Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Eννοεις τη σειρα : "Χωρις αυτα δεν υπαρχει παραδεισος"?...Που εκανε βιζιτες για να μαζεψει λεφτα για πλαστικη στηθους κ μετα την ετρωγαν συνεχεια τα "μεμε" της?Κ μεσα απο αυτο το δραμα αναδεικνυοταν η τραγικη φιγουρα της ηρωιδας?Βλακείες. Η καλύτερη ήταν η Καταλίνα και οι στητοί στόχοι της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Ναι!Eννοεις τη σειρα : "Χωρις αυτα δεν υπαρχει παραδεισος"?...Που εκανε βιζιτες για να μαζεψει λεφτα για πλαστικη στηθους κ μετα την ετρωγαν συνεχεια τα "μεμε" της?Κ μεσα απο αυτο το δραμα αναδεικνυοταν η τραγικη φιγουρα της ηρωιδας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fata_Morgana
Νεοφερμένος
Η Εσμεραλντα ηταν πολυ καλο! Η Παολα μετριο και υπερεκτιμημενο θεωρω.
Επίτρεψε με να διαφωνήσω καλέ μου Η Εσμεράλντα είχε γαμάτο σενάριο αλλά και οι Πάολα είχε πιο καλές ερμηνείες
Επίσης να προσθέσω πως την κόρη της Μαρίας και του Λουίς Φερνάντο στην Μαρία της γειτονιάς τη λέγανε Μαρία δε λος Άνχελες Ντε Λα Βέγκα. Πέστε μου δεν υπάρχει πιο καλτ όνομα? Γιατί δεν την είπαν και Τέξας και Φιλαδέλφεια και Νιού Γιόρκ? Ευτηχώς την φωνάζανε Τίτα και σώζονταν η κατάσταση.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα υπήρχε τέτοιο πράγμα??? Θεέ μου :ΡEννοεις τη σειρα : "Χωρις αυτα δεν υπαρχει παραδεισος"?...Που εκανε βιζιτες για να μαζεψει λεφτα για πλαστικη στηθους κ μετα την ετρωγαν συνεχεια τα "μεμε" της?Κ μεσα απο αυτο το δραμα αναδεικνυοταν η τραγικη φιγουρα της ηρωιδας?
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
χαχαχα.Δε μπορω παρα να συμφωνησω με το τελευταιο σκελος.Επίτρεψε με να διαφωνήσω καλέ μου Η Εσμεράλντα είχε γαμάτο σενάριο αλλά και οι Πάολα είχε πιο καλές ερμηνείες
Επίσης να προσθέσω πως την κόρη της Μαρίας και του Λουίς Φερνάντο στην Μαρία της γειτονιάς τη λέγανε Μαρία δε λος Άνχελες Ντε Λα Βέγκα. Πέστε μου δεν υπάρχει πιο καλτ όνομα? Γιατί δεν την είπαν και Τέξας και Φιλαδέλφεια και Νιού Γιόρκ? Ευτηχώς την φωνάζανε Τίτα και σώζονταν η κατάσταση
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Έχεις δίκιο παίρνει βραβείο πρωτότυπου σεναρίου,ερμηνείας ά και ΄β γυναικείου ρόλου(για τα μεμέ της Καταλίνας) κτλ....
sydney96
Δραστήριο μέλος
Καλα, η Εσμεραλντα ειχε φοβερο σεναριο!
Στην αρχη ηταν αυτη τυφλη, μετα ξετυφλωνεται, και στο καπακι τυφλωνεται ο γκομενος της.
Επικο!
Ναι οκ έτσι όπως το θέτεις ακούγεται γελοίο αλλά ήταν πραγματικά πολύ καλό.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Φυσικά....Χαχαχαχαχαχαχαχαχα υπήρχε τέτοιο πράγμα??? Θεέ μου :Ρ
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Έχεις δίκιο παίρνει βραβείο πρωτότυπου σεναρίου,ερμηνείας ά και ΄β γυναικείου ρόλου(για τα μεμέ της Καταλίνας) κτλ....
Η ψήφος μου πάει στη μάνα της Καταλίνας. Μα τι ερμηνεία. Τι Δράμα ζούσε αυτή η γυναίκα.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Ααχχ Μανουέλ
Μανουέλ
(μέχρι να βάψει βέβαια τα μαλλιά του, μετά από αυτή του την κίνηση έχασε την αγάπη μου)
Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θυμάμαι στις Ανυπόταχτες Καρδιές (Rebelde Way) πρώτο επεισόδιο η Luisana Lopilato έκανε στριπτίζ...
Δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή την σειρά... Αγαπώ...
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Νομίζω πως δεν υπάρχει κάτι πιο απαίσιο από αυτές τις σειρές και τα τούρκικα.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Mην εξισωνεις τα αργεντινικα με τα τουρκικα.Τα αργεντινικα εχουν ενα κλας, ενα στορυ.Τα τουρκικα ειναι η πεμπτουσια της παρακμης.Εμ..δεν έχω δει καμία ποτέ μου
Νομίζω πως δεν υπάρχει κάτι πιο απαίσιο από αυτές τις σειρές και τα τούρκικα.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Mην εξισωνεις τα αργεντινικα με τα τουρκικα.Τα αργεντινικα εχουν ενα κλας, ενα στορυ.Τα τουρκικα ειναι η πεμπτουσια της παρακμης.
Βλάσφημε. Είθε να στοιχειώσουν τα όνειρά σου η Μπιχτέρ και η Νιχάλ.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Μα τότε θα είναι ευχάριστα τα όνειρα. Ενώ άμα τα στοιχειώσουν κάτι γριές στριγγλες σαν την Κεβσερ θα βλέπει εφιάλτες.Βλάσφημε. Είθε να στοιχειώσουν τα όνειρά σου η Μπιχτέρ και η Νιχάλ.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Mην εξισωνεις τα αργεντινικα με τα τουρκικα.Τα αργεντινικα εχουν ενα κλας, ενα στορυ.Τα τουρκικα ειναι η πεμπτουσια της παρακμης.
Εγώ πάντως προσωπικά δεν διακρίνω "ένα κλας, ένα στόρυ" ούτε στα αργεντίνικα.
Αρίσταρχος
Εκκολαπτόμενο μέλος
theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα αργεντίνικα πραγματικά είναι σκάλες ανώτερα από όλα!!(μεξικάνικα,βραζιλιάνικα και κυρίως από τα τούρκικα που επαναλαμβάνουν την ίδια ιστορία συνεχώς!!)Mην εξισωνεις τα αργεντινικα με τα τουρκικα.Τα αργεντινικα εχουν ενα κλας, ενα στορυ.Τα τουρκικα ειναι η πεμπτουσια της παρακμης.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Great minds think alike as it seems δεσποινις ευροβουλευτινα.Τα αργεντίνικα πραγματικά είναι σκάλες ανώτερα από όλα!!(μεξικάνικα,βραζιλιάνικα και κυρίως από τα τούρκικα που επαναλαμβάνουν την ίδια ιστορία συνεχώς!!)
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.