{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Αα!! Οκ, κατάλαβα, ναι, νομίζω το μουρμούρισε ένας άλλος υπάλληλος αυτό! Βασικά κάτι για 100' άκουσα να λέει. Τέλοσπαντων, όοο,τι προσφορά και να κάνουν, πόσο θα κρατήσει; Και η What's up είχε τα 1500' + 1500sms εντελώς δωρεάν και το είχαν γυρίσει όλοι σε Cosmote, και μετά που τα σταμάτησαν και άρχισε να κάνει η Vodafone καλύτερες προσφορές, άρχιζαν να το μετανιώνουν. Τώρα, αρχίζουν πάλι και το γυρνάνε σε Vodafone, αλλά σε λίγο καιρό πάλι κάτι θα κάνει η Cosmote, και θα συμφέρει εκείνη καλύτερα. Παιχνιδάκια παίζουν, κι εμείς σαν τα σκυλάκια ακολουθούμε, μια τον έναν και μια τον άλλον.Τα exclusive εγώ διάβασα ότι είναι για φοιτητές...
Nαι,αν το ενεργοποιήσεις χωρίς κάρτα θα έχεις 500 προς βονταφον και 100 προς όλους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πχ θα βολευομουν απειρα αν τα 600 της whats up ηταν προς όλους και όχι μόνο προς WU :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JimArr
Νεοφερμένος
* Μπορείς είτε να πάρεις καινούριο αριθμό είτε να κάνεις μεταφορά τον αριθμό που ήδη χρησιμοποιείς.
*Με την ενεργοποίηση του αριθμού έχεις 100 λεπτά προς όλους δώρο.
*Το cu exclusive έχει 2 πακέτα προσφορών.
1) Με 5 ευρώ έχεις 500 λεπτά προς όλους(σταθερά και κινητά) και 200mb internet για 1 μήνα
2) Με 7 ευρώ έχεις 600 λεπτά προς όλους, 100 sms προς όλους και 600mb internet για 1 μήνα
*Οι προσφορές αυτές ισχύουν όσο είσαι φοιτητής.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, το ξέρω ότι έχει να κάνει με το συμφέρον μας, αλλά δε γίνεται κάθε 2 χρόνια να αλλάζω αριθμό, επειδή οι 2 εταιρίες έχουν συνεννοηθεί να βάζουν εναλλάξ τις προσφορές τους.Δεν είναι θέμα αν είσαι σκυλάκι, το θέμα είναι να έχεις το πιο συμφέρον για την τσέπη σου.
Εγώ πχ θα βολευομουν απειρα αν τα 600 της whats up ηταν προς όλους και όχι μόνο προς WU :p
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Πληρώνεις κάποιο ποσο, σωστα; Πόσο είναι, πληροφοριακα;Yπάρχει και η φορήτητα.Εγώ έχω αλλάξει πολλές φορές κρατώντας ον ίδιο αριθμό...
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
souzana
Δραστήριο μέλος
Αυτο θα ισχύει για όσο έκατσε φοιτητές δεν θα αλλάξει αυτη η προσφορά οπότε μη σκάτε
Συμφέρει πολυ τι να λέμε ειναι σαν να έχεις σύνδεση
christina123
Δραστήριο μέλος
souzana
Δραστήριο μέλος
challenger
Επιφανές μέλος
δωρεάν ήταν μέχρι και πρόσφαταΠληρώνεις κάποιο ποσο, σωστα; Πόσο είναι, πληροφοριακα;
Η vodafone επειδή έχει ανομοιογενές δίκτυο, έχει προβλήματα στην κάλυψη.νταξ συμφερει πολυ δεν αντιλεγω και με τα 5 και με τα 7 ευρω...αλλα το θεμα ειναι τωρα αν μια παρεα εχει WU πρεπει να το αλλαξουν ολοι σε vodafone αλλιως οποιος δεν το αλλαξει θα ειναι δυσκολο να παιρνει τους αλλους...παντως εγω προσωπικα μαλλον θα το βαλω...
Επίσης οι προσφορές της q-telecom είναι σαφώς καλύτερες!
souzana
Δραστήριο μέλος
hurricane
Διάσημο μέλος
Η vodafone επειδή έχει ανομοιογενές δίκτυο, έχει προβλήματα στην κάλυψη.
Επίσης οι προσφορές της q-telecom είναι σαφώς καλύτερες!
εμένα προσωπικά η βόνταφον έχει παντού σήμα. αντιθέτως στο γουάτς απ πέφτει με το που βγω εκτός πολης.
καλα η q ειναι η οικονομικοτερη καρτοκινητη αλλα κανεις δεν εχει, μονο οι κυπριοι οι φοιτητες!!! προσκυνω, ειναι μπροστα!
εγώ έχω κάνει την εξής κομπίνα: έχω 2 αριθμούς, ένα what's up και ένα vodafone οπότε από όποιον και να παίρνω το πάσο, όταν με ρωτάει σε ποια εταιρία είμαι λέω την αντίστοιχη και το βουλώνουν. επίσης όταν με ρωτάν πόσο μιλάω για να μου πουλήσουν κανένα προγραμματάκι, λέω ότι δεν μιλάω πολύ (πράγματi στο what's up βάζω κάρτα μια στο 3μηνο) ενώ στο vodafone ήδη έχω πρόγραμμα, οπότε δεν μου λένε τίποτα.
πάντως δεν είναι ανάγκη να λέμε την αλήθεια! αλλα άμα αυτή η προσφορα ισχύει πράγματι είναι καλύτερη ακόμα και από τα 1500' τις what's up!!!!
hurricane
Διάσημο μέλος
πάντως δεν είναι ανάγκη να λέμε την αλήθεια! αλλα άμα αυτή η προσφορα ισχύει πράγματι είναι καλύτερη ακόμα και από τα 1500' τις what's up!!!!
ναι η πλάκα είναι ότι το καινούριο πρόγραμμα που βγάλαν τώρα με συμφέρει πιο πολύ.... xD
αλλά μην κάνετε μεταφορά τον αριθμό σας, κρατείστε και το wu όσοι έχετε, γιατί οι 2 αυτές εταιρίες είναι ξενέρα κυριολεκτικά. σε βομβαρδίζουν με προσφορές και μόλις έρθει η σωρεία των συνδρομητών στη μια εταιρία ξαφνικά οι προσφορες τελειώνουν και δεν υπάρχει τίποτα. και οι 2 το κάνουν, απλά σε ασυμπτωματικά χρονικά διαστήματα. θυμάμαι, η βόνταφον παλιά είχε το φοβερό πακέτο των 1500' και 1500 σμσ κάθε μηνα, ΔΩΡΕΑΝ. ΝΑΙ, ΔΩΡΕΑΝ. αλλά με το που μετακινήθηκε όλη η νεολαία στη βόνταφον ξαφνικά το πρόγραμμα έληξε και το γουάτς απ έβγαλε το reload it, οπότε η βόνταφον τους έχασε όσους είχε μαζέψει.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν εισαι στην vodafone πρεπει να παρεις νεο αριθμο;
εγώ βασικά έχω what's up... έχω όμως και μια cu you που δεν την "πολουχρισιμοποιω" αλλα επειδή είναι στο όνομα του πατέρα μου καλού κακού θα πάρω νέο αριθμό, μιας και θα χω μαζί μου τι δικη μου ταυτότητα!
hurricane
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.