calmen
Νεοφερμένος
Καθε πουκαμισας δεν ειναι ιδιος..εγω εδινα =~300€
Οπως σου ειπα ειναι παρα πολυ καλο ,δεν χάνεις κατι να πας να το δεις
Καθε πουκαμισας δεν ειναι ιδιος..εγω εδινα =~300€
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣπύροςΔ
Εκκολαπτόμενο μέλος
You will never
Νεοφερμένος
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
στα βορεια προαστια αθηνας πιο καλη ακουγεται η ωθηση.....αν το αντεχει η τσεπη
τωρα και οι αλυσιδες οροσημου ειναι ικανοποιητικες .......
στο κεντρο πιο πολυ ακουω για το νεο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelos1661
Νεοφερμένος
Έδωσα φέτος πανελλήνιες και δεν κατάφερα να περάσω πουθενά, επίσης ήμουν σε συνοικιακό φροντιστήριο το οποίο ναι μεν είχε καλό όνομα αλλά είχε κακή χρονιά φέτος με αποτέλεσμα να μην τα πήγαν καλά όλοι ακόμα και το άριστο τμήμα και σκέφτομαι φέτος να παω στο κέντρο.Έχω ακούσει για το στόχος και πήγα σε συνάντηση και μου άρεσαν όσα είπε. Τι γνώμη έχετε; επίσης πήγα και στον ηράκλειτο αλλά άκουσα ότι το ατού του είναι στη θετική και όχι στη θεωρητική. Μετά είδα το σύγχρονο στο ίντερνετ μου άρεσε αυτά που έλεγε και όταν ανόιξει στο τέλος του καλοκαιριού θα πάω να το επισκεφτώ, ξέρει κανείς τι παίζει και εκεί; Εν τέλει αν έχει κάποιος άλλος να προτείνει κάτι στο κέντρο ας πει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι επειδή είναι το φροντιστήριο στο οποίο φοίτησα, αλλά το θεωρητικό φροντιστήριο "Λόγος" στο Μαρούσι είναι απαράμιλλο. Έχει λίγα (το πολύ 3-4 για κάθε τάξη) τμήματα των 6-7 ατόμων και κάθε χρόνο βοηθά πολλά αδύναμα παιδιά να περάσουν στο πανεπιστήμιο, τους μέτριους να αριστεύσουν και τους άριστους να διακριθούν. Πρόκειται για ένα φροντιστήριο που έχει "ατού" στα Αρχαία Ελληνικά, χωρίς να υπολείπεται σε κάτι σε σχέση με τα άλλα μαθήματα. Αποτελείται από καθηγητές με εμπειρία τουλάχιστον 25 ετών και εξοπλισμένους με βαθεία γνώση του αντικειμένου τους και παιδαγωγικών αρχών, αλλά και όλων εκείνων των μέσων που θα συντελέσουν στην επιτυχία σου. Αξίζει να το αναζητήσεις.Καλησπέρα σε όλους,
Έδωσα φέτος πανελλήνιες και δεν κατάφερα να περάσω πουθενά, επίσης ήμουν σε συνοικιακό φροντιστήριο το οποίο ναι μεν είχε καλό όνομα αλλά είχε κακή χρονιά φέτος με αποτέλεσμα να μην τα πήγαν καλά όλοι ακόμα και το άριστο τμήμα και σκέφτομαι φέτος να παω στο κέντρο.Έχω ακούσει για το στόχος και πήγα σε συνάντηση και μου άρεσαν όσα είπε. Τι γνώμη έχετε; επίσης πήγα και στον ηράκλειτο αλλά άκουσα ότι το ατού του είναι στη θετική και όχι στη θεωρητική. Μετά είδα το σύγχρονο στο ίντερνετ μου άρεσε αυτά που έλεγε και όταν ανόιξει στο τέλος του καλοκαιριού θα πάω να το επισκεφτώ, ξέρει κανείς τι παίζει και εκεί; Εν τέλει αν έχει κάποιος άλλος να προτείνει κάτι στο κέντρο ας πει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelos1661
Νεοφερμένος
Καλησπέρα παιδιά,
Μήπως έχει κανείς γνώμη για το φροντιστήριο "Στόχος" που είναι στο κέντρο της Αθήνας;
Mukumbura
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιο είναι ένα καλό και σχετικά φθηνό φροντιστήριο στον Πειραιά?
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ξεθάβω αυτό το thread γιατί πάτωσα στις πανελλήνιες και παίζει να ξαναδώσω του χρόνου.
Ποιο είναι ένα καλό και σχετικά φθηνό φροντιστήριο στον Πειραιά?
Το πάτωσες είναι σχετικό γιατί ήσουν πάνω από την βάση αλλά καλά θα κάνεις να ξαναδώσεις για να περάσεις εκεί που θέλεις.Καλή Επιτυχία.
andoc
Νεοφερμένος
xriiistiiinaaa
Νεοφερμένος
Dimitris9
Δραστήριο μέλος
xriiistiiinaaa
Νεοφερμένος
Το φροντιστηριο Στόχος στην Ομόνοια(κοντα στην πλατεία Κανιγγος). Βέβαια ξερω από μια φίλη μου ότι τους πιέζουν πολύ, βάζουν πολλά διαγωνίσματα κλπ, πράγμα αναμενόμενο βέβαια. Έχουν πολλές επιτυχιες, κοίταξε το.Κάποιο πολύ καλό για θεωρητική;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- littlebean
- Halima
- YMAT
- Panatha mono
- fabn
- spykou
- evge2345
- EFAKIT
- Angie15
- Μήτσος10
- Nancysmilkyway
- PanosApo
- kalhkardia
- Applepie
- augustine
- nearos
- marioushi
- Cherrylawschoolgirl
- menual
- shezza94
- dimitris-R9
- Alexandra Chatzin
- Philologist
- Nnn
- Kitana
- Cat lady
- Argy22
- Maraki2
- MIT_fan
- EvgheniosOnofrei
- pannnos1992
- Lia 2006
- Johnthegreek
- xakounaamatata
- Κέλλυ Μ
- GTS
- Nia Skg
- vetas
- SlimShady
- Nikos05
- Memetchi
- Lachimolala
- Αριάνα123
- StudyFreak04
- NickTheGreek21
- Tina02
- Dimitris9
- katiasalonica
- den antexw allh apotyxia
- Nefiki
- Nikoleta_Giann
- Pierre Bezukhov
- Prak
- Αλκης Κ.
- george7cr7
- kaaaaate
- Monster Hunter
- xriiistiiinaaa
- tsiobieman
- B747
- Rene2004
- annamaria12
- Eua5
- KaterinaL
- igeorgeoikonomo
- J.Cameron
- Nefh_
- Drglitterstar
- χημεια4λαιφ
- azula
- Panagiotis849
- Slytherin
- louminis
- CuHg
- Mukumbura
- T C
- ChrisNoris
- ΘανάσοςG4
- Κλημεντίνη
- charmander
- leo41
- Christina947
- Viedo
- Vasilis2000kak
- andoc
- Kostakis45
- marianna04
- Alexandra17
- Unboxholics
- manos1234567
- EiriniS20
- Φινεύς
- cynzp
- Tommy_civil
- lenaki001
- Lydia6902
- Meow
- Aria34
- jimis2001
- Metamorph
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.