nikosSinCara
Νεοφερμένος
έχω δει ατρόμητους , όλα τα chuiqititas , ανυπότακτες καρδιές , πάττυ , φλορισιέντα , ,,,,δε θυμάμαι αν ξέχασα κάτι....
αυτό το carouzel που λέτε δε το έχω δει ποτέ .,.,.,.,.,
για έναν περίεργο λόγο αν και το είχε δείξει πολλές φορές σε επανάληψη δεν έχω δει μέχρι το τέλος τους ατρόμητους ,.,
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
εμένα παιδιά μου αρέσουν αυτές οι νεανικές σειρές....τις έβλεπα πάντα..,,..,
έχω δει ατρόμητους , όλα τα chuiqititas , ανυπότακτες καρδιές , πάττυ , φλορισιέντα , ,,,,δε θυμάμαι αν ξέχασα κάτι....
αυτό το carouzel που λέτε δε το έχω δει ποτέ .,.,.,.,.,
για έναν περίεργο λόγο αν και το είχε δείξει πολλές φορές σε επανάληψη δεν έχω δει μέχρι το τέλος τους ατρόμητους ,.,
είναι μέχρι το 40
Η σειρά είναι παλιά αλλά είναι σαφώς ανώτερη από τις άλλες που παίχτηκαν μετά απο αυτές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
chara9999
Εκκολαπτόμενο μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
Οι αγαπημενες μου ηταν οι ατρομητοι,ρεμπελντε γουει και 2 μπορει και 3 σειρες που ειχαν σχεση με ορφανοτροφειο(δεν θυμαμαι το ονομα αλλα ηταν γαματες)
Το Chiquititas εννοείς;
Συμφωνώ για τις άλλες δύο.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Οι ατρόμητοι ήταν και οι δικιοί μου αγαπημένοι. Είχα ρίξει κλάμα με το θάνατο του προπονητή!!!
Itach1
Διάσημο μέλος
Ναι ναι αυτο και αλλο ενα πρεπει να ειχε ορφανοτροφειο μεσα,εκτος κι αν το τσικιτιτας ειχε 6 σεζον με διαφορετικους πρωταγωνιστεςΤο Chiquititas εννοείς;
Συμφωνώ για τις άλλες δύο.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Ναι ναι αυτο και αλλο ενα πρεπει να ειχε ορφανοτροφειο μεσα,εκτος κι αν το τσικιτιτας ειχε 6 σεζον με διαφορετικους πρωταγωνιστες
Έδειξε πολλά είναι η αλήθεια.Δεν τα έχω δει όλα.
Ρε τώρα που μου τα θυμίσατε ψάχνω να βρω το άλμπουμ με τα αυτοκολλητάκια από το rebelde way αλλά δε θυμάμαι τι το έκανα
KeepOnDreaming
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτη η σειρα που μου αρεσε εμενα και δεν ξερω απο ποια χωρα προερχοταν , λεγοταν ''Οι πεταλουδες ελευθερες πετουν'' .
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο τις σειρες που δεν θα εβλεπα με τιποτα , αλλα επειδη τα εβλεπαν οι υπολοιποι σαν χαζη κι εγω τα εβλεπα μαζι τους :/
αυτη η σειρα που μου αρεσε εμενα και δεν ξερω απο ποια χωρα προερχοταν , λεγοταν ''Οι πεταλουδες ελευθερες πετουν'' .
Αργεντινικο πρεπει να ηταν και το εβαζε το σταρ(?) καθε βραδυ.
Το παρακολουθουσα φανατικα με τα αδερφια μου σε σημειο που καναμε τοση φασαρια που εφτανε η πιεση των γονιων στο 20!
Ωραιες εποχες...
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά μία ήταν Η σειρά: ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ!!!
Ταρούυυυυυσα,Ταρούυυυυσα!
Αν συναντήσεις στο δρόμοοο................λαλαλαλαλαααααααα
Stefania96
Νεοφερμένος
The best
emily_
Νεοφερμένος
Gate4
Επιφανές μέλος
Καλά τώρα ατρόμητους και ποιός δεν έβλεπεΝτάξει,ομολογώ ότι μια περίοδο έβλεπα Ανυπότακτες καρδιές Τι να κάνω,όλα τα κοριτσάκια το περάσαμε αυτό!!(αίσχος ήταν τώρα που το θυμάμαι τότε όμως μ' άρεσε )
Αλλά μία ήταν Η σειρά: ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ!!!
Ταρούυυυυυσα,Ταρούυυυυσα!
Αν συναντήσεις στο δρόμοοο................λαλαλαλαλαααααααα
Πάντως ο Ταρούσα ήταν μορφή, δεν υπήρχε
georgia.94
Δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχα μεγάλο κόλλημα με αυτή τη σειρά. Ήταν φοβερή όπως και η Luisiana Lopilato!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Φιλε Fedde le Grand, η Lopilato ειναι οντως θεα!
sydney96
Δραστήριο μέλος
Rebelde Way...
Είχα μεγάλο κόλλημα με αυτή τη σειρά. Ήταν φοβερή όπως και η Luisiana Lopilato!
H Μία;
Προσωπικά από τις κοπέλες προτιμούσα τη Μαρίζα.
Η Μία ήταν χαζή και η Μαρίζα γαμάτη!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Μα γιατί κανένας δεν πήγαινε τη Μια?H Μία;
Προσωπικά από τις κοπέλες προτιμούσα τη Μαρίζα.
Η Μία ήταν χαζή και η Μαρίζα γαμάτη!
Θυμάμαι παντού την θάβανε και την είχανε σε λιγότερη εκτίμηση από τους υπόλοιπους.
Μια εποχή 'εφτασα στο σημείο να τη λυπάμαι που δεν είναι τόσο δημοφιλής.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.