fifika!
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
origo
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρολαυτα δν παυει να ειναι απο τα τοπ φροντηστηρια και οποιος εχει να τα δωσει, απλα τα δινει. Εγω παντως με τα 350€ καλα ειμαι.
Schoolmate
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσύ σε ποιό πας;Επειδη εχω κολλητο που παει στην Ωθηση ισχυει πως εχει διδακτρα 600-700€. Επισης τα βιβλια τα αγοραζουν τα παιδια απο τις εκδοσεις του της Ωθησης. Δηλαδη εχει συν αυτα που στα περισσοτερα φριντηστηρια ειναι μεσα στην τιμη.
Παρολαυτα δν παυει να ειναι απο τα τοπ φροντηστηρια και οποιος εχει να τα δωσει, απλα τα δινει. Εγω παντως με τα 350€ καλα ειμαι.
cha0s
Περιβόητο μέλος
kamikaze
Νεοφερμένος
Guest 278211
Επισκέπτης
Ε προφανώς. Και πάνω βάλατε τα απότελέσματα του 2011, της δυσκολότερης χρονιάς μακραν!!!!
δείτε και του 2012(που ταν τα θέματα αισθητα ευκολότερα) και ξανα επιβεβαιώνονται οι θέσεις περί ακριβών περιοχών. Ενα άλλο που αξίζει να παρατηρήσουμε είναι ότι είναι περισσότεροι οιμαθητές που βγαλαν κάτω από 12 ή "'συγκέντρωσαν μόρια για αει και πέτυχαν τει)
για δειτε
παιδιά στο πιο κοντινό σας να πάτε. Όλα τα άλλα είναι χαζομάρες. Υπάρχουν και φροντιστήρια που ΄βάζουν λίγους φετινους και λίγους περσινούς ας πούμε που γράψαν καλά για να λένε 90 τοις εκατό επιτυχία κλπ.
Ρε σεις, οι μισοί συμφοιτητές μου που ξέρω είναι εδώ!!
+ μερικοί που πήγαιναν στο ιδιωτικό σχολείο του ίδιου φροντιστηρίου.
Κανένα δεν έχω βρει, που να είναι από χωριό.
nikospet
Νεοφερμένος
Μένω στα πετράλωνα και δεν θέλω να πάω κέντρο.Μου έχουν πεί οτι δεν πολυνοιάζονται και είναι πιο ακριβά.Ασε που θα με φάνε τα πήγαινε έλα!
Ξέρει κανείς ένα καλό φροντιστήριο στα πετράλωνα να μου συστήσει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Schoolmate
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
Vicky13
Δραστήριο μέλος
εγω επισκευτηκα ωθηση και επαιδευση στο μαρουσι, κατα τη γνωμη μου καλυτερη και φτηνοτερη η εκπαιδευση, τι γνωμη εχετε εσεις για αυτο το φροντστηριο?Η ωθηση μου φανηκε πολυ απροσωπο φροντιστηριο το οποιο κανει τους μαθητες ρομποτ απο 2α λυκειου κιολας!
Ήμουν μαθήτρια της ώθησης , δεν ισχύει κάτι τέτοιο που λες.Εγώ ήρθα πάρα πολύ κοντά με τους καθηγητές μου , δινοντάς μου συμβουλές.Επίσης, όλοι είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν κάνοντας extra μαθήματα!! Απο τη β λυκείου είναι καλύτερα να αρχίσεις γιατί καταρχάς αρχίζει την ύλη της γ λυκείου και δεύτερον κάθε Κυριακή θα έχεις διαγωνίσματα ώστε να εξασκηθείς..(σε όλο τα άλλα φροντ. γράφουν μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα). Η Ώθηση για μένα ήταν το 2ο μου σπίτι!! Με βοήθησε τρελά
Ήμουν μαθήτρια της ώθησης , δεν ισχύει κάτι τέτοιο που λες.Εγώ ήρθα πάρα πολύ κοντά με τους καθηγητές μου , δινοντάς μου συμβουλές.Επίσης, όλοι είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν κάνοντας extra μαθήματα!! Απο τη β λυκείου είναι καλύτερα να αρχίσεις γιατί καταρχάς αρχίζει την ύλη της γ λυκείου και δεύτερον κάθε Κυριακή θα έχεις διαγωνίσματα ώστε να εξασκηθείς..(σε όλο τα άλλα φροντ. γράφουν μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα). Η Ώθηση για μένα ήταν το 2ο μου σπίτι!! Με βοήθησε τρελά
ποσα εσκαγες;
υγ.σε εβαλαν και τα εμαθες απ εξω κ τ γραφεις;
Vicky13
Δραστήριο μέλος
ποσα εσκαγες;
υγ.σε εβαλαν και τα εμαθες απ εξω κ τ γραφεις;
Ρε ειλικρινά εγώ κατάφερα να προσαρμοστώ στο περιβάλλον και γενικότερα στη πίεση που έχει η γ λυκείου.Ξέρω παιδί που ήμασταν μαζί στη β λυκείου που τα παράτησε ,γιατί όπως έλεγε δεν μπορεί να διαβάζει απο την β λυκείου τόσο..Ότι καταλάβατε!!
