Civilara
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antuan91
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑλεξάνδραΠΜ
Νεοφερμένος
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑλεξάνδραΠΜ
Νεοφερμένος
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΘΗΝΑΣ γιατί το ΕΜΠ αναγνωρίζεται διεθνώς ενώ το άλλο δεν το ξέρει η μάνα τουπατρας.
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Aυτο που κολαει με τη δυσκολια της σχολης;ΑΘΗΝΑΣ γιατί το ΕΜΠ αναγνωρίζεται διεθνώς ενώ το άλλο δεν το ξέρει η μάνα του
Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΘΗΝΑΣ γιατί το ΕΜΠ αναγνωρίζεται διεθνώς ενώ το άλλο δεν το ξέρει η μάνα του
και συ ποιος εισαι που θα το κρινει αυτο?
ΑλεξάνδραΠΜ
Νεοφερμένος
και συ ποιος εισαι που θα το κρινει αυτο?
και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι...:iagree: και στην τελική το θέμα είναι πόσο καλοί μηχανικοί και επιστήμονες θα γίνουμε μέσα από αυτές τις σχολές και ας μην στεκόμαστε μόνο στο ποιά είναι πιο αναγνωρισμένη από την άλλη... μπορεί η πιο αναγνωρισμένη να είναι και η πιό κενή από άποψη γνώσεων - δεν κρίνω το ΕΜΠ ( μην παρεξηγηθώ ). όπως επίσης μπορεί και η πιό δύσκολη να μην είναι και η καλύτερη.
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
To αν αναγνωρίζεται διεθνώς δε δείχνει ότι είναι και το καλύτερο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.ΑΘΗΝΑΣ γιατί το ΕΜΠ αναγνωρίζεται διεθνώς ενώ το άλλο δεν το ξέρει η μάνα του
ΑλεξάνδραΠΜ
Νεοφερμένος
To αν αναγνωρίζεται διεθνώς δε δείχνει ότι είναι και το καλύτερο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
:iagree:
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
και που κολλά αυτό που λες εσυAυτο που κολαει με τη δυσκολια της σχολης;
-----------------------------------------
η θεία σουκαι συ ποιος εισαι που θα το κρινει αυτο?
ναι πιθανόν να αναγνωρίζεται διεθνώς γιατί έχει πιο ωραίες γκόμενες και όχι γιατί είναι καλύτεροTo αν αναγνωρίζεται διεθνώς δε δείχνει ότι είναι και το καλύτερο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
lordV
Νεοφερμένος
τςτςτς... τι επίπεδο... τι να πω... αδιάσειστα επιχειρήματα. Μπράβο!και που κολλά αυτό που λες εσυ
η θεία σου
ναι πιθανόν να αναγνωρίζεται διεθνώς γιατί έχει πιο ωραίες γκόμενες και όχι γιατί είναι καλύτερο
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει λίγο και τα δίκια του το παιδί που νευρίασε γιατί ο κάθε φοιτητής του τμήματος Ζαμπονοκοπτικής Τ.Ε.Ι Κολοπετινίτσας ισχυρίζεται ότι το καλύτερο πανεπιστήμιο στην χώρα είναι η Ζαμπονοκοπτική της Κολοπετινίτσας... Με λίγα λόγια το thread δεν έχει νόημα γιατί ο καθένας ευλογεί τα γένια του...τςτςτς... τι επίπεδο... τι να πω... αδιάσειστα επιχειρήματα. Μπράβο!
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστώ πολύ, επιτέλους .....Έχει λίγο και τα δίκια του το παιδί που νευρίασε γιατί ο κάθε φοιτητής του τμήματος Ζαμπονοκοπτικής Τ.Ε.Ι Κολοπετινίτσας ισχυρίζεται ότι το καλύτερο πανεπιστήμιο στην χώρα είναι η Ζαμπονοκοπτική της Κολοπετινίτσας... Με λίγα λόγια το thread δεν έχει νόημα γιατί ο καθένας ευλογεί τα γένια του...
