petros17
Νεοφερμένος
Ξεκιναω λοιπον.............Εγω πηγαινα για 8 χρονια κατασκηνωση μεχρι που αναγκαστικα σταματησα λογω καλοκαιρινων μαθηματων..πηγαινα στην χαλκιδικη στο πρωτο ποδι στην κατασκηνωση του Σκουρα..απλα φανταστικες εμπειριες που δεν προκειται ποτε να ξαναζησω.............................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petros17
Νεοφερμένος
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
petros17
Νεοφερμένος
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Το φαγητό ήταν χάλια έτρωγα μόνο πατατάκια(έχασα 5 κιλά μέσα σε 7 μέρες)
Οι τουαλέτες ήταν βρόμικες και δεν βολευόμουν
Στα σπιτάκια τα κρεβάτια ήταν άβολα
Η παραλία αίσχος, η πισίνα δεν μου αρέσει
ε...Τα βράδια καλά ήταν...
Τέλος πρέπει να πώ ότι αρρώστησα(η ως γνωστόν Βάλια) και έτσι ήταν μια οδυνηρή εμπειρία.
miv
Επιφανές μέλος
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστιανική κατασκήνωση από 4η δημοτικού ως τώρα...τελεια!
Kim.Love31
Νεοφερμένος
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
myrtob
Νεοφερμένος
Η κατασκήνωση είναι τέλεια!όχι τέλεια-ΤΕΛΕΙΑ! πήγαινα 6 χρόνια από την 4η δημοτικού ως και την3η γυμνασίου!Είχα φοβερή παρέα και περνούσαμε τρελά!Γνωρίζεις κόσμο,μαθαίνεις να ζεις με άλλα άτομα και όχι στις ανέσεις του σπιτιού και γενικά εμένα ποτέ δε μου έλειψει τπτ εκεί εκτός ίσως από φαγητό που πάντα γυρνούσα αδυνατισμένη και βραδινός ύπνος!
Πάντως εξαρτάται κι από το ποια είναι η κατασκήνωση στην οποία θα πας!Δε θα άντεχα με τίποτα να πάω σε χριστιανική,είναι βέβαια και οι απόψεις μου,αλλά το να ξυπνάς πρωί πρωί,να πηγαίνεις εκκλησία και να είσαι σε ένα περιβάλλον όπου υπάρχουν άτομα μόνο του φύλου σου δεν είναι το αγαπημένο μου!:xixi:
Κάθε χρόνο όταν έφευγα κλαμαααα...και δε μπορώ να πω ότι ήταν μιλιταριστικό καθεστώς,γιατί αν ήταν έτσι εγώ δε θα άντεχα με τίποτα εκεί αφού στο σπίτι μου είναι πολύ δημοκρατικά τα πράγματα και δε μου αρέσει η πίεση...Τα βράδια κάναμε ολονυχτιες κουβέντες,πηδούσαμε από τα παραθυρα και συναντούσαμε άλλους έξω,χορεύαμε μεσα στο σπιτακι!την τελευταία χρονιά μάλιστα τους διάβαζα κάθε βράδυ "το ημερολογιο της Μελίσσα Π.,το ερωτικό χρονικό μιας εφηβείας":zilia:...άλλο γέλιο κι αυτό!
και μάλιστα περνούσαμε καλά χωρίς να έχει ωραία θάλασσα η κατασκήνωση,μόνο στην πισίνα κάναμε μπάνια...οι αγαπημένες ώρες όλων,αυτές που θα είναι πάντα στην καρδιά μας είναι οι ώρες που υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να κάνουμε τπτ:xalaraστην ουσία τότε τα κάναμε όλα),πριν το μεσημεριανό,στη μεσημεριανή ησυχία που μόνο ησυχία δεν ήταν,το απόγευμα πριν το βραδινό ή ανάμεσα στο βραδινό και την βραδινή διασκέδαση(τα 3 τελευταία χρόνια κάθε βράδυ πάρτι είχαμε)...μακάρι να μπορούσα να ξαναπάω και να είμαστε όπως τότε γιατί...
:bravo:ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ:fss:...!
Green Camp forever!
(Πορώθηκα)
Riddle
Νεοφερμένος
petros17
Νεοφερμένος
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Ειναι απαισια η κατασκηνωση!Κοιμασαι τοτε,παιζεις τοτε,τρως τοτε...Μια χρονια πηγα και την σιχαθηκα...Ειναι δυνατον να συμπεριφερεσαι σε 12χρονα παιδια σαν να'ναι στρατιωτες;Η ομορφια της ηλικιας υποτιθεται πως ειναι η ελευθερια,πραγμα που δεν συμβαδιζει με την στρατιωτικη πειθαρχεια των κατασκηνωσεων.
Ναι, αυτο νόμιζα κι εγώ. Αλλά πηγα μια χρονιά κι αναθεώρησα. Δεν έχει να κάνει με κανενός είδους στρατιωτική πειθαρχία. Απλώς υπαρχει καθορισμένος προγραμματισμός κι εδώ που τα λέμε αυτο δεν ειναι καθολου κακο για ενα παιδι που πρωτη φορά, συνήθως, αποχωρίζεται για τόσο μεγάλο διάστημα το οικογενειακό περιβάλλον.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.