souzana
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος
Εγω τ πήρα ωραίο ειναι δεν μπορώ να πω άντε και στα δικά σας!!!
Επίσης μου έδωσαν και σιμ Vodafone συμφέρει το πακέτο νομίζω
χαχαχαχαχαχα, ούτε καν!
χίλιες φορές Q
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
souzana
Δραστήριο μέλος
όταν εννοεί προς όλους εννοείς και whats up ε?
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Της έκανα κι εγώ τη χάρη και το δήλωσα.. πφφ..
Georginaaa!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πωωωω...μου τα έπρηξε αυτή στη βόνταφον με το πακέτο... Έγινε σε κανέναν άλλο αυτό?
Της έκανα κι εγώ τη χάρη και το δήλωσα.. πφφ..
Δηλαδή τι σου είπε και τι έκανες?
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε και της λέω εντάξει θα το κάνω κι εγώ. Ε έλεος πια..
Georginaaa!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τίποτα μωρέ... Για πακέτο σύνδεσης κι ότι είναι προσφορά για φοιτητές κλπ κλπ με 5 ευρά έχεις αυτό κι αυτό και τούτο και τ'αλλο και όσοι ήρθαν για το πάσο πήραν και ανάρπαστα έγιναν.
Ε και της λέω εντάξει θα το κάνω κι εγώ. Ε έλεος πια..
Πληρώνεις ή σου το δίνουν δωράκι??
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην τελική τη δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι..
strsismos88
Νεοφερμένος
challenger
Επιφανές μέλος
Τί προσφορα σου πασαρουν στη vodafone; Για να το σκεφτω απο τωρα αν θα δεχτω.
δεν υπάρχει κάποια προσφορά ειδικά για φοιτητές!
απλά μόνο μια SIM σου δίνουν
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Τι εννοεις με αυτο;
Τί προσφορα σου πασαρουν στη vodafone; Για να το σκεφτω απο τωρα αν θα δεχτω.
Λοιπόν, για την παραλαβή της ακαδημαϊκής ταυτότητας πρέπει να δώσεις την αστυνομική σου ταυτότητα, την οποία και εκτυπώνουν. Στη συνέχεια, σου εμφανίζει και ένα πακέτο σύνδεσης λέγοντάς σου "Έχετε δώρο ένα νέο αριθμό, και με κάρτα ανανέωσης, έχετε δωρεάν 600' προς όλους!" (αυτό είναι προσφορά μόνο για τους φοιτητές, νομίζω. Γιατί απ' έξω το κουτάκι έχει κολλημένο ένα αυτοκόλλητο που λέει "students exclusive" και "Με 5Ε έχεις 500' προς όλους και 200Mb". Άρα άκυρο αυτό που μου είπε για 600'. Τέλοσπάντων.) Και τη ρωτάω εγώ "Δεν χρειάζεται δήλωση; Πότε την κάνω;" και μου λέει "Την κάνω εγώ τώρα!"δεν υπάρχει κάποια προσφορά ειδικά για φοιτητές!
Δηλαδή είχε αρχίσει την διαδικασία, χωρίς να με ρωτήσει. Εντάξει, λογικά αν της έλεγα δεν τον θέλω τον αριθμό, θα σταματούσε, αλλά το κάνουν λίγο "ύπουλα", κολλάνε τις δύο διαδικασίες, παίρνοντας τα στοιχεία σου από την ταυτότητα που τους έχεις δώσει για να πάρεις το πάσο...
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, για την παραλαβή της ακαδημαϊκής ταυτότητας πρέπει να δώσεις την αστυνομική σου ταυτότητα, την οποία και εκτυπώνουν. Στη συνέχεια, σου εμφανίζει και ένα πακέτο σύνδεσης λέγοντάς σου "Έχετε δώρο ένα νέο αριθμό, και με κάρτα ανανέωσης, έχετε δωρεάν 600' προς όλους!" (αυτό είναι προσφορά μόνο για τους φοιτητές, νομίζω. Γιατί απ' έξω το κουτάκι έχει κολλημένο ένα αυτοκόλλητο που λέει "students exclusive" και "Με 5Ε έχεις 500' προς όλους και 200Mb". Άρα άκυρο αυτό που μου είπε για 600'. Τέλοσπάντων.) Και τη ρωτάω εγώ "Δεν χρειάζεται δήλωση; Πότε την κάνω;" και μου λέει "Την κάνω εγώ τώρα!"
Δηλαδή είχε αρχίσει την διαδικασία, χωρίς να με ρωτήσει. Εντάξει, λογικά αν της έλεγα δεν τον θέλω τον αριθμό, θα σταματούσε, αλλά το κάνουν λίγο "ύπουλα", κολλάνε τις δύο διαδικασίες, παίρνοντας τα στοιχεία σου από την ταυτότητα που τους έχεις δώσει για να πάρεις το πάσο...
Μόνο με την κάρτα έχεις 500 προς cu και 100 προς όλους.Αυτό που λες είναι για όταν βάλεις κάρτα.
souzana
Δραστήριο μέλος
με 7 ευρώ στο whats up σου δίνει λεπτά ΜΟΝΟ για whats up ενω στη vdfn για όλα τα δίκτυα και σταθερά και κινητά και mb πολλάαα!
εγω θα το βάλω αρκετά με την cosmote
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για σμσ δεν ΄έχει τπτ;
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω μαζι σου.Αρκετα μας επιασε το κ**ο η Cosmote με το κ**ο What's up!!!ρε παιδιά συμφέρει τι να λέεμε τώρα
με 7 ευρώ στο whats up σου δίνει λεπτά ΜΟΝΟ για whats up ενω στη vdfn για όλα τα δίκτυα και σταθερά και κινητά και mb πολλάαα!
εγω θα το βάλω αρκετά με την cosmote
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
και σταθερα? επισης τι εννοειται οτι αλλαζει νουμερο ?Μόνο με την κάρτα έχεις 500 προς cu και 100 προς όλους.Αυτό που λες είναι για όταν βάλεις κάρτα.
δλδ πας παιρνεις τη ταυτοτητα και παραλληλα σου αλλαζει μουμερο..? κι αν εγω δε θελω?
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Δεν ξέρω, δεν έχω Vodafone, σου λέω τι μου είπε. Αν βάλω 5Ε κάρτα θα έχω 600' προς όλους. Έτσι μου είπε.Μόνο με την κάρτα έχεις 500 προς cu και 100 προς όλους.Αυτό που λες είναι για όταν βάλεις κάρτα.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα exclusive εγώ διάβασα ότι είναι για φοιτητές...δεν υπάρχει κάποια προσφορά ειδικά για φοιτητές!
Δεν ξέρω, δεν έχω Vodafone, σου λέω τι μου είπε. Αν βάλω 5Ε κάρτα θα έχω 600' προς όλους. Έτσι μου είπε.
Nαι,αν το ενεργοποιήσεις χωρίς κάρτα θα έχεις 500 προς βονταφον και 100 προς όλους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.