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε αυτό έχεις δίκιο... Η δική μου άποψη πάνω στο θέμα είναι ότι το ΕΜΠ όπως και να το κάνεις είναι ΕΜΠ... Άραγε έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί όλοι σκοτώνονται για να μπουν στο ΕΜΠ και όποιος δεν μπαίνει λέει φοβερές και πειστικές ατάκες του στυλ "πηγαίνω εκεί που ήθελα" κλπ.;;;οταν με ρωτάνε ποιος είμαι εγώ ,δεν υπάρχει λόγος να κρατήσω επίπεδο αφού αυτόματα δεν υπάρχει και επιπλέον οι ηθικολόγοι (με το τσ τσ)να ποστάρουνε την άποψη τους πάνω στο θέμα
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
σωστόςςς!!! ναι και επιπλέον το αν θα είσαι καλός φοιτητής ή αν θα είσαι περιζήτητος αργότερα δεν παίζει ρόλο η τοποθεσία ,αλλά το άτομο .Αλλά πολλοί έχοντας στο μυαλό τους ότι δεν μπήκαν ΕΜΠ ,προσπαθούν να αποδείξουν(??) οτί δεν υπερέχειΣε αυτό έχεις δίκιο... Η δική μου άποψη πάνω στο θέμα είναι ότι το ΕΜΠ όπως και να το κάνεις είναι ΕΜΠ... Άραγε έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί όλοι σκοτώνονται για να μπουν στο ΕΜΠ και όποιος δεν μπαίνει λέει φοβερές και πειστικές ατάκες του στυλ "πηγαίνω εκεί που ήθελα" κλπ.;;;
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακριβώς!! Δεν έχει σημασία το πανεπιστήμιο αυτό το πιστεύω απόλυτα... Αλλά μην προσπαθούμε να βγάλουμε ένα από τα καλύτερα ΑΕΙ της χώρας άχρηστο, τουλάχιστον μην τα λέτε σε εμάς που σπουδάζουμε εκεί και βλέπουμε τι παίζει(εγώ είμαι πρωτοετής ακόμα αλλά έπαθα πλάκα από την οργάνωση και τις εγκαταστάσεις)σωστόςςς!!! ναι και επιπλέον το αν θα είσαι καλός φοιτητής ή αν θα είσαι περιζήτητος αργότερα δεν παίζει ρόλο η τοποθεσία ,αλλά το άτομο .Αλλά πολλοί έχοντας στο μυαλό τους ότι δεν μπήκαν ΕΜΠ ,προσπαθούν να αποδείξουν(??) οτί δεν υπερέχει
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε αυτό έχεις δίκιο... Η δική μου άποψη πάνω στο θέμα είναι ότι το ΕΜΠ όπως και να το κάνεις είναι ΕΜΠ... Άραγε έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί όλοι σκοτώνονται για να μπουν στο ΕΜΠ και όποιος δεν μπαίνει λέει φοβερές και πειστικές ατάκες του στυλ "πηγαίνω εκεί που ήθελα" κλπ.;;;
κοίτα απλά τα μόρια των πρώτων απο κάθε τμήμα και θα καταλάβεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βγάζουν τους ίδιους επιστήμονες και αυτά που λέτε δε μετράνε πουθενά.
είμαι στην ΗΜΜΥ ΔΠΘ , και ο πρώτος στη σχολή μου είχε 19.600 περίπου.
Περνούσε και ΕΜΠ και ΑΠΘ.
Οπότε είναι μαλακίες αυτά περί αναγνωρισιμότητας και επιπέδου.
vasilis_91
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοίτα απλά τα μόρια των πρώτων απο κάθε τμήμα και θα καταλάβεις ότι όλα τα πανεπιστήμια βγάζουν τους ίδιους επιστήμονες και αυτά που λέτε δε μετράνε πουθενά.
είμαι στην ΗΜΜΥ ΔΠΘ , και ο πρώτος στη σχολή μου είχε 19.600 περίπου.
Περνούσε και ΕΜΠ και ΑΠΘ.
Οπότε είναι μαλακίες αυτά περί αναγνωρισιμότητας και επιπέδου.
Μόνο που είναι η εξαίρεση στον κανόνα αυτοί που θέλουν πραγματικά να μπουν σε μια σχολή εκτός Αθήνας... Σκέψου την σφαγή που γίνεται για ΕΜΠ, ΕΚΠΑ κλπ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Lia 2006
- PanVotteas
- Barka
- Mathitis_tou_15
- Anton
- love_to_learn
- antonis97
- Hased Babis
- 1234565
- Vasilikii
- Elenakii
- Stergios
- Don25
- Nala
- natalix
- F1L1PAS
- oups
- Nikos05
- Scandal
- vetas
- Kabamaru Hayate
- tselias
- JohnGreek
- tsiobieman
- dovellos_p
- jul25
- Eva
- civilian
- kiyoshi
- don_vito
- Viedo
- MarcoReus
- Αλκης Κ.
- Kostakis45
- Dimitris9
- charmander
- Earendil
- χημεια4λαιφ
- the purge
- Thanos_D
- hirasawayui
- Unseen skygge
- Ryuzaki
- Jocaste
- jimis2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.