nat1995
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Ήμουν μαθήτρια της ώθησης , δεν ισχύει κάτι τέτοιο που λες.Εγώ ήρθα πάρα πολύ κοντά με τους καθηγητές μου , δινοντάς μου συμβουλές.Επίσης, όλοι είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν κάνοντας extra μαθήματα!! Απο τη β λυκείου είναι καλύτερα να αρχίσεις γιατί καταρχάς αρχίζει την ύλη της γ λυκείου και δεύτερον κάθε Κυριακή θα έχεις διαγωνίσματα ώστε να εξασκηθείς..(σε όλο τα άλλα φροντ. γράφουν μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα). Η Ώθηση για μένα ήταν το 2ο μου σπίτι!! Με βοήθησε τρελά
Δε ξέρω, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει σχηματιστεί μια άσχημη εικόνα για την ώθηση. Παλιότερα θεωρούταν πιο καλό φροντιστήριο.
Συγκεκριμένα λέγεται ότι υπερφορτώνουν τα παιδιά με ασκήσεις κλπ κλπ με αποτέλεσμα τα παιδιά να τα φτήνουν από Ιανουάριο και να μη μπορούν να συνεχίσουν με τη δυναμική που πρέπει.
Potentia
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Potentia
Νεοφερμένος
physicscrazy
Δραστήριο μέλος
Ήμουν μαθήτρια της ώθησης , δεν ισχύει κάτι τέτοιο που λες.Εγώ ήρθα πάρα πολύ κοντά με τους καθηγητές μου , δινοντάς μου συμβουλές.Επίσης, όλοι είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν κάνοντας extra μαθήματα!! Απο τη β λυκείου είναι καλύτερα να αρχίσεις γιατί καταρχάς αρχίζει την ύλη της γ λυκείου και δεύτερον κάθε Κυριακή θα έχεις διαγωνίσματα ώστε να εξασκηθείς..(σε όλο τα άλλα φροντ. γράφουν μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα). Η Ώθηση για μένα ήταν το 2ο μου σπίτι!! Με βοήθησε τρελά
συγγνωμη αλλα αυτο που περιγραφεις γινεται σε ολα τα φροντιστηρια .....extra μαθηματα(και μαλιστα δωρεαν),διαγωνισματα καθε κυριακη και μαθηματα γ λυκειου απο τη β ειναι το συνηθες σε ολα μα ολα τα φροντιστηρια.......χωρις να δινεις και ενα καρο λεφτα οπως .....
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
μήπως έχεις ακουστά κάποιο καλό φροντιστήριο;;;....
nPb
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα!!!!...Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...δεν ενδιαφέρομαι για ένα μάθημα μόνο...
μήπως έχεις ακουστά κάποιο καλό φροντιστήριο;;;....
Πριν "πετάξεις" λεφτά στην ...παραπαιδεία, έχεις εξαντλήσει πηγές μελέτης και δεν βγάζεις άκρη; Ακόμη σου φαίνονται δύσκολα; Μπορώ να σου προτείνω εναλλακτικές άνευ χρημάτων, γι' αυτό το λέω. Ζούμε σε δύσκολες εποχές.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Ποιες ειναι αυτες οι εναλλακτικες npb? τι εννοεις?
Ίντερνετ και Βιβλιοθήκη.
Ώθηση (τελεία και παύλα).
Αν μένεις μακριά απο το Μαρούσι, βολέψου και με τον Ηράκλειτο -_-
Πριν "πετάξεις" λεφτά στην ...παραπαιδεία, έχεις εξαντλήσει πηγές μελέτης και δεν βγάζεις άκρη; Ακόμη σου φαίνονται δύσκολα; Μπορώ να σου προτείνω εναλλακτικές άνευ χρημάτων, γι' αυτό το λέω. Ζούμε σε δύσκολες εποχές.
Δυστυχώς, έχω εξαντλήσει όλες τις εναλλακτικές....σ ευχαριστώ παρα πολύ πάντως!!...για το φροντιστήριο Παπαϊωάννου μήπως έχετε ακούσει κάτι;...Ευχαριστώ πολύ!!!!
Schoolmate
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
odysseaspan
Νεοφερμένος
Εδώ βρίσκονται οι επιτυχόντες https://www.irakleitos.gr/?page_id=30
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
odysseaspan
Νεοφερμένος
Για τήν τρίτη λυκείου 420 (τουλάχιστον πέρσι) ενώ για την δευτέρα δεν ξέρω... Λογικά πιο φθηνά.Σε ευχαριστω! Ναι έχεις δίκαιο.. οι τιμές που περίπου κυμαίνονται εκεί?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- littlebean
- Halima
- YMAT
- Panatha mono
- fabn
- spykou
- evge2345
- EFAKIT
- Angie15
- Μήτσος10
- Nancysmilkyway
- PanosApo
- kalhkardia
- Applepie
- augustine
- nearos
- marioushi
- Cherrylawschoolgirl
- menual
- shezza94
- dimitris-R9
- Alexandra Chatzin
- Philologist
- Nnn
- Kitana
- Cat lady
- Argy22
- Maraki2
- MIT_fan
- EvgheniosOnofrei
- pannnos1992
- Lia 2006
- Johnthegreek
- xakounaamatata
- Κέλλυ Μ
- GTS
- Nia Skg
- vetas
- SlimShady
- Nikos05
- Memetchi
- Lachimolala
- Αριάνα123
- StudyFreak04
- NickTheGreek21
- Tina02
- Dimitris9
- katiasalonica
- den antexw allh apotyxia
- Nefiki
- Nikoleta_Giann
- Pierre Bezukhov
- Prak
- Αλκης Κ.
- george7cr7
- kaaaaate
- Monster Hunter
- xriiistiiinaaa
- tsiobieman
- B747
- Rene2004
- annamaria12
- Eua5
- KaterinaL
- igeorgeoikonomo
- J.Cameron
- Nefh_
- Drglitterstar
- χημεια4λαιφ
- azula
- Panagiotis849
- Slytherin
- louminis
- CuHg
- Mukumbura
- T C
- ChrisNoris
- ΘανάσοςG4
- Κλημεντίνη
- charmander
- leo41
- Christina947
- Viedo
- Vasilis2000kak
- andoc
- Kostakis45
- marianna04
- Alexandra17
- Unboxholics
- manos1234567
- EiriniS20
- Φινεύς
- cynzp
- Tommy_civil
- lenaki001
- Lydia6902
- Meow
- Aria34
- jimis2001
- Metamorph
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.