journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, αυτο νόμιζα κι εγώ. Αλλά πηγα μια χρονιά κι αναθεώρησα. Δεν έχει να κάνει με κανενός είδους στρατιωτική πειθαρχία. Απλώς υπαρχει καθορισμένος προγραμματισμός κι εδώ που τα λέμε αυτο δεν ειναι καθολου κακο για ενα παιδι που πρωτη φορά, συνήθως, αποχωρίζεται για τόσο μεγάλο διάστημα το οικογενειακό περιβάλλον.
Σ'αρεσει εσενα καλοκαιριατικα να ζεις προγραμματισμενα;Αν δεν βγεις (ειδικα σε τετοια ηλικια) εξω να παιξεις μπαλα με τους φιλους σου,δεν καταλαβαινεις καλοκαιρι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντώνης
Δραστήριο μέλος
petros17
Νεοφερμένος
petros17
Νεοφερμένος
και σε μας οσα χρονια ημουν κατασκηνωτης οι ομαδαρχες ηταν πολυ φιλικοι και με καποιους εχω κρατησει ακομα απικοινωνια κ ας μας χωριζουν 580 χιλιομετρα..και πολυ φιλικος ημουν κ εγω με τα παιδια οταν ημουν ομαδαρχης και γι αυτο την πατησα..αλλα αυτο ειναι αλλο θεμαΕμάς πάντως οι ομαδάρχες ήταv πολύ φιλικοί και χαλαροί .
RAMONES
Νεοφερμένος
και σε μας οσα χρονια ημουν κατασκηνωτης οι ομαδαρχες ηταν πολυ φιλικοι και με καποιους εχω κρατησει ακομα απικοινωνια κ ας μας χωριζουν 580 χιλιομετρα..και πολυ φιλικος ημουν κ εγω με τα παιδια οταν ημουν ομαδαρχης και γι αυτο την πατησα..αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
δηλαδή σε πρήζουν τα παιδιά και την πάτησες;
τελοσπάντων εγώ θα πάω με την κολλητή μου Σκούρα!!!
petros17
Νεοφερμένος
οχι αυτο απλα μας ειχαν πει να κανουμε τα παιδια να περασουν οσο καλυτερα γινετε εγω τους εκανα τα χατηρια για να μην εχουν παραπονο και στο τελος την πατησα..δηλαδή σε πρήζουν τα παιδιά και την πάτησες;
τελοσπάντων εγώ θα πάω με την κολλητή μου Σκούρα!!!
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
δηλαδη εσυ μονο αρνητικα εχεις να θυμασαι απο την κατασκηνωση?
Οχι,αλλα τα θετικα που εζησα θα μπορουσα να τα ζησω κι εκτος κατασκηνωσης,και μαλιστα χωρις αυτο το αυστηρο πλαισιο κανονων.
petros17
Νεοφερμένος
θα μπορουσες να ζησεις στην ηλικια των 10 11 12 την εμπειρια του να ζεις μακρια απο τους γονεις σου χωρις να πας κατασκηνωση??δεν το νομιζω..μην ξεχνας οτι η κατασκηνωση μεσα σε καποια πλαισια μας βοηθαει να ζησουμε και καπως πιο μονοι μας..αν με καταλαβαινεις..Οχι,αλλα τα θετικα που εζησα θα μπορουσα να τα ζησω κι εκτος κατασκηνωσης,και μαλιστα χωρις αυτο το αυστηρο πλαισιο κανονων.
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
petros17
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kostasoeoeoe
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
Στην κατασκηνωση υπαρχει καποιο οριο ηλικιας;Αν οχι ενα ατομο 18-19 ετων απο Αθηνα που θα μπορουσε να παει;
Ποιο το νόημα να πας για κατασκήνωση σε αυτή την ηλικία... οι καασκηνώσεις φτάχτηκαν ουσιαστικά για να μπορουν οι γονείς να παρκάρουν τα παδιά τους χωρίς τύψεις (ένας ενήλικος που μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς επίβλεψη δε χρειάζεται κατασκηνώσεις αλλά μπορεί να συμμετέχει ως ομαδάρχης ή κάτι τετοιο σε αυτές κάτι δηλαδή σαν δουλειά.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Όταν ειναι καλοκαίρι γουστάρω να σηκώνομαι οποια ωρα θέλω, να παω θάλασσα οποια ωρα θέλω, να φαω οποτε θέλω και να κοιμηθώ οποτε θέλω,
Σιγά μην έχω έναν παπ@ρα πάνω απο το κεφάλι μου να μου λεει τι να κάνω...
Γενικότερα ποτε δε θέλω να βγάζω πρόγραμμα το καλοκαίρι. Ξυπναω και οτι κατσει...
2 φορες πηγα κατασκήνωση. Και δε τρελάθηκα.
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Η κατασκήνωση είναι για τον π...
Όταν ειναι καλοκαίρι γουστάρω να σηκώνομαι οποια ωρα θέλω, να παω θάλασσα οποια ωρα θέλω, να φαω οποτε θέλω και να κοιμηθώ οποτε θέλω,
Σιγά μην έχω έναν παπ@ρα πάνω απο το κεφάλι μου να μου λεει τι να κάνω...
Γενικότερα ποτε δε θέλω να βγάζω πρόγραμμα το καλοκαίρι. Ξυπναω και οτι κατσει...
2 φορες πηγα κατασκήνωση. Και δε τρελάθηκα.
Εγώ μία φορά πήγα.Συμφωνώ απόλυτα.Το καλοκαίρι είναι για να σπας την ρουτίνα του υπόλοιπου χρόνου ,που είσαι μέσα στο τρέξιμο και σε πρόγραμμα.Το να πας κατασκήνωση και να εφαρμόσεις άλλο πρόγραμμα ,δεν σε βγάζει από την ρουτίνα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.