just smile!
Δραστήριο μέλος
δώσε πανελλήνιες και πέρνα επαρχία. problem solved
αχχχχ.εντωμεταξυ δεν εχω διαβασει απο το πρωι και αν μου πουν το απογευμα γιατι δαιβαζεις;;; θα τους πω πως αφου ηθελαν επισκεψεις,,τι να κανω;;;
ειναι και περιεργοι στα μαθηματα............
ο μπαμπας θελει απλα να περναω την ταξη ανετα(ενα 14-15)
η μανα μου θελει το λιγοτερο 18
και οι δυο παρεα θελουν να διαβαζω ελαχιστα
οποτε τους εγραψα στα **********
βγαζω 18 για να μπω στη σχολη που θελω εγω ,διαβαζω ολη τη μερα(οταν εχω ορεξη)και τουλαχιστον εγω περναω καλα(όταν είμαι μόνη μου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stelios1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Manos_am
Νεοφερμένος
Δεν θα το έλεγα καταπίεση αλλά... τα νεύρα μου. Συνέχεια καβγάδες. Οπότε όταν με φέρνουν στο αμήν λέω από μέσα μου "υπομονή 2 χρόνια και μετά..." Οπότε take it easy
Χαχαχα, κι εγώ ορισμένες φορές εφαρμόζω την ίδια τακτική
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ακόμη λιγότεροι είναι αυτοί που εκτός από σωστοί παιδαγωγοί είναι και σωστοί "μέντορες",προετοιμάζοντας το παιδί τους για την αυριανή του καριέρα,την αυριανή του οικογένεια κ.α. (πάντα σε απόλυτη συνενόηση με αυτό και τα ενδιαφέροντα του,χωρίς να το ωθούν προς την όποια κατεύθυνση με το ζόρι)...
Θα πρέπει να έχουμε επίσης υπόψη μας πως έγιναν γονείς σε εντελώς διαφορετικούς καιρούς (χωρίς internet,εκπομπές και περιοδικά για "σωστή διαπαιδαγώγιση" κ.λπ.) κι έχοντας ζήσει πολύ χειρότερες καταστάσεις από πολύ χειρότερους γονείς!
Έτσι λοιπόν "μπούκες" χωρίς χτύπημα της πόρτας,ερωτήσεις του τύπου "που θα πας,τι θα κάνεις",στήσιμο αυτιού σε ιδιαίτερες στιγμές κ.λπ. δε τα θεωρώ "καταπίεση" αλλά φυσιολογική αντίδραση γονιού που ενδιαφέρεται για το παιδί του έστω και με τον δικό του,χοντροκομμένο τρόπο!
Στο χέρι μας είναι να μεγαλώσουμε καλύτερα τα δικά μας παιδιά (όταν και αν κάνουμε)...
Εμένα με "καταπίεζαν" να πηγαίνω παραδοσιακούς χορούς!
Τι να κάνουμε,κανείς δεν είναι τέλειος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nancy2
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο χριστος και η παναγια ... αγριανθρωποςΈνα μήνα άργησε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...