Τώρα πόσα θα πληρώσεις είναι ανάλογα την κατεύθυνση και αν πάρεις αοθ!
Ρε ειλικρινά εγώ κατάφερα να προσαρμοστώ στο περιβάλλον και γενικότερα στη πίεση που έχει η γ λυκείου.Ξέρω παιδί που ήμασταν μαζί στη β λυκείου που τα παράτησε ,γιατί όπως έλεγε δεν μπορεί να διαβάζει απο την β λυκείου τόσο..Ότι καταλάβατε!!
Τώρα πόσα θα πληρώσεις είναι ανάλογα την κατεύθυνση και αν πάρεις αοθ!
τεχνολογικη χωρις αοθ;
daphne.ch
Νεοφερμένος
παρτε μια ιδεα εδω για φετος https://www.irakleitos.gr/wp-content/uploads/pdf/2013_suc_candidates.pdf
μπορει εγω να μην ειμαι στη λιστα με τα 18000+ αλλα εμεινα πολυ ικανοποιημενη και απο το φροντιστηριο και απο τους βαθμους μου!
Vicky13
Δραστήριο μέλος
για την εκπαιδευση ποια η γνωμη σας?? Και στην εκπαιδευση γραφης τεστ προσομοιωσης σχεδον καθε βδομαδα...
Απο ότι γνωρίζω η Εκπαίδευση είναι περισσότερο "καλή" στα θεωρητικά μαθήματα , ενώ η Ώθηση στα θετικα.
Απο ότι γνωρίζω η Εκπαίδευση είναι περισσότερο "καλή" στα θεωρητικά μαθήματα , ενώ η Ώθηση στα θετικα.
γιατι δεν απαντας στα ποσα χρηματα εσκαγες;
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια, εγω φετος εδωσα Πανελληνιες 2η χρονια και πηγαινα στον Ηρακλειτο..πολυ καλο φροντιστηριο και με πολλες επιτυχιες..για θετικη-τεχνολογικη πρεπει να ειναι, αν οχι το καλυτερο, απο τα καλυτερα που υπαρχουν..ειδικα στα μαθηματικα νομιζω οτι σε κανουν ξεφτερι!κανουν παααρα πολυ καλη δουλεια σε αυτο το μαθημα!
παρτε μια ιδεα εδω για φετος https://www.irakleitos.gr/wp-content/uploads/pdf/2013_suc_candidates.pdf
μπορει εγω να μην ειμαι στη λιστα με τα 18000+ αλλα εμεινα πολυ ικανοποιημενη και απο το φροντιστηριο και απο τους βαθμους μου!
ποσους μαθητες ειχε συνολικα το φροντ στη γ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- littlebean
- Halima
- YMAT
- Panatha mono
- fabn
- spykou
- evge2345
- EFAKIT
- Angie15
- Μήτσος10
- Nancysmilkyway
- PanosApo
- kalhkardia
- Applepie
- augustine
- nearos
- marioushi
- Cherrylawschoolgirl
- menual
- shezza94
- dimitris-R9
- Alexandra Chatzin
- Philologist
- Nnn
- Kitana
- Cat lady
- Argy22
- Maraki2
- MIT_fan
- EvgheniosOnofrei
- pannnos1992
- Lia 2006
- Johnthegreek
- xakounaamatata
- Κέλλυ Μ
- GTS
- Nia Skg
- vetas
- SlimShady
- Nikos05
- Memetchi
- Lachimolala
- Αριάνα123
- StudyFreak04
- NickTheGreek21
- Tina02
- Dimitris9
- katiasalonica
- den antexw allh apotyxia
- Nefiki
- Nikoleta_Giann
- Pierre Bezukhov
- Prak
- Αλκης Κ.
- george7cr7
- kaaaaate
- Monster Hunter
- xriiistiiinaaa
- tsiobieman
- B747
- Rene2004
- annamaria12
- Eua5
- KaterinaL
- igeorgeoikonomo
- J.Cameron
- Nefh_
- Drglitterstar
- χημεια4λαιφ
- azula
- Panagiotis849
- Slytherin
- louminis
- CuHg
- Mukumbura
- T C
- ChrisNoris
- ΘανάσοςG4
- Κλημεντίνη
- charmander
- leo41
- Christina947
- Viedo
- Vasilis2000kak
- andoc
- Kostakis45
- marianna04
- Alexandra17
- Unboxholics
- manos1234567
- EiriniS20
- Φινεύς
- cynzp
- Tommy_civil
- lenaki001
- Lydia6902
- Meow
- Aria34
- jimis2001
- Metamorph
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.