είχα πάει πρώτη φορά τρίτη δημοτικού. ΟΜΑΓΚΑΝΤ!!!
Ντάξει δεν ήταν τελείως απαίσια για την ηλικία που ήμουν και γήπεδα είχε και λοιπά απλά για λίγο μετά σου τη δίνει που ειναι χωρισμένα αγόρια-κορίτσια.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ στις κατασκηνώσεις θυμάμαι ότι όλες μας λίγο πολύ καθαρίζαμε.(:Εγώ ξέρω ότι οι περισσότερες κοπέλες που πάνε είναι βρωμιάρες και πολλές φορές είναι και οι ομαδάρχισσες.
Η αλήθεια είναι ότι όταν χάσεις κάτι το εκτιμάς. Εδώ δε χάνεις ακριβώς το προνόμιο του σπιτιού σου ούτε και της μανούλας που σου τακτοποιεί το δωμάτιο.
Οικειοθελώς το αποχωρίζεσαι για λίγο.
Οι χριστιανικές τι είναι;
nPb
Επιφανές μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Και συμπληρώνω: η φαντασιοπληξία βαράει κόσμο.Έχω ακούσει τρελές πικάντικες ιστορίες αλλά εδώ στο φόρουμ, ο καθωσπρεπισμός πάνω από όλα..χαχαχ
Δουλειά δεν είχαν και βρήκανε.
nPb
Επιφανές μέλος
Και συμπληρώνω: η φαντασιοπληξία βαράει κόσμο.
Δουλειά δεν είχαν και βρήκανε.
Καλά μην παίρνεις και όρκο..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.