odysseaspan
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013
Επισκέπτης
Παιδιά καλησπέρα! για τα φροντιστήρια ΥΠΟΔΟΜΗ στην Αγία Παρασκευή έχετε ακούσει κάτι; για θετική κατεύθυνση! ευχαριστώ
Εγώ που έχω μια εικόνα, νομίζω πως διακρίνεται για τη Θεωρητική της. Αυτό. Στα Θετικά διακρίνεται το ΠΡΟΣ, γνώμη μου και χωρίς να έχω πάει σε κανένα από τα δύο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Νεοφερμένος
Εγώ που έχω μια εικόνα, νομίζω πως διακρίνεται για τη Θεωρητική της. Αυτό. Στα Θετικά διακρίνεται το ΠΡΟΣ, γνώμη μου και χωρίς να έχω πάει σε κανένα από τα δύο.
Ευχαριστώ πολύ!
Stark21
Νεοφερμένος
Σημείωση συντονιστή: Το μήνυμα προέρχεται από το thread: Φροντιστήριο Ηράκλειτος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 699855
Επισκέπτης
sofia10
Εκκολαπτόμενο μέλος
giorgosan
Νεοφερμένος
μπορειτε να προτεινετε φροντ για εκθεση στην αθηνα ? (συγκεκριμενα περιοχες κοντα μαρουσι )? εχω ακουσει οτι ειναι καλοι αυτοι που κανουν γκρουπακια , εχει κανεις καμια ιδεα?
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Εκπαίδευση Θεωρητικό (είναι στην πλατεία Ηλεκτρικού σταθμού στο Μαρούσι), αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία.
sofia10
Εκκολαπτόμενο μέλος
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
Και γιατί όχι; Εφόσον θα πληρώνεις, δεν έχουν λόγο να μη σε βάλουν σε τμήμα..ναι ειναι οντως πολυ φημισμενη για το θεωρητικο ειδικα αλλα δεν νομιζω να μπορω να κανω μονο εκεθση εκει (ειμαι θετικη και παω αλλου τα αλλα μαθηματα)
Btw, και γω πάω τα θετικά μαθήματα σε ένα φροντ και την έκθεση σε άλλο
You will never
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
calmen
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Meow
Νεοφερμένος
Καλή επιτυχεία .
Γενικά απ' ότι ξέρω οι τίμες για δίδακτρα γ' λυκείου είναι γύρω σε αυτό το ποσό, υπάρχουν και άλλα που φτάνουν στα €500. Γενικά δεν το ξέρω το φροντηστήριο για να σου πω την γνώμη μου. Και επίσης κάθε φροντηστήριο έχει δικό του πρόγραμμα οπότε δεν μπορώ να κρίνω αν οι ώρες είναι κατάλληλες ή λίγες με βάση τη διδασκαλία που ακολουθούν.
Καλή επιτυχεία και σε όσους δίνουν αύριο! ♡
You will never
Νεοφερμένος
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
ΣπύροςΔ
Εκκολαπτόμενο μέλος
You will never
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- littlebean
- Halima
- YMAT
- Panatha mono
- fabn
- spykou
- evge2345
- EFAKIT
- Angie15
- Μήτσος10
- Nancysmilkyway
- PanosApo
- kalhkardia
- Applepie
- augustine
- nearos
- marioushi
- Cherrylawschoolgirl
- menual
- shezza94
- dimitris-R9
- Alexandra Chatzin
- Philologist
- Nnn
- Kitana
- Cat lady
- Argy22
- Maraki2
- MIT_fan
- EvgheniosOnofrei
- pannnos1992
- Lia 2006
- Johnthegreek
- xakounaamatata
- Κέλλυ Μ
- GTS
- Nia Skg
- vetas
- SlimShady
- Nikos05
- Memetchi
- Lachimolala
- Αριάνα123
- StudyFreak04
- NickTheGreek21
- Tina02
- Dimitris9
- katiasalonica
- den antexw allh apotyxia
- Nefiki
- Nikoleta_Giann
- Pierre Bezukhov
- Prak
- Αλκης Κ.
- george7cr7
- kaaaaate
- Monster Hunter
- xriiistiiinaaa
- tsiobieman
- B747
- Rene2004
- annamaria12
- Eua5
- KaterinaL
- igeorgeoikonomo
- J.Cameron
- Nefh_
- Drglitterstar
- χημεια4λαιφ
- azula
- Panagiotis849
- Slytherin
- louminis
- CuHg
- Mukumbura
- T C
- ChrisNoris
- ΘανάσοςG4
- Κλημεντίνη
- charmander
- leo41
- Christina947
- Viedo
- Vasilis2000kak
- andoc
- Kostakis45
- marianna04
- Alexandra17
- Unboxholics
- manos1234567
- EiriniS20
- Φινεύς
- cynzp
- Tommy_civil
- lenaki001
- Lydia6902
- Meow
- Aria34
- jimis2001
- Metamorph
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.