Vicky13
Δραστήριο μέλος
Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα.
02-09-12
16:29
ρε τι μου θυμίσατε τώρααα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η theodwra. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
02-09-12
17:31
Εμ...έτσι πάνε αυτά!!Great minds think alike as it seems δεσποινις ευροβουλευτινα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1,603 μηνύματα.
02-09-12
22:28
πωπω ατρομητοι και καρουζελ!!!!!!!!!!ειδικα ατρομητοι..τι μου θυμισατε τωρα!!υπεροχα και αθωα χρονια!!!
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1,040 μηνύματα.
04-01-13
22:05
Ατρόμητοι εννοείτε ....και λίγο Rebelde Way
Πόσα μηνύματα είχα στείλει στα κρατικά κανάλια για να βάλουν τους Ατρόμητους αλλά πάντα μ'έγραφαν
Πόσα μηνύματα είχα στείλει στα κρατικά κανάλια για να βάλουν τους Ατρόμητους αλλά πάντα μ'έγραφαν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα.
28-09-13
13:59
Χαχαχαχ κοιτα εδώ topic... τρελαίνομαι!
Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που έχω δει απο αυτά είναι το Rebelde Way, το οποίο μου άρεσε πολυυυυυ χαχαχ.
Γενικά νομίζω πως αυτες τις σειρες τις ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ η μεταγλωττιση. Πριν λιγο καιρο με μια φιλη μου που βρηκαμε τυχαια(λολ) κατι επεισοδια
στα αργεντινικα αλλα με υποτιτλους απο κατω στα αγγλικα ηταν αλλη φαση, σου εκανε πιο σοβαρο-δε ξερω i liked it
Ποτε δεν καταφερω να δω πανω απο 10-15 επεισοδια ομως
Τελικα τι εγινε; Το πηρε το κοριτσι ο Μανου;
Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που έχω δει απο αυτά είναι το Rebelde Way, το οποίο μου άρεσε πολυυυυυ χαχαχ.
Γενικά νομίζω πως αυτες τις σειρες τις ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ η μεταγλωττιση. Πριν λιγο καιρο με μια φιλη μου που βρηκαμε τυχαια(λολ) κατι επεισοδια
στα αργεντινικα αλλα με υποτιτλους απο κατω στα αγγλικα ηταν αλλη φαση, σου εκανε πιο σοβαρο-δε ξερω i liked it
Ποτε δεν καταφερω να δω πανω απο 10-15 επεισοδια ομως
Τελικα τι εγινε; Το πηρε το κοριτσι ο Μανου